- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.001
bunların hpsini aynı mekanda yapmaayy ben biraz hava alıcam kızlar. mısır patlatıcam bi de hepimizeee tuvalete uğruyum ama önce
annem tutturdu gezelim de gezelim biz de ikeanın oraya gittik malum orda herşey var anatolium da açıldı gezidk işte bişeyler aldık ama gerçekten çok soğuk hava deli işi yani dışarı çıkmakviolem bursada hava çok soğuk ne işin var dışarıda tatlım ya:2:
violem hoşgeldin canım...
annem tutturdu gezelim de gezelim biz de ikeanın oraya gittik malum orda herşey var anatolium da açıldı gezidk işte bişeyler aldık ama gerçekten çok soğuk hava deli işi yani dışarı çıkmak
hoşbulduk tatlım hemen özlüyorum sizi ya koşa koşa bilgisayarın başına oturdum geldiğim gibi canlarım iyiki varsınız siz :13:
ay kızlarr yaaaaabu adar gülersem sonu böyle olur tabi şimdi ben mısır patlatmak için mutfağa girdim tamam mı malzemeleri hazırladım ocağa koydum dedim ben işimi bitirene kadar yağı ısınsın. tencerenin kpapağını açık unutuşum, tevaletteydim. mutfağa bi girdim her yer bembeyaz olmuş bütün mısırlarr halıyaa patlamış ayy toplarken öldüm öldür dirildim şu anda zor yazıyorum gülmekten violecim hg ay çok fenayımmm
kızlar çok ciddi bişey sormak istiyorum size....
şimdi askerlerimiz geldiğinde artık yavaş yavaş bizi ailemizden isteme moduna girecekler...
o gün siz ne gieyeceksiniz...???
bu arada ben yokken hakkımda asılsız haberler çıkarsa inanmayın gayet masumane ders çalışacam benmotor yazsını görünce bilem aklıma manyak manyak şeler geliyo nasıl çalışcam ben yaaa ilk yardıma bakınca da suni teneffüs geliyy aklıma hemencik
özom bende elbise giymek istiyorum ...
kuşkam tamam sendende cewap bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?