335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

violem bursada hava çok soğuk ne işin var dışarıda tatlım ya:2:
annem tutturdu gezelim de gezelim biz de ikeanın oraya gittik malum orda herşey var anatolium da açıldı gezidk işte bişeyler aldık ama gerçekten çok soğuk hava deli işi yani dışarı çıkmak
violem hoşgeldin canım...

hoşbulduk tatlım hemen özlüyorum sizi ya koşa koşa bilgisayarın başına oturdum geldiğim gibi canlarım iyiki varsınız siz :13:

cnım benim iyiki sende varsın biz hep birlikte var olduk tatlım hadi sana kahve yaptım içte ısın biraz canım hangi okulda çalışıyorsun ya hala söylemedin

ay kızlarr yaaaaabu adar gülersem sonu böyle olur tabişimdi ben mısır patlatmak için mutfağa girdim tamam mımalzemeleri hazırladım ocağa koydum dedim ben işimi bitirene kadar yağı ısınsın. tencerenin kpapağını açık unutuşum, tevaletteydim. mutfağa bi girdim her yer bembeyaz olmuşbütün mısırlarr halıyaa patlamışayy toplarken öldüm öldür dirildim şu anda zor yazıyorum gülmektenviolecim hgay çok fenayımmm

akılsız kuş dikkat etsene yarın öbür gün görücü gelecek anam kahveyi de taşırır bu

violem bizde seni özlüyoruz cnm az evvel aklımdan geçtin baktım şimdi geldin topiğe

kuşkam allah seni bildiği gibi yapsın mısırlar sana patlamış haberin yok

çok seviyorum sizi çokkk çayımı demledim mısırımı 2. kez patlattım.yılmadım illa yicembiraz ders çalışayım kızlar haftaya ehliyet sınavım var. çok öpüyorum sizi. ben gelmeden yatan olursa şimdiden iyi geceler diliyorum

kızlar çok ciddi bişey sormak istiyorum size....
şimdi askerlerimiz geldiğinde artık yavaş yavaş bizi ailemizden isteme moduna girecekler...
o gün siz ne gieyeceksiniz...???

bu arada ben yokken hakkımda asılsız haberler çıkarsa inanmayın gayet masumane ders çalışacam benmotor yazsını görünce bilem aklıma manyak manyak şeler geliyonasıl çalışcam ben yaaailk yardıma bakınca da suni teneffüs geliyy aklıma hemencik

kuşkam hadi çalış gel aklına takılan konuların üzerinde çalışalım hadi kuşum

Kuşummm Allahh iyiliğini versin emiiiiiiiii !!! ahahhahaha sen onların hepsini ezbere bilirsin annem boşver gel çalışmaaa Tutim şık benim ablam çok güzel saten bi pantolon üstüne şık bir gölek giymişti. Elbise de olabilir ama benim tercihim kesinlikle beyaz renk. Hem bebeğimin en sevdiği renk hemde saflığı ve temizliği sembolize ediyor ya o bakımdan :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…