335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ben elbise giymiştim saçlarıma da düz fön çektirmiştim ah ah kaç sene önceydi kahveyi de taşırmıştım sonra arkadaşım vardı Allahtan o yapmıştı

cildim güzelleşsin diye sirke sürdüm meğer sek sirke sürülmezmiş, cildimi yaktım ( tam askerim dönecek ben neye elimi atsam bouzyorum(

o gün için özel bi süpriz yapacak mısınız kızlar? yoksa gelmesi kafi birlikte mi olucaz diyorsunuz??

canlar bende elbisemi biraz şık istiyorum iyah kesinlikle tercihim değil ama mesela bu tarz olup yada straplez mini bir elbise düşünüyorum...aslında kafamda bir model var ama tasarlamam gerekiyor...bu arada ever kahve için yanımda biri olucak canlar...

Son düzenleme:
kuş sen bni bitirdn allhta sni bitirsn
kızlar çok ciddi bişey sormak istiyorum size....
şimdi askerlerimiz geldiğinde artık yavaş yavaş bizi ailemizden isteme moduna girecekler...
o gün siz ne gieyeceksiniz...???
cddi bişy mi bize mi
tutim agzını öpim ya bnde bu tarz bişy sorcktm size
malum bu yşta bna isteme olamıck ama bn müstakbel kayınvalidmle yüzyüze grüşmedim hiç
ama 6 -7 kere telde knuştk aşkm askere gittiginden beri arıyo
ve sürekli tanışmk istedigini söylüyo ,,kardeşlerine flnda bahstmş bndenn..
ee dolayısıyla askerm glince yemege fln çagırck
ne giycem bnnnnnnn :26::26:
sana gelince tutim straplez isteme için agır olabilr şık dar ve birz dizin üstünde olursa çok şık olur
normalde bnde kısa çok severm ama bi elbisem wr dizimn üstünde çok kibar duruyo

335im ben ilk tanıştığımda dar paça kot üzerine bol kesim tek omzu düşük kazak altına da topuklu kısa bot giymiştim. Elime de pembeli siyahlı zebra desenli gibi bi çantam var onu almıştım, saçlarımı fönletip çok hafif makyaj yapmıştım. Çok beğenmişti annesi beni. Siyahın her zaman asilliğine inanırım sözde felan tercih etmem ama tanışma için uygun olmuştu, kıştı bide. Dha sonra elbiseyle, beyaz pantolonla, kahverengi pantolonla herşeyle gördü zaten

ududbcum hoşgeldin cnm

335 yawrum enim kayınvalidem çok modern bir hatun benim için yabancı artistlere benziyor demiş benimine onu beni istemeye geldiklerinde bir kez daha şaşırtmak istiyorum kısa bişey istiyorum bn ama yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…