335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

iyi akşamlarrr hatunlar.nabersiniz bakimmm.uzun süredir ayrıyım sizden varmı değişen bişey keyifler nasıl?
Selam canım hoşgeldin uzun zamandır yoktunn. Çok eğlendik oysaaa gitme bidahaa

Canım naptın yaa sirke yüze sürülür müü? Merhem felan sur tevbeler olsun tam askerin geleceği vakit Canım ben fotoğrafçıyı kapıp gitmeyi düşünüyorum havaalanına kavuşma anımızın her karesi ölümsüzleşmeliii bide üzerime hoşgeldin AŞK yazılı bi t-shirt yaptırıp giycem

hoşbulduk canım nasılsın?hayırdır yakında isteme falan var galiba.yaşasın halay çekecez teyyy teyy teyyy

perimmmmmmmmmmmmmmmmmm beni sen ve kayınvalidem yemin töreninde giydiğim elbise ile gördü ayağımdada sandalet vardı gladyatör tarzı

Tutim çok güzeldim o gün bayılmıştır sana eminim kayınvaliden.. Ya kısa bişi giy ama sana tam dizüstü dar bi elbise çok yakışır. Masumiyeti gizlicek kadar kısa olmamalı, o tarz bi model süper olucak sana eminim.

perim bu kdar olur ya bnde aynı böyle dşnmüştm biraz alışwrş ypıym birlikte seçerz tkrar
335 yawrum enim kayınvalidem çok modern bir hatun benim için yabancı artistlere benziyor demiş benimine onu beni istemeye geldiklerinde bir kez daha şaşırtmak istiyorum kısa bişey istiyorum bn ama yaaaa
sen bilirsn tutim bnde açık giyinmeyi severim ama sözde kısa giyersem askısı olur hrlde ay bilemedm dha 2bçuk sene fln wr bnm sözüme

Şafak 37 KASTAMONU
EEE Kastamonu, gün olur devran döner,
Yarimi benden aldığın gün gibi, sıra sana da geler
Kastamonu Gölköy,
Adın bile içimi ediyor böy böy
Askerim sana düştüğü günden beri
Görmedi böyle zulüm be hey döy döy
Sana gelişi sebep oldu D0ğuya gidişine
Naptın sen benim askerime?
Hesabını sormicaz mı sandın?
Bugünlük bari iyi ağırla bizi Gölköy !!!

Son düzenleme:
all tutim sna yalancı straplez

şaka bi yana çok hoş bi elbise tutim ama bunun kısasını düşün hem kibar hem agır hem çok şık .. alt kısmı deişcek ama dar gelcek kısa

perim bende o tarz bişey istiyorum hatta dar bir elbise diz üstü bu arada çok mersi cnm o gün babası beni yabancı sanmıştı how are you demişti annem bana ben annme bakmıştık

335 dc sende askılı bşey giyersin yawrrımmmmmmmmmmmm

yawww kızlarr ben askerimin geldiği günnn aşkımlarda kalıcam çünkü ilk ailesinin yanına gidicek yani rahat hasret gideremicemmm artık resmide kayınvalidem çekerrr

how are you muu ay ölcem o ne yaa enişte bahsetmemişmi has türk olduğundannn hahahha bu arada 335im bayıldım o elbiseyeeeeeeeeeeeeeee :89:

yaa yaptım işte bi aptallık( foto olayına çok kızıyo bnm askerim dar kafalı. dgününde bile süpriz istemedi, messt'e gitmiştim boğazda kalkmak zorunda kaldık masaya pasta gelir falan diye korktu bizim de yanayan geldiğimiz birleşen kalpler tshirtümüz vardı gg'den almıştım o içine giiyiyordu ben dışıma ehehhe :)) lacivert renkliydi gerçi bi kere giydi

sanırım be bir şey yapamıcam:SS: ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…