- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.041
Selam canım hoşgeldin uzun zamandır yoktunn. Çok eğlendik oysaaa gitme bidahaaiyi akşamlarrr hatunlar.nabersiniz bakimmm.uzun süredir ayrıyım sizden varmı değişen bişey keyifler nasıl?
cildim güzelleşsin diye sirke sürdüm meğer sek sirke sürülmezmiş, cildimi yaktım( tam askerim dönecek ben neye elimi atsam bouzyorum (
o gün için özel bi süpriz yapacak mısınız kızlar? yoksa gelmesi kafi birlikte mi olucaz diyorsunuz??
ududbcum hoşgeldin cnm
335 yawrum enim kayınvalidem çok modern bir hatunbenim için yabancı artistlere benziyor demiş benimine onu beni istemeye geldiklerinde bir kez daha şaşırtmak istiyorum kısa bişey istiyorum bn ama yaaaa
kızlar buarada şafağımız 36 dimiyanlışım yok dimiiii
perimmmmmmmmmmmmmmmmmm beni sen ve kayınvalidem yemin töreninde giydiğim elbise ile gördü ayağımdada sandalet vardı gladyatör tarzı
perim bu kdar olur ya bnde aynı böyle dşnmüştm335im ben ilk tanıştığımda dar paça kot üzerine bol kesim tek omzu düşük kazak altına da topuklu kısa bot giymiştim. Elime de pembeli siyahlı zebra desenli gibi bi çantam var onu almıştım, saçlarımı fönletip çok hafif makyaj yapmıştım. Çok beğenmişti annesi beni. Siyahın her zaman asilliğine inanırım sözde felan tercih etmem ama tanışma için uygun olmuştu, kıştı bide. Dha sonra elbiseyle, beyaz pantolonla, kahverengi pantolonla herşeyle gördü zaten
sen bilirsn tutim bnde açık giyinmeyi severim ama sözde kısa giyersem askısı olur hrlde ay bilemedm dha 2bçuk sene fln wr bnm sözüme335 yawrum enim kayınvalidem çok modern bir hatunbenim için yabancı artistlere benziyor demiş benimine onu beni istemeye geldiklerinde bir kez daha şaşırtmak istiyorum kısa bişey istiyorum bn ama yaaaa
Canım 17sinde gelecekse askerin an itibari ile 37. Saygılar ŞAFAKMATİK
ama ben 36 saymıştım yaaa bananemm
ududb yok be yawrum maksat muhabbet olsun isteme söz olur inşallah yakın bir zamanda ama benimki direk evlenelim salla tantanayı diyor
Tutim çok güzeldim o gün bayılmıştır sana eminim kayınvaliden.. Ya kısa bişi giy ama sana tam dizüstü dar bi elbise çok yakışır. Masumiyeti gizlicek kadar kısa olmamalı, o tarz bi model süper olucak sana eminim.
perim bu kdar olur ya bnde aynı böyle dşnmüştmbiraz alışwrş ypıym birlikte seçerz tkrar
sen bilirsn tutim bnde açık giyinmeyi severim ama sözde kısa giyersem askısı olur hrlde ay bilemedm dha 2bçuk sene fln wr bnm sözüme
perim bende o tarz bişey istiyorum hatta dar bir elbise diz üstü bu arada çok mersi cnm o gün babası beni yabancı sanmıştı how are you demişti annem bana ben annme bakmıştık
335 dc sende askılı bşey giyersin yawrrımmmmmmmmmmmm
[
Canım naptın yaa sirke yüze sürülür müü? Merhem felan sur tevbeler olsun tam askerin geleceği vakitCanım ben fotoğrafçıyı kapıp gitmeyi düşünüyorum havaalanına kavuşma anımızın her karesi ölümsüzleşmeliii bide üzerime hoşgeldin AŞK yazılı bi t-shirt yaptırıp giycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?