335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

özom bende elbise giymek istiyorum ...
kuşkam tamam sendende cewap bekliyorum...
tatlım ben de elbise düşünüyorum ama bazı sebeplerden ötürü tam istediğim model olamıcak. bana sorarsan eğer çok miini bir elbise giyime. dizinin iüstünde olsun ama çok çok mini olmasın bitanem. griolabilir,soft pembe oabilir,pudra rengi olabilir. saçlarını da hep düz kullanıyorsun ya mesela. hafif dalgalı bir model yaptırabilirsin.altına da uyumlu şık bir topuklu ayakkabı süper olur.
anammmm:26:nasıl oldu cildinn? kız direk sirke sürülür mü cilde allah seni ne etmesinbize bi danışsana hey allam yaaa
perim ben de sizi merak ediyorum aslında bi seni bi de çağloyu gördüm diğer canları görmedim henüz
violecim benim profile gir orda foto var bir kaç tane. sen de msn face ne varsa mesaj at da kk ölümüne bkıma falan girerse kaybetmeyelim birbirimizi:18:
perim bayılıyorum sana yaa şair ruhlu arkadaşım benimmm

kızlar bakında gülün biraz
hhahahahaaa

kızlar kuşkamın resmini çektim size derse kendini kaptırmışken
allah seni ne etmeyeeeee
memleketime hoşgeldinnnnnn sirke güzelii

bun kuşkama yollyorm o anlar ne demek istediğimi kendisi tecavüzcü coşkunye ya
özoşum yaaaa hey allammm
u site bnii deli etti dün giremedmmmm

kuşka hpimizi kandırdı bakın gelcm dedi glmedi ndennnn???
işte herşey bu fotoda apaçık
yok kız az biraz konulara bakıyım dedim içim almadı. yatakta kitap okurken sızmışım
müthiş bir kar var burrada.dışarı çıkmak istiyorum acaip ama hasta olurum diye de korkuyorum:18:askeim çarşı iznine çıktı msnde görüştük 2 saat çok iyi geeldi vallaa.düğün ayımızı kararlaştıramadık bi türlü

kızlar yaa eşimle konuştumda orası çok soğukmuş donuyomuş yavru kuşum benim yaa.bende sıcacık evde oturuyorum birazcık vicdan azabı çektim.kıyamam ben ona yaaa

çok sogukkkkkkkkk
zatn geliboluda kar varmşş
donmuştr bnmkiiii :96::96:
dünde fzla knuşamadk zaten çok üşüdü dayanaamadm yolladm ytaga

ama aglamak yokk çünkü son 37

Kuşum 335im hoşgeldiniiiz.. Diyarbakırda da feci fırtına varmışş.. Biraz daha zorlasa uçuracak bizi diyooo... Essin essiinn bu tarafa doğru yakalarım ben aşkım havadaaaa karadaaa Oy çok şükür az günleri kaldııı kıyamazdım yoksa yaa, Allah 337lerin iççini sıcak tutsun inşallah yaa üşümesinler çokk....

evet ağlamak yok zirveye çıktık şimdi koşarak aşağıya doğru iniyoruz az kaldı 37 gün sonra sıcacık kollarımızın altında olacaklar.ayyy düşünmesi bilem nekadar güselll yaaa

ay perim ya burayadamı koydun bu şekeri kıyamam yaaa çok tatlı bişey maaşallah...benimki dün sabah aradı dün akşam ve bugün hiç aramadı sanırım havalar ordada buz gibi hemen hava durumuna bakacağım ağrı-doğubeyazıt nasıl hava orada...

Merhaba canlar..
Yeni okuldan geldim inanilmaz yorgun hissediyorum kendimi..
Memlekete kar yeni gelmis, biz nerdeyse 1aydir bogusuyoruz burada, ilk günler güzel oluyorda sonradan nefret ediyorum ben biktim artik hele askim yokken dahada bir cekilmez oluyor bu havalar..
Bizim safagimiz 37 yani Kastamonudayiz, yani acemiligimizi yaptigimiz yer..
Dün inanilmaz moralim bozuktu ve askim aradiginda elimde olmadan belli ettim ona bu durumu..Cok üstüme geldi neden böyle yapiyorsun neyin var diye sacma sapan tahminlerde bulundu cok kizdim ona ve böyle konustugunda beni gercekten tanidigindan süphe duyuyorum dedim oda kirildi bu lafima.. Diyemedim bir türlü seni cok özledim dayanamiyorum cok zorlaniyorum diye oysa, söylesem nasil üzülecek biliyorum nasil kiyabilirim ona,ne yapabilecekki sanki.. Kapatti telefonu öylece, cok agladim..15dakika gecmeden yine caldi telefonum,uyuyamiyacagim biliyorsun nolur söyle neyin var dedi tutamadim kendimi daha fazla 122günün patlamasini yasadim diyebilriim cok agladim ama yine konusamadim sadece seni cok özledim diyebildim,cok üzdüm onu kendimi affedemiyorum..
bu yaptigim bencilligi yediremiyorum kendime,haketmiyor sevdigim bunlari kizlar.. ona bunu nasil yaptim hala bilmiyorum..

Merhaba kızlarrSoğuk çok soğukk kimbilir çanakkale ne kdar soğuktur geri sayfaları okuyamıcam maşallahh çok fazla sayfa var:86:

Caglocumm canım senin bu yaptığını ben 4-5 kez yaptım bende kendime çok kızdım ama bizde burda özlem çekiyoruz yalnızız beklemekte zor canımm Sıkma canını sen bunu özlem yüzünden yaptınAz kaldı çok az kaldı

337. dönem topiğine girmek bile içimi acıttı yazamadım en zor dönemdeler en zoru herhalde askerlikte onun otobüse binipp senin öyle tek başına orada gözyaşlarınla kalakalman İlk bir hafta herşeye ağladım herşeyeYeri geliyor özlemden artık ölücem dediğim an bile oldu ama bitiyor az kaldı son 60 güne gelince kendimi böyle avutmaya başladım :78:

aynen yaa bir taraftan okudum bir taraftan ağladım bir an yaşadıklarım gözlerimin önüne geldi.Allahım nekadar zordu onu orada kışlanın kapısında bırakıp arkamı dönüpte gitmek.karşısında ağlamama adına avuçlarını sıkıp tırnaklarını canını acıtırcasına geçirmek.onun bıraktıktan sonra bilmediğin kimsenin olmadığı bir şehirde(sanki dünyada bir tek başınasın gibi hissetmek)hıçkıra hıçkıra sokaklarda ağlamak.sudan çıkmış balığa dönmek.yalvarmak ağlama sevdiğinin biran evvel dönmesi için.elini kolunu koyacak yer bulamamak.Allahım çok zordu yaaa.hatırladıkça hala ağlarım.Allah sabır versin dayanma gücü versin umarım

selam kızlar ben temizlik yapıyorm kızlar hafta sonları bitmiyor b ev işleri bir saate aranıza gelitim canlar çağlocum haksızlık etme kendine bende çok yaptım dediğini insan dayanamıyo ya az kaldı ama canım sabır

yarın aşkım askere gidio kızlarr yeri belli olunca ilk sizinle paylaşıcaktım.. ankara etimesgut a gidio yarından itibaren kapalı olucak tlf çok yalnız hissedicem kendimi.. elim tlf gidicek sonra aklıma gelince usulca bırakıvericem elimden kalbimde bi sızı war

Allah sagsaglim kavusturur insallah tüm askerleri sevdiklerine canim..
hersey güzel olacak,üzülme lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…