- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.121
evet canım yaa süper gerçektennnn... inşallah askerlerimiz gelince de yağar böyleeee
tatlım ben de elbise düşünüyorum ama bazı sebeplerden ötürü tam istediğim model olamıcak. bana sorarsan eğer çok miini bir elbise giyime. dizinin iüstünde olsun ama çok çok mini olmasın bitanem. griolabilir,soft pembe oabilir,pudra rengi olabilir. saçlarını da hep düz kullanıyorsun ya mesela. hafif dalgalı bir model yaptırabilirsin.altına da uyumlu şık bir topuklu ayakkabı süper olur.özom bende elbise giymek istiyorum ...
kuşkam tamam sendende cewap bekliyorum...
anammmm:26:nasıl oldu cildinn? kız direk sirke sürülür mü cilde allah seni ne etmesincildim güzelleşsin diye sirke sürdüm meğer sek sirke sürülmezmiş, cildimi yaktım( tam askerim dönecek ben neye elimi atsam bouzyorum (
o gün için özel bi süpriz yapacak mısınız kızlar? yoksa gelmesi kafi birlikte mi olucaz diyorsunuz??
violecim benim profile gir orda foto var bir kaç tane. sen de msn face ne varsa mesaj at da kk ölümüne bkıma falan girerse kaybetmeyelim birbirimizi:18:perim ben de sizi merak ediyorum aslında bi seni bi de çağloyu gördüm diğer canları görmedim henüz
perim bayılıyorum sana yaa şair ruhlu arkadaşım benimmmŞafak 37 KASTAMONU
EEE Kastamonu, gün olur devran döner,
Yarimi benden aldığın gün gibi, sıra sana da geler
Kastamonu Gölköy,
Adın bile içimi ediyor böy böy
Askerim sana düştüğü günden beri
Görmedi böyle zulüm be hey döy döy
Sana gelişi sebep oldu D0ğuya gidişine
Naptın sen benim askerime?
Hesabını sormicaz mı sandın?
Bugünlük bari iyi ağırla bizi Gölköy !!!
Zaten bu düşüncedeyse yapma bencede, seni azarlayarak karşılamasın. Ya fotoğrafa bi insan nasıl karşı olabilir ki benim aklım almıyor ? 1 gün öncesine dönmek mümkün müü? Yıllar sonra insanın elinde kalan tek şey fotoğraflar oluyor yaa.. Şaka gibi gerçekten.
hhahahahaaa
allah seni ne etmeyeeeee
memleketime hoşgeldinnnnnn sirke güzeliiehehe
kızlar ben akıllanmıcam saç maskesi yaptım bu sefer de saçlarım falan yanar allah korusunbeş ay boyunca yattım kavun karpuz büyüttüm şimdi kendimi maskelere kürlere veriyorum. sirke zaten cildimi mahvetti (
kafamda maskeyle yatıyorummm 42 konyaa:) size iyi geceeleeer:)
özoşum yaaaa hey allammm
yok kız az biraz konulara bakıyım dedim içim almadı. yatakta kitap okurken sızmışımu site bnii deli etti dün giremedmmmm
kuşka hpimizi kandırdı bakın gelcm dedi glmedi ndennnn???
işte herşey bu fotoda apaçık
çok sogukkkkkkkkk
zatn geliboluda kar varmşş
donmuştr bnmkiiii :96::96:
dünde fzla knuşamadk zaten çok üşüdü dayanaamadm yolladm ytaga
ama aglamak yokk çünkü son 37
Merhaba canlar..
Yeni okuldan geldim inanilmaz yorgun hissediyorum kendimi..
Memlekete kar yeni gelmis, biz nerdeyse 1aydir bogusuyoruz burada, ilk günler güzel oluyorda sonradan nefret ediyorum ben biktim artik hele askim yokken dahada bir cekilmez oluyor bu havalar..
Bizim safagimiz 37 yani Kastamonudayiz, yani acemiligimizi yaptigimiz yer..
Dün inanilmaz moralim bozuktu ve askim aradiginda elimde olmadan belli ettim ona bu durumu..Cok üstüme geldi neden böyle yapiyorsun neyin var diye sacma sapan tahminlerde bulundu cok kizdim ona ve böyle konustugunda beni gercekten tanidigindan süphe duyuyorum dedim oda kirildi bu lafima.. Diyemedim bir türlü seni cok özledim dayanamiyorum cok zorlaniyorum diye oysa, söylesem nasil üzülecek biliyorum nasil kiyabilirim ona,ne yapabilecekki sanki.. Kapatti telefonu öylece, cok agladim..15dakika gecmeden yine caldi telefonum,uyuyamiyacagim biliyorsun nolur söyle neyin var dedi tutamadim kendimi daha fazla 122günün patlamasini yasadim diyebilriim cok agladim ama yine konusamadim sadece seni cok özledim diyebildim,cok üzdüm onu kendimi affedemiyorum..
bu yaptigim bencilligi yediremiyorum kendime,haketmiyor sevdigim bunlari kizlar.. ona bunu nasil yaptim hala bilmiyorum..
337. dönem topiğine girmek bile içimi acıttıyazamadım en zor dönemdeler en zoru herhalde askerlikte onun otobüse binipp senin öyle tek başına orada gözyaşlarınla kalakalman İlk bir hafta herşeye ağladım herşeye Yeri geliyor özlemden artık ölücem dediğim an bile oldu ama bitiyor az kaldı son 60 güne gelince kendimi böyle avutmaya başladım :78:
kızlaaarr hünkar beğendi yapıyorummm, isteyen var mııı ?[[/B
yarın aşkım askere gidio kızlarryeri belli olunca ilk sizinle paylaşıcaktım.. ankara etimesgut a gidio yarından itibaren kapalı olucak tlf çok yalnız hissedicem kendimi.. elim tlf gidicek sonra aklıma gelince usulca bırakıvericem elimden kalbimde bi sızı war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?