- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.101
Günaydın şekerparelerrr. Bembeyazz bir sabaha uyandım Ankara'da... Ahhh aşkım çok severr... Geçen senenin ilk karında el ele yürümüştük dışarda. Kartopu oynamıştıkk.:84: Heryerde kar var kalbim senin bu gece, her yerde kar var, ruhum senin bu gece ... Belki gelirsin sen bakarken penceredennn :98:
meraba asker yarenleriben geldiim
bursada beyazlarla kaplandı keşke sevdiceğimde olsa yanımda kartopu oynardık kesin biz de :111:
canım öylemi ben daha pencereden bakmadım ki
valla ben baktığımda çatılar falan bembeyaz hatta bizim yatak odası çatı katında pemceremden daha net görülüyor olley kar yağıyooo ama kimle kartopu oynucam ben şimdi ki :97:
Günaydın violemmm, vallahi çok güzell kar yaaa. Ben de kahvemi yaptım keyif yapıyorummmm. Keşke aşklarımız da olsa ama çok azzz kaldııı. Onlar geldiğinde de yağar mutlakaaa, çıkıp karlarda yuvarlanırıızzzzzzzzzzzzÖzooşşummm günaydın gamzelimmm, bi pencereyi aç bakta kendine gel annemmmmm
canım günaydın perişkom sen çok m erken yandın tatlım demek kahvaltını yaptın d kahve keyfine geçtin he mi.Ah aşklarımız gelmelerine az kaldı diyorz ama sanki geçm,yor be perişkom yandım baktım kar yağoyp ama hemen eriyor yerler çok ıslak annem ya :26:
Ben büyülenmiş gibi uyandım sabah 9da, akşamda oldukça geç yatmıştım halbukii.. Ama kar çekti beni kendine gerçekten. Benim evim orman manzaralı, bayılıyorum buraya kar yağınca.. Resmen kartpostal oluyor kar yağınca.. Tuttu burda kar geceden beri yağdığı içinn.. Çook güzel yaaa. Akaranın bu halini çok seviyorummm
sizinle ş güzel çocuk şarkısını paylaşayım;
bir yılda tam dört mevsim
hepside ayrı isim
gel birlikte sayalım
takalım birer isim
ilkbahar yaz sonbahar
kış gelince kar yağar
haydi haydi evine
her tarafta soğk var:18::18:
:119::119::119::118:
perim dediğin manzara bu değil demi eğer buysa sen ormanda mı yaşıyorsn
selam kıslar karlı ve soğuk Ankara sabahından herkese merhaba....
Bu değil tabiikiama buna benzer dur sabah çekip facebooka koymuştum koyim buraya.
Selam canımmmm bugün Ankara çokkk güzel gerçektennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet yaaa bir kalktım bir baktım her yer benbeyaz pamuk gibiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?