- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.141
yarın aşkım askere gidio kızlarryeri belli olunca ilk sizinle paylaşıcaktım.. ankara etimesgut a gidio yarından itibaren kapalı olucak tlf çok yalnız hissedicem kendimi.. elim tlf gidicek sonra aklıma gelince usulca bırakıvericem elimden kalbimde bi sızı war
yarın aşkım askere gidio kızlarryeri belli olunca ilk sizinle paylaşıcaktım.. ankara etimesgut a gidio yarından itibaren kapalı olucak tlf çok yalnız hissedicem kendimi.. elim tlf gidicek sonra aklıma gelince usulca bırakıvericem elimden kalbimde bi sızı war
selam kızlar ben temizlik yapıyorm kızlar hafta sonları bitmiyor b ev işleri bir saate aranıza gelitim canlar çağlocum haksızlık etme kendine bende çok yaptım dediğini insan dayanamıyo ya az kaldı ama canım sabır
perişko hazır mı beğendi
Ben de yaptım sabahtan temizliğimi, hergün düzenli yapsan birikmez işte öyleşimdide ıslak kek yapıyorum nescafe ile isteyenn ?
Midemde öğütülüyor şu andaaasüper olmuştuu ellerime sağlıkkk
perişkom haklısın ama ben çok mutsuz olunca hiç bişey yapasım gelmiyo ya askerim gittiğinden beri her işi zorunlluktan yapıyorum kuzum ya
Ne yani ebn çok mutlu olduğumdan mı yapıorum ev işi bilmemnelafa bak helee
yav tamam annecim ya kızma
selammmm canlarrr her yereee kar yağmış ne güzell antalyaya sadece yağmurr yağdı tabiigerçi aşkım dün gece nöbette donmuşşşş Tekirdağda da kar varmış zaten hasta
perim ellerine saglik canim,ne güzel yemekler yapmissin yine, yaptigin yemekleri duyunca ne kadar üsengec ve tembel oldugumu daha iyi anliyorum ben makarna ve salata yaptim yine az önce yedim=)
bu arada Kastamonudayiz bugün,hemen cikmak istiyorum yine bu sehirden,zor kurtulduk zaten
Ayy Çağlom neden zayıf olduğun belli oldu valla, ya ben yemek yapmayı da yemeyi de çok seviyorummm :87: inşallah bi gün sizlere de yaparım kendi evimdeeeaynenn yaa şu Katamonudan çıkıp Kars'a geçmeli bian öncee :) istemiyorum bu şehirde durmaaakkk Üstünüzü sıkı giyininn Kars buz gibi olur geceeee
sznle bi yazı paylaşmk istiyormda banlanma ihtimalm wr içim acıdı okurken :///
bu gece sizle olamıcm misafr gelck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?