335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canım ankara havacı mı benim orda tanıdığım var dağıtım bile olmadı ne güzel telefon da açıyo arada

Ankaray geliyor demek askerin canım... Burda rahat eder inşallah üzme canını, karla karşılicak Askerini Ankara.... Hayırlı tezkereler canım üzme kendini lütfen... Telefonu kapalı olacak ama sen telefona yapışık yaşicaksın o askerdeyken, aricaktır fırsat buldukça, tek teselli sesleri oluyor zaten bize, seslerinin tonunu belirleyen de bizleriz unutmayın sakın... Askerim ben ağlarken aradığında hemen yüzümü silip, yüzüme emanet bi gülümseme yapıştırıp açıyorum telefonu enerji dolu bi sesle.. Senin güzel sesinle yaşayabiliyorum burada diyor... Bunları unutmamakta fayda var canım. Allah kolaylık versinnn

Ben de yaptım sabahtan temizliğimi, hergün düzenli yapsan birikmez işte öyle şimdide ıslak kek yapıyorum nescafe ile isteyenn ?

Son düzenleme:
selammmm canlarrr her yereee kar yağmış ne güzell antalyaya sadece yağmurr yağdı tabii gerçi aşkım dün gece nöbette donmuşşşş Tekirdağda da kar varmış zaten hasta

yav tamam annecim ya kızma

selammmm canlarrr her yereee kar yağmış ne güzell antalyaya sadece yağmurr yağdı tabii gerçi aşkım dün gece nöbette donmuşşşş Tekirdağda da kar varmış zaten hasta

Selam Mayraaam. Evet heryer bembeyaz bugün ama bizim sahillerimiz sadece ılsanıırrr. Ben aslen Mersinli olduğumdan tam bi kar görgüsüzüyüm sabahtan beri tünedim pencerenin önüne dışarı bakıyorum Geçmiş olsun canımm hemen iyileşir inşallahh, havalar da soğudu dikkat etmek gerekkkk

perim ellerine saglik canim,ne güzel yemekler yapmissin yine, yaptigin yemekleri duyunca ne kadar üsengec ve tembel oldugumu daha iyi anliyorum ben makarna ve salata yaptim yine az önce yedim=)
bu arada Kastamonudayiz bugün,hemen cikmak istiyorum yine bu sehirden,zor kurtulduk zaten

Ayy Çağlom neden zayıf olduğun belli oldu valla, ya ben yemek yapmayı da yemeyi de çok seviyorummm :87: inşallah bi gün sizlere de yaparım kendi evimdeee aynenn yaa şu Katamonudan çıkıp Kars'a geçmeli bian öncee :) istemiyorum bu şehirde durmaaakkk Üstünüzü sıkı giyininn Kars buz gibi olur geceeee

ben bircok seyi yemedigim icin yapacak fazla yemek kalmiyor o yüzden hic birsey yapmiyorum=)

Evett Karsa gidelim,babam ve kuzenimde Sarikamista yapmislardi askerliklerini hem.. Kisin -45dereceyi gördük demisti babam..oda daha sogukda olabilir diyordu bu sadece termometrenin ölctügü sogukluk=S Hic sevmiyorum soguklari,kis mevsimini.. bahar gelsin bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…