335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

redkit cnm merhaba aramıza hoşgeldin tatlım...
demek eşini yollıcan cnm gitsin gelsin cnm askerlik çok büyük bir engel nisan celbindemi gidicek eşin tatlım...

violecim valla dizimize kadar kar var o kadar güzel kii
nice ben şafak sayma özürlüyüm her gün karıştırıyorum vallaa
benim şakak kaç kızlarrrr

o kadar gezersen kafana kar topu düşsün inşallah kendin kadar şafağını da unutur mu insan ama kuşkam sen dün düşüp bayıldıydın sözde bugün bu ne enerji kuşum

mrb hoşbulduk ne sıcak bi ortam varmış bilseydim daha önce araştırır gelirdim buraya:)
sende hoşgeldinn
ben daha 35 İzmir diyorum. 2+2 yol izni ve 1 gün izin kullandık sizden 1 gün gerideyimmm

kızlar ben yeni üye oldum benim eşim de bu yıl içind gidecek askere 3yaşında babacı bir kızımızda var şimdiden dert oldu içime nasıl bekliyeceğiz biz diye sizlerinde allah yardımcınız olsun

canım benim bi tanıdığım vardı izmirde oturuyodu evli ve oğlu vardı askerliği izmire düştü hem de 12 ay hem maaş aldı hem evinden gidip geldi şans diyorum başka bişe demiyorum benimki de taaa gitti hakkarilere bak şimdi sinir oldum hatırlayınca bunu

mrb hoşbulduk ne sıcak bi ortam varmış bilseydim daha önce araştırır gelirdim buraya:)
sende hoşgeldinn
ben daha 35 İzmir diyorum. 2+2 yol izni ve 1 gün izin kullandık sizden 1 gün gerideyimmm

Keşke önce gelseydin canım benim emin ol çok daha hızlı geçerdi zaman neyse son kuduruk günlerimizi beraber geçirelim. Sen muz sever misin arkadaşım. Bu topikte muzseverler topiği, askere kavuşma günlerimiz azaldıkça hergün 1 tane fazla muz yiyoruz. Böyle bi şafak azaltma yöntemi işte. Neyse çok kudurmiym ben geri sayfalara gidemedim canım askerin nerdeee ?

bugün benim öğrencilerden biri yaralı bi kuş bulmuş ayağı kanıyodu nöbetçide öğretmenler odasına getirdi uçtu uçtu sonra saldık gitti aklıma hemen kuşka geldi ahah çok sevimliydi ama kuş :90:

ewet cnm çok ayrı bi duygu vedalaşma kısmı zatn off offf...
ama bi kere gdebildm içime dert oldu çok uzak bi mesafe deil ama kısmet olmadı
bide çnkkale çktıgnda çok sevnmştm gelp grrm aşkm seni bikç kez demştm szümüde tutmadm
[/QUOTE]

ahhh sormaaa çok zorduuu o ayrılışş askerim kurban bayramında da evci çıktı ama ailem uzak diye bu sefer göndermek istemedi ben dedemiştim gelirim diyeee ama gidemedim ve bugün tam 3 ay 3 gündür aşkımı göremiyorummmmm bugünlerde gitmeyi çok istiyorummm keşke bayamda ısrar edip bizimkilere gitseymişim

muzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Eveettttttttttt bunu rahatça söyleyebilmeyi özledimmm ona o diye hitap etmek koyuyordu bana MUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ SENİ ÇOK EZLEDİM MUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ OLUYORUM SANA UYUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ GELDE BENİ SUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ MUZ MUZ dediniz Ajdarı yediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…