- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.781
violecim valla dizimize kadar kar var o kadar güzel kii
nice ben şafak sayma özürlüyüm her gün karıştırıyorum vallaa
benim şakak kaç kızlarrrr
Kızlarr bu kalabalık ne böyleee hey maşallah maşallah bütün Misolar üye mi oldu acepaaaa?? Hoşgeldinizz kızlar :79: Ben geldim mahvoldum bittim saatlerdir ödev yapıyorummmm Şafak 34 İSTANBULLLLLLLLLLLLLLLLL 17 OCAKTAN SONRA KOLAYSA BENİ BULLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!
yemin töreninde nüfus cüzdanı fotokopisini bilem aldılar sonraları sadece baktılar
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 4 ziyaretçi)
335dc,Geveze,nice89,ozelegtim+,Perisoko,AlxFa,Tuti+,viole+,Mayra,
mşllh
kızlar ben yeni üye oldum benim eşim de bu yıl içind gidecek askere 3yaşında babacı bir kızımızda var şimdiden dert oldu içime nasıl bekliyeceğiz biz diyesizlerinde allah yardımcınız olsun
ohanzi yok benden almadılar canım ama ilk gittiğimizde evlilik cüzdanına bakmışlardı ee nerde çektirdiniz fotokopi sen çektirip mi gitmiştin hay Allh ya komikmiş gerçekten
özoş bu kuşki karı bşka bişeye bnzetip oynamştr çaktırma ordan geliyo enerjisi
evet sanırsam bu bi ilk oldu zatenanladım ben onu tatlum merak etme sen o malum kelimeleri yasakladık namısımızla bir şafak attıralım bu gece:82:
mrb hoşbulduk ne sıcak bi ortam varmış bilseydim daha önce araştırır gelirdim buraya:)
sende hoşgeldinn
ben daha 35 İzmir diyorum. 2+2 yol izni ve 1 gün izin kullandık sizden 1 gün gerideyimmm
tevbeler olsn armut armuttttttttttmuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
muzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
muzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?