335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlaar çok saolun yardımcı olduğunuz için dediğim gibi ailesi gelemicek o yüzden evci çıkaramıcaz ama en azından görürüm oda yeter,keşke kek börek gönderebilsek zayıflamasalar bari gerçi bir gelsin ben ona 24 saat mantı açmazmıyım

Teşekkür ederim canım hoşbulduk:) artık bende aranızdayım son ayı birlikte geçiricez. yoksa yalnız yalnız geçeceği yok günlerin

ohh gez sen gez bnde okula gttm geldm ay ne monoton hayatm wr bu çocuk gelsn bni gezdirsn artıkk yetti gari

kızlar ben yeni üye oldum benim eşim de bu yıl içind gidecek askere 3yaşında babacı bir kızımızda var şimdiden dert oldu içime nasıl bekliyeceğiz biz diye sizlerinde allah yardımcınız olsun

cnm bnm zatn bign gitme imkanm wrdı dha çok grebilmek için onu terch ettm..
annesi sylemş gelsn onada oda tutarz die ama olmadı işte

anladım canım ama şimdi düşünüyorumda iyiki gitmişizzz askerimde hep diyooo o gün seni uzaktan gördüğüm anı hiçbişeye değişmem diyooo onlara karşıda yemin etmek için topl halde gelmişlerdi karşıdan görmüş benii içiim garip oldu sana koşmak istedim herşeyi bırakıp der hala iyiki gitmişiz

merabalarr :)hoşbulduk canımm senin şafağın kaç

kuşkam hoşgeldin kartopu oynucak kadar kar var mı ne güsel bizim burası tutmadı heç yerli malı haftası biz de bugün tıkındık durduk hergn bi sınıf bişeler yapıyo iki hafta gelsin börekler gitsin kekler oh mis ama kilo almasam bari aşkım gelmeden

yumi tatlım benim kayınvalidem çıkarmıştı tatlım evci olarak hatta 30 ağustosa denk geldiği için 3 gün izin vermişlerdi kuşum pazartesi akşam 4 de teslim olmuştu birliğine ama eğerki sen gidiceksen yanına sevgiline söyle komutanına sorsun evci çıkarıp çıkaramayacağını benim bildiğim ailesinden biri olması gerekiyor olmasa bile kışlada takılabilirsiniz cnm ...

335dc yavrum benimki bazen jandarma olduğu için karayoluna bakıyorlar ceza kesiyorlar bazen komutanının muhafızı olarak ilçe karakollara yada birliklere gidiyorlar ama enişte sanırım zorlu bir gün geçirmiştir bugün merak etme tatlım bazen bizimde karakolda açan olmuyor teli

Son düzenleme:

Hoşgeldin canımm ya ben senin alıntılarla geçmişi okumuş gibi olduğum için herşeyden haberim oluyordu 2 gündür hiçbişiden haberim yok

Yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz kızlarrr

kızlar ben yeni üye oldum benim eşim de bu yıl içind gidecek askere 3yaşında babacı bir kızımızda var şimdiden dert oldu içime nasıl bekliyeceğiz biz diye sizlerinde allah yardımcınız olsun
ınş yakın biyer çıkar cnm evci çıkarırsnz görmeye gdersinz bebişte alışır 5 ay
ewet cnm çok ayrı bi duygu vedalaşma kısmı zatn off offf...
ama bi kere gdebildm içime dert oldu çok uzak bi mesafe deil ama kısmet olmadı
bide çnkkale çktıgnda çok sevnmştm gelp grrm aşkm seni bikç kez demştm szümüde tutmadm

şu çanakkale wlla geçilmezmiş

Sorma canım ya bi alamadım ordan aşkımı ama az kaldı geçeceğim Çanakkale yi

Ohhh afiyet olsun violem biz burda diyet yapalım siz orda höpletin

oooo kuşkam hayatta mıydın yalandan kim ölmüş hem çok eğlenmiş hem aklından çıkmamışız
söyle aklın fikrin nerde kuzum senin haaaa alçak kuşka ben seni hiiiiiçççç özlemed,im sevmiyorum seni

Kızlarr bu kalabalık ne böyleee hey maşallah maşallah bütün Misolar üye mi oldu acepaaaa?? Hoşgeldinizz kızlar :79: Ben geldim mahvoldum bittim saatlerdir ödev yapıyorummmm Şafak 34 İSTANBULLLLLLLLLLLLLLLLL 17 OCAKTAN SONRA KOLAYSA BENİ BULLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…