- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.761
canım ben evci çıkarırken nüfus cüzdanıma bakıyorlar
kızlar selam anca girebildim nete. kk da ne yavaş yaa dli oluyoum vallaaageçmişi okuyamadım yarın okurum artık. yeni arkadaşlar gelmiş
pln35 ve alxfa ve nice hoşgeldinizzz
çok güzel bi gün geçirdim oyunlar oynadık kartopu savaşı yaptık akçşama kadar bişiler yedik durdukaklımda siz vardınız ama özledim sizi güzelleriimmmmm
ohh gez sen gez bnde okula gttm geldm ay ne monoton hayatm wr bu çocuk gelsn bni gezdirsn artıkk yetti garikızlar selam anca girebildim nete. kk da ne yavaş yaa dli oluyoum vallaaageçmişi okuyamadım yarın okurum artık. yeni arkadaşlar gelmiş
çok güzel bi gün geçirdim oyunlar oynadık kartopu savaşı yaptık akçşama kadar bişiler yedik durdukaklımda siz vardınız ama özledim sizi güzelleriimmmmm
cnm bnm zatn bign gitme imkanm wrdı dha çok grebilmek için onu terch ettm..
annesi sylemş gelsn onada oda tutarz die ama olmadı işte
Merhaba kızlar
Şafak 34 İstanbul a selam olsun
Biten 124
Kalan 34
Aşkımı çok özledimmmmmBitsin artık askerlik lütfennn
kızlar selam anca girebildim nete. kk da ne yavaş yaa dli oluyoum vallaaageçmişi okuyamadım yarın okurum artık. yeni arkadaşlar gelmiş
evet canım sen söyleyince hatırladım şimdi nüfus cüzdanına bakmışlardı bi de ismini yazıyo komutanlar bi yerlere bi de yüzüne bakıyolar nüfus cüzdanındaki resim misin diye ahaha
ınş yakın biyer çıkar cnm evci çıkarırsnz görmeye gdersinz bebişte alışır 5 aykızlar ben yeni üye oldum benim eşim de bu yıl içind gidecek askere 3yaşında babacı bir kızımızda var şimdiden dert oldu içime nasıl bekliyeceğiz biz diyesizlerinde allah yardımcınız olsun
ewet cnm çok ayrı bi duygu vedalaşma kısmı zatn off offf...anladım canım ama şimdi düşünüyorumda iyiki gitmişizzz askerimde hep diyooo o gün seni uzaktan gördüğüm anı hiçbişeye değişmem diyooo onlara karşıda yemin etmek için topl halde gelmişlerdi karşıdan görmüş benii içiim garip oldu sana koşmak istedim herşeyi bırakıp der hala iyiki gitmişiz
Hoşgeldin canımm ya ben senin alıntılarla geçmişi okumuş gibi olduğum için herşeyden haberim oluyordu2 gündür hiçbişiden haberim yok
Yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz kızlarrr
şu çanakkale wlla geçilmezmiş
kuşkam hoşgeldin kartopu oynucak kadar kar var mı ne güsel bizim burası tutmadı heçyerli malı haftası biz de bugün tıkındık durduk hergn bi sınıf bişeler yapıyo iki hafta gelsin börekler gitsin kekler oh mis ama kilo almasam bari aşkım gelmeden
şafak sayar peri şuan geçmiş okuyo bn yanıtlıymviolecim valla dizimize kadar kar var o kadar güzel kii
nice ben şafak sayma özürlüyüm her gün karıştırıyorum vallaa
benim şakak kaç kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?