- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.741
ya tutim bn şyden korkuyorm 337lern başına verceklerdi bnmkini onlarn kışlada büyk oldugu içn öyle olursa aşkm onlarn binaya gidickti o bnanın ordada tel yok sık sık arayamıyodu aradgndada sıra oluyodu 10 dk knuşuydk max off öyle olduysa akşm arayamadı tbibu site çok yavaş dellencem yaaaa
335dc tamam cnm ben buluram kadıköyde haber veririm sana...
bu arada benim aşkımda aramadı bugün ben aradığımda çavuşum toplantıda dedi askerin teki bende şaşırdım dedim kim senin çavuşun akımın adını soyadını söyledi dedim içimden vay sıpama bak çavuş olmuş toplantıya giriyor...bugün sesini duyamadım aşkımın ...
ozelegtim
hoşgeldin
bn aşkıma söz verdm o gelmedn sinemaya gtmicm . arkdşlarm çagırıyo ama yok içmdn glmiyoselam herkesee kızlarrr av mevsimini izlememiştim daha onu izledim geldim etkilendim bayaa :18::18:
törenden snra tabiki çıkarsn tatlm ..tuti merhaba canımpeki mesela bizim soyadımız tutmuyo ama törenden sonra 1-2 saat çıkamazmıyız?
hoşbulduk canım sende hoşgeldin tanışalım mı:44:
ya tutim bn şyden korkuyorm 337lern başına verceklerdi bnmkini onlarn kışlada büyk oldugu içn öyle olursa aşkm onlarn binaya gidickti o bnanın ordada tel yok sık sık arayamıyodu aradgndada sıra oluyodu 10 dk knuşuydk max off öyle olduysa akşm arayamadı tbi
bide şeyden korktm aşkımn nbet yaptıgı yeri teli wr santraldn baglıyolr bi kere aradm kmse açmadı 20 dk snra bdha aradm yne kmse açmadı anlamadm orda sürekli bi nbetçinin olması lazm noluyo orda ya
bn aşkıma söz verdm o gelmedn sinemaya gtmicm . arkdşlarm çagırıyo ama yok içmdn glmiyo
törenden snra tabiki çıkarsn tatlm ..
biz şey ypmıştk 7 eylülde yemin treni wrdı o gn gitmedm bn hem trendn snra çok vakit kalmıcaktı hmde anneside gidickti bize az zamn kalcktı
ertesi gün gittm annesi ewci çıkarmıştı zatn aşkm karşıladı tkrar o ugurladı 4 saat fln brlikteydk
hoşbulduk tatlımm
tanışalım tabi askerimi bekliyorum:) denizliden Alfaaaaaaaa
ş.36
yumi ben evci çıkardım eşimi oraya ismini yazıyolar nerde kalıcağınızı yazıyolar ama soyisme bakıyolar mı hatırlamıyorum canım heyecandan zaten yemin töreninde orası tam manasıyla ana baba yeri gibi kalabalık oluyo bi karmaşa bakmazlar heralde ya :18:
335 dönem anlaşılan şimdiye kadar hiç görmedim seni şafaklarıda azalttık inşallah
off violem blmiyorm bakıcz artık yarn öglen arar boş gnüm biliyotatlım üzülme canını sıkma beniim askerim gündüz aramıştı beni konuşamadık bi türlü arıyo kapanıyo ben arıyorum açan yok.. sonra akşam aradı tekrar dedi burda çok kar var o yüzden telefonlarda aksamalar oluyo o yüzden konuşamamışız yani iyi düşün iyi olsun tatlım
görürsn cnm merak etme çıkarırlar en kötü ihtimal dışarı çıkarmasalar kışlada grüşürsün (ama snmıyorm izin verirler)çok saol canım ya biz evci çıkaramıcaz hava şartları kötü ailesi gelemicek istemiyo zaten o kadar yolu gelsinler,bana çok yakın gidicem ama dedim bari törenden sonra 1-2 saat görebiliyiminşallah görürüm kaymak kafalımı
kızlaar napıyosunuz?nice89 topikdaşım benimde içimden hiçbişey yapmak gelmiyo 2 gündür pijamalarım üstümde valla yarın sabah dersim var mecburen gidip ders anlatmak zorundayım ama gözüm hep tel.de olucakk
cnm bnm zatn bign gitme imkanm wrdı dha çok grebilmek için onu terch ettm..bu arada kızlarrr yemn törenine gidiceksiniz kayınvalidemle vakit geçiremem demeyinn çünkü sadece onlar evci çıkarabiliyo eğer evli değilseniz tabiiben aşkımı müstakbel kayınvalidem sayesinde 4 gün dolu dolu gördüm gece onunla aynı odada kalmak zorunda kaldım ama sağolsun bizi hep yalnız bırakmaya çalıtı yanii hiç pişman olmadım tavsiye ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?