- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.881
iyi gecelerrr canımm
bence muz buldu biyerlerde
tatlım nşye ağlıyorsun askerini mi özledin
başlıcam muzuna demin ağlıyordun allam ya bu kızıda kaybettik
perim iyi geceler meleğim....
bu arada ben ne zaman gelin olcam acaba yaaa:26:
tatlım merak etme gelicek o günler ne heyecan ne heyecan süper bişe gelinlik giymek kendini melek sanıyosun o gün :93:
tatlım merak etme gelicek o günler ne heyecan ne heyecan süper bişe gelinlik giymek kendini melek sanıyosun o gün :93:
valla violem eminim dediğin gibidir ben hatta gelinliklere bakıyorum ama ne bilim nasıl bir model istediğimi bilemiyorum 2 model var kafamda biri çok kabarık diğeri fazla kabarık olmayan upuzun duvağı olan bir model çok zor karar vermek ama ah ahhhhhhh o günler bir gelse allahın izni ile keşke...
ayy çok fena hastayım :2::2: burda hastalığımı falan unuttumaslında hafta sonu da ehliyet sınavım var da var hiççççç çalışmadım. yavaş yavaş bende yatsam iyi olcak sanki:89:
evet canım yavaş yavaş yat üçü bulursun yavaş yavaş dersen hemen desen daha mantıklı
canım gelinliğini bursadan mı aldın neresi uygun kiraladın mı aldın mı yav ne çok soru sordum
alxfa geçmiş olsun tatlım bu arada sanada...halısın bakması bile çok zevkli...
benimde laptop çok kasmaya başladı daha günlük yazacağım bende çıkayım canlarım yarin allahın izni ile görüşürüz dostlarım...
batarken tepelerin ardından güneşin
geldi veda zamanı teletabilerin
aldım canım ben altıniğne var heykele çıkarken ordan aldım çok gezdik ama ben orda gönlüme göre buldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?