335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

mrb hoşbulduk canım:) iyi yolculuklar sana
kızlar ben nasıl herkesin mesajını toplu halde cevaplıcam yardım edermisiniz bana tek tek alıntı yapıyorummm bilemedim nasıl olcak:86:

mrb hoşbulduk canım:) iyi yolculuklar sana
kızlar ben nasıl herkesin mesajını toplu halde cevaplıcam yardım edermisiniz bana tek tek alıntı yapıyorummm bilemedim nasıl olcak:86:
canm sag altta alıntıyla cevapla wrya ona tıklarsn bitek o msjdn alıntı yaparsn .. bide onun yanında wr yani en sagdaki alıntı yapmk istedign msjlarda orayı tıkla snra en son alıntıyla cvpla yap

bnmki dün aramadı bn aradm 2 kere kmse açmıyo teli
bugn boş gnüm oldugunu biliyo kesn arardı öglen ama aramadı
bn yne aradm yne kmse açmadı bu işte bi iş var ya

canm sag altta alıntıyla cevapla wrya ona tıklarsn bitek o msjdn alıntı yaparsn .. bide onun yanında wr yani en sagdaki alıntı yapmk istedign msjlarda orayı tıkla snra en son alıntıyla cvpla yap

:13: teşekkür ederim 335dc tatlım. nasılsın nasıl geçti gününn

:13: teşekkür ederim 335dc tatlım. nasılsın nasıl geçti gününn
ugün boş günümdü canm ewdeydim bütün gün bi ara saçımı kestirmeye gittim
adama dedm önleri kısaltında arka traf çok kısalmasn bu sfer adam korkudn hiç kısaltmadı bı ortaları yok bu kuaförlern yahu
ya bide bn bi bçuk yıldır ehliyt almaya hak kazandımda gitmiyodm üşengeçligimden
saglık raporu sabıka kaydı fln bi yıl gçerliymş ya yinemi gidip alcm offffffff

van'da canım... az da olsa olur muu ilk defaaa bu kadar konuştuk bu gün toplamda 5 dk:)))

kıyamam yaa arar gece belki üzme kendini sen
ben askerimle konuşuyorum sürekli çok şükür. nöbet derdimiz de yok. kamuflajlı resimlerini görmesem askerlik yapmıyor diye düşünürüm:97::97::97:

kıyamam yaa arar gece belki üzme kendini sen
ben askerimle konuşuyorum sürekli çok şükür. nöbet derdimiz de yok. kamuflajlı resimlerini görmesem askerlik yapmıyor diye düşünürüm:97::97::97:
ne gzel cnm akşamları sorn olmuyo knuşuyorzda en son geçn ay bi kez dha byle olmuştu bi gn aramamştıda nese bkalm akşamı bkliyorm

ahahahah koptm şuan kendi üstüme alınmışm lafı

Son düzenleme:
bnmki dün aramadı bn aradm 2 kere kmse açmıyo teli
bugn boş gnüm oldugunu biliyo kesn arardı öglen ama aramadı
bn yne aradm yne kmse açmadı bu işte bi iş var ya

aman cnm hiiiç öyle düşünmee bi kere öyle düşünmeye başladın mı gerisi geliyoo aman aman...
bak 11 gündür konuşmamıştım bnmki gayet iyiymiş..
snnki de öyledir inş.

yok yok ortaları yok bunların. benim saçlarım ince telli ve seyrek bi türlü istediğim gibi kesemiyorlar. bi tane buldum artık sürekli ordayım:82:
hafta sonu bende ehliyet almak için sınava giricem. hiç çalışmadım inşallah alabilirimm.. kursa kaydolurken sabıka kaydını sağlık raporunu falan vermemişmiydin tatlım?
benden hepsini aldılar. :26::26:

ne gzel cnm akşamları sorn olmuyo knuşuyorzda en son geçn ay bi kez dha byle olmuştu bi gn aramamştıda nese bkalm akşamı bkliyorm

ahahahah koptm şuan kendi üstüme alınmışm lafı

ya iki kez alıntı olmuş ben yanlış yapmışım sanırım:
geliboluda denizci mi canım senin askerin

ya sabıka kaydını htrlamıyorm ki verdmmi vrmedimmi
ama saglık raporu almıştm o da bi yıl geçerliymiş sdce uff bidha git hm para ver hm sıra bekle amann yaaa
ama snrm gitmicm hile yapıcm tipekslicm üstünü tarihi deiştircm nie byle derse bn nerdn biliym bnmi yazdm raporu derm

hile yapma kıııızzz

ya umarım yerler ay bidha gidemem yok alamam

ehliyet almaya hak kazancam da gidip almıcam yoook böyle bişey..
hemen gider alırdım heralde. ya nedense çok sıkıntı yaptım alsam bi rahatlasam
bişey olmaz heralde canım ya sanmıyorum farketsinler:82:

ehliyet almaya hak kazancam da gidip almıcam yoook böyle bişey..
hemen gider alırdım heralde. ya nedense çok sıkıntı yaptım alsam bi rahatlasam
bişey olmaz heralde canım ya sanmıyorum farketsinler:82:
18imi doldurdm koşyura oştura aldm neyime gerekse arabam kapıda bekliyo sanki bide almk çok zormuş sıra bkleme fln off aşkımı bklicektm glsn berabr alırz diede bu sfer arkdşm dedi gl hlledelm die ğşenmezsm alırm inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…