- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.901
kızlar ben de uyumalıyım artık iyi geceler size yarın görüşşürüz canlar
ii geceler tatlım teşekkürler tekrar
:) geçmiş olsun tatlı kendi haline bırak biraz toparlasın.askerin gelmeden düzelir :97:
Kızlaaarr bende geçtiğimiz hafta sonu sevgilimi askere gönderdim...Öncelikle hepimizi ALLAH kavuştursun...
Benide bu sabah aradı iyi olduğunu söylemek için nasıllll mutlu oldum:)yaa ne zormuş bu asker yolu beklemek!!!
sen özüne dönüyosun aslındasusmalıyım ben dimikuduruyorum ben dimi kötü örnek oluyorum ben dimi
sizde bni görmednzEvet canımm inşallahhhartık hiç gitme gel heep topikteki arkadaşlarım beni sevmiyo artık beni görmüolar sen benim arkadaşım oluu musun ??
tevbeler olsn bu ilk gündn sapıttı kuşkamla biz bile bu kadr çabuk olmamştı
doğru yere gelmişim ozamaaannnn
iç çamaşırımı şmdidenkızlar bişe sorcam size hani geçende demiştiniz ya hani bi yer var iç çamaşırlarını ordan alıyoruz die neydi onun adı
nisan mayıs mı sabredebilcnmi bacım sn potansiyl gremedm:) oralara da bi bakayım tatlım tavsiyelerin için teşekkür ederim.
şafak sayarken hazırlığımızı da yapalım dimi ama. bende nisan mayıs gelini olcak gibiyim. işallah rabbimm
daha önemli bi sorun var asıl bn ne zaman olcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaperim iyi geceler meleğim....
bu arada ben ne zaman gelin olcam acaba yaaa:26:
kızlarrr ben erkek arkadasımı pazar günü kütahyaya havacı olarak gönderdim.aynı yere düşen varsa bilgi verebilir misinizzz acemilikten sonra nereye düstüler yemin törenı kac gün sonraydı meselaaa
cnm blmiyorm ama kısa dnemler gnelde acemilik nerdeyse roda kalıyolar.. yemin trenide yerine göre degişiyo bizm 28 gn snra olmuştu gnelde o şekilde amakızlarrr ben erkek arkadasımı pazar günü kütahyaya havacı olarak gönderdim.aynı yere düşen varsa bilgi verebilir misinizzz acemilikten sonra nereye düstüler yemin törenı kac gün sonraydı meselaaa
ohh rekora gidiyosnz bugnkızlaaaaar aşkım yine aradı konuştuk güzelce hem de 2 dakika daha ohh be:))))
ama ankesörlünün telini vermedi unuttum ben ayarlıcam bişiler falan dedi
ohh rekora gidiyosnz bugn
cnm sen çalışmıyomuydn madem cep araması sorn oluyo işyerindn arasaa :// bide zatn o çaldırıyo sn aramıyomsn nedn srun oluyoki cep :/
cnm ordakilere nden sylemesn sevgilisi oldugunu bşka kız nden arasn sçmalama wrdır bi bildigi bnde anlamadmçalışıyorum cnm aynısını ben de hızlı hızlı dedim "yok şifre girerim kart alıp ben halledicem ayarlıcam" dedi aramamı istemiyo sanırım.
ya ordaki erkeklerden onu isticem sesimi kıskanıyo?bu çok komik ihtimal ama sevgilim çok kıskanç. dövme yaptırdım ilk soru onu erkek mi yaptı olmuştu
ya ordakilere sevgilisi olduğunu söylemedi? neden beni saklıyo ki?
ya da başka bi kız daha mı arıyor?(
benimle konuşmak istemiyo??
biemiyorum off off.. ama aradı beni:)) beşe kadar bi cep bulursam gene arıcam dedi cnm:)) bi de çook zayıfla diyip durdu:/ sporumu aksatmiiim bari akşamları
cnm bnm bi arkadşm başladıı diyetisyene 19 günde 3 bçuk kilo verdi we haftada sdce 3 gn spor yapıyo sık biraz dişini verirsnben de çook yorgunum ama aşkım tembelllik yapıcağımı anlamış herhalde ki telde "zayıfla süpriz var" dedi bana:)) doğruuu spora! tembellik yapmak yok:))
40 gün kaldı 7-8 kg verebilir miyim acaba? haftada 3-4 gün spora gidip iyi bi diyetle veririm belki çünkü bizim sporda bi buçuk ayda 10 kg veren biri var.
ben de 7-8 versem yeter :) oy oy oyy:))
sen özüne dönüyosun aslında
sizde bni görmednz
tevbeler olsn bu ilk gündn sapıttı kuşkamla biz bile bu kadr çabuk olmamştıewvahlr olsn alxfa geliyo kaçın aa dostlar
iç çamaşırımı şmdiden
nisan mayıs mı sabredebilcnmi bacım sn potansiyl gremedmanamm bu saattede sapıtılmaz sustm
daha önemli bi sorun var asıl bn ne zaman olcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaofff en az 3 sene siz çocugunuza gelinlk bkarkn bn kndime bakarm
evet canım şimdi daha dikkatliyim doktora da gittim zaten.
kızlarrrrrrr kızlar bugün çoook mutluyum. 10 gün aradan sonra, 13.12 saat 6'da telefonum çaldı tam bir dakika(rekor konuşmamız aylardır!!!) konuştuk:))
cep telefonunu komutana şikayet etmişler artık cep tel yokbunu söyledikten sonra "aileni araya(madın mı?)..." diyecektim sözümü kesti hemen ve yeni ankesörlü teller gelmiş ama evi arayabiliyormuş, sabitleri falan. onları arıyormuş ama o yüzden beni arayamıyomuş. aslında buna pek inanmadım çünkü "aileni aramı.." diye cümlemi bitiremeden hemen savunma amaçlı söyledi, sanırım yine ailesini aradığından haberdar oldum falan sandı ((
kargomu almış iyiymiş, beni sordu sık sık. oh şükür:) öğle ararım belki ankesörlü teli vermek için dedi. ve ben uyku sersemi konuşamadım bile( kar altında kalmışlar. tam bi dk.ya bunu sığdırdık ehhe sonundaaa:)))))
öğle yine arayacak, bakalım bekliyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?