335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

perim sende mi yapaaksın plates ne güzel olur canım hareketleri yaparken karnı sıkmak gerekğiyor birde burundan nefes alıp ağızdan vermek

Ben yapıyorum zaten canım, istediğim mekik aleti yanında top ve lastik de göndermişlerdi CDde var ordan yapıyordum. Doğru nefes almak günlük yaşamda da çok önemli, nefesini kontrol edemiyen ve doğru nefes alamıyan insan zorluk yaşabiliyor hayatta gerçekten. Ben tiyatro eğitimimde nefes eğitimi de aldım. Özellikle bayanlar göğüs nefesi alır diyafram nefesi almalıyız malesef bunu sadece uyurken başarabiliyoruz. Doğru nefes almaya çalışmak ve alışkanlık haline getirmek çok önemli gerçektenn, herkes yapmalıı

ne güzel topun ve lastiğin varsa uygun videolar var özellikle lastikli olanları ben çok seviyorum tatlım nefes almayı beceremiyoruz ya günlük hayatta ama dediğin gibi çok önemli

perişkom senin dediğin mekik aleti ve cd si arkadaşta da vardı ona da hediye top lastik göndermnişler ama orda plates hareketi çok yoktu canım buradakilere bak mutlaka

bende geldim aşkımın resilerine baktım biraz o şimdi uyuyor melekler gibi bu arada bende günlüğümü yazdım perim iyi hatırattın unutacaktım yazmayı...

bugün aşk ile telefonda konuşurken özlemden konu açıldı bna artık tavan yaptı özlemim dedi o sırada bir asker geçti ordan şarkı sölüyor şarkıda şu'özledimmm teninin kokusunu özledimmmmmmmm özledim sımsıcak nefesini özledim' biz bir gülmeye başladık aşkım duygularıma tercüman oldu asker diyor kim o tanıyormusn dedim yok uzun dönemlerden biri dedi yeni geldi daha 400 günü var dedi dedim halimize şükür sorma yazık ya dedi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…