335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Ufff onun da yari var işte... 400 gün ne demek yaa dile kolay, kalbe çok zorrr... Allah sabır versin yaa Tutim günlükler muhteşem oldu yaa iyiki yaptıkk bayılacak gelince muhteşem bi hatıra bu, aşkım okumak için deliriyorr en büyük hediye bence ... :98:

Sabırsızz ! Asker bekliyon bide nerde senin sabrınn pilates yaptırmadın iki geldim işte kimsecikler yok zaten gecelere mi aktı naptı bu hatunlar haa

ay nerene plates yapacaksın ben kıskandım ondan yaptırmadım inceciksinevet yavv nerde bu avratlar perişkom haftaya bu saatlerde bende olmayabilirim aranızda askerimi evi çıkaracağım inşallah beni özleyin üç gün oldu mu perişim

hahah aman özoş sen askerini çıkarda biz seni özleriz anacımmm
uyumak yokkk

perim wideoyu nasıl ekliyorsun tatlım ???

kesinlikle bu günlük işi muhteşem oldu
canım fotoğraf elediğimiz butonun yanında film şeridi var. ona tıklayıp linki yapıştırıyorsun
periii bırak platesi
yoksa ben bırakacağım topiği
ne kadar çabalasanda
eritemezsin popişi

ahahaha şapşaal yapmıyorum valla kuşumla konuşuodumm.. canı sıkkın yavrucumun oluyor öyle arada sebepsiz yere... gelir inşallah birazdannn

ahh benim askerimde nöbetteee... koydum tutim senin yerineee [video=youtube;tRXz9PJhTXk]http://www.youtube.com/watch?v=tRXz9PJhTXk[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…