335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ama yaa hiç izin almadığı halde 18 inde çıkarım öle diolar dio, tam belli diil ama öle dio 18 i olmasın yaa 17 si olsun 158 gün bana yeter bi günü daha kaldıramaz bünyem

Ebrudan yaptım acıdı acıdı inşallahh işe yarar tv8 in sitesinde mettobalizma hızlandırıcı çay tarifi var ebrunun programından onuda denemeyi düşünüyorumm

ooo plates kurdu olmuşsun canım nefes alışları ve karnı sıkmak çok öneli yaparken canım yanıyo karın hareketlerini valla sabah daha çok acıyacak eğer tam anlamıyla yapptıysan yaparken bile hissetmisindir faydasını keşke ölüçlerini alsaydın bir haftada bile farkediyo canım bende lastikle top da gvar şimdi lastik videosu indiriyorum :92:

aferin perişkom beline dikkat aman sende plates yapsana hem gençleştiriyormuş doğru nefes alıyorsun ya kasları uzatıyor omurgayı dik tutmayı sağlıyor anne sütünü bile arttırıyor muş

Evet platesin faydaları çok hatta düğüne kadar ben 5 kilo versem incecik bi gelin olsam ne güzel olur bide herkes evlenince kilo alnıyor diyorlar o zaman 3 kilo bile alsam etkilenmezdim

Evet platesin faydaları çok hatta düğüne kadar ben 5 kilo versem incecik bi gelin olsam ne güzel olur bide herkes evlenince kilo alnıyor diyorlar o zaman 3 kilo bile alsam etkilenmezdim

gevezem spor bitince dinleniyorsun y a resmen anım adresi yazmıştım video için sık kullanılanlara ekle internetin sınırlı ise indir yoksa kota aşaar haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…