- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.941
esredcim son günler hiç geçmek bilmiyor walla sorma gitsin oda gergindir artık dduygu patlaması yaşıyoruz tartışmaların olması normal cnm sıkma canını bizde aksine özlemden kavuşma gününü hayal ediyoruz...
alxfa yawrum ben genelde ewde alışveriş sitelerine bakıyorum,günlük yazıyorum,kitap okuyorum, annemle geziyorum sizlerle ve diğer arkadaşlarımla sohbet ediyorum bir bakıyorum akşam olmuş gün bitmiş...:82:
Selam canım :80: canım yüzünü görmem lazım bun sotuya cevap verebilmek için ama kendin bilirisn zatenselamm kızlar....
muhabetin öncesine pek bakamadım son sayfada bu mesaja takıldım
periii $imdi yüz hatları sertmi kendimiz nasıl karar veriyoruz
dişilik gerektigi konusunda kesinlikle katılıyorum siayah renk zor demi akıyo mu cok?
sonra cevirmek zor mu ben hıc boya yapmadım sacıma zaten ince telli ama mesajındanda etkilendim saç icin:18::18:
Yaa bende markafoniyi çok seviyorummmmesredcim son günler hiç geçmek bilmiyor walla sorma gitsin oda gergindir artık dduygu patlaması yaşıyoruz tartışmaların olması normal cnm sıkma canını bizde aksine özlemden kavuşma gününü hayal ediyoruz...
şu zamana kadar kazasız belasız geldik sakın tartışmak felan yok esredcimmen mutlu olmamız gereken zaman. Barut gibiyiz ama hepimiz tahammüller bitti. Şu sürece dikkat aman güzel atlatalım. Tutişkom sana alıntı yaptım esredime yazdım hoşgeldin canım benim
alxfa yawrum ben genelde ewde alışveriş sitelerine bakıyorum,günlük yazıyorum,kitap okuyorum, annemle geziyorum sizlerle ve diğer arkadaşlarımla sohbet ediyorum bir bakıyorum akşam olmuş gün bitmiş...:82:
tutimm bende kitap okumayı severim ama hiiiiiçççççç okuyasım gelmiyorşafak askerimi değil beni sıkıştırıyor sanırım. bunalıma girdim. bugün akşama kadar sadece ve sadece nette gezindim. saah kahvaltı bile yapmadım ufaık bişeyler atıştırdım.. çok kötü durumdayım.
ş.31
bende çok severdim alışverişi dün sınav için dışarı çıktım hiç ama hiç gözüm görmedi bişey.:)alxfa cnm bu günlerde geçecek geçmek zorunda ben warya alışveriş çok yapardım son zamanlar hiç içimden gelmiyor annem hayret ediyor bana allah razı olsun diyor masra çıkarmıyorsun bana bu ara dedi
Selam canım :80: canım yüzünü görmem lazım bun sotuya cevap verebilmek için ama kendin bilirisn zatenşöyle ki eğer kemikli uzun bi yüzün küçük gözlerin ve kemikli bi burnun varsa yüzün sert görünür, daha yuvarlak bi yüzün iri gözlerin ve şekilli bi burnun varsa yüz ifaden daha yumuşaktır, ben bazı insanlarda koyu saçtan başka renk düşünemem kendimde, cansu derede, 335imide bildiğim için bebeksi bi yüzü var ona dişilik katacak renk siyah bence, kahverengi daha da bebeksileştiriyor çünkü. Artık kocaman olduk biraz dişi olmalıyız. Siyah geri dönüşü zor olan bir renk, saçların elinde kalabilir. Yapmadan önce çok iyi düşünmek gerek. Ben dün boyadım çokta mutluyum bu renkten başka renkle düşünemiyorum artık kendimi.. Senin saçın ne renk? Hiç boyatmadıysan sağlıklıdır saçın zaten renk açmayacağın için zarar vermezsin canım saçına.. Tam tersi daha sağlıklı duruyor boyayla. Ben kendi rengimdeyken cansız soluk duruyordu. Şuan canlandı renk geldi yüzüme. Çok memnunum..
Yaa bende markafoniyi çok seviyorummmmordan yeni aldığım cicileri gösterim sizee. Aşkım gelicek diye bişiler aldım, dışarı çıkamadığımdan internetten yapıyorum alışverişimi
Canım maşallah şafağınaTutimin en sevdiği rakamdır, bayılır ona dilinden düşürmez hiç
puhauhauahauahau ay o rakam benim en uyuz olduğum rakamdır alxfa cnm dünde biz ordaydık ben normalde faceebook hep rakam yazarım dün sadece hatay yazdım
perimmmmmmmmmmmm aldıklarını ekle topiğe renk gelsin...
bu arada herkesin yüz hatlarını söylemişsin benim yüz hatlarım nasıl perişkom? :44:
puhauhauahauahau ay o rakam benim en uyuz olduğum rakamdır alxfa cnm dünde biz ordaydık ben normalde faceebook hep rakam yazarım dün sadece hatay yazdım
perimmmmmmmmmmmm aldıklarını ekle topiğe renk gelsin...
bu arada herkesin yüz hatlarını söylemişsin benim yüz hatlarım nasıl perişkom? :44:
bu arada benim şafak hala 36:18::18:5 gün sonra hatay olcemm
selamcanlarım ciğerlerim gamzesinde bayıldıklarım gülüşlerinde boğulduklarıımmmm
ben çok bakım yaptım dün saatlerce ağladım kendimi lohusa kadınlar gibi görmeye başladım aynadakalk kuş didim hacı didim az bakım yap toparlan
önce evimi teizledim sonracığıma kendimibıcı bıcılar yaptım size kokturmaya geldim
bu arada gözüme çarptı periimmmm çok meraklandım,benim hatlarım yumuşak mı sert mi,bi bak bakıyım bana
özocum özel öpücüğümü aldın mı sen)
ayy selen nerde yaa çok merak ediyorum benn:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?