335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

esredcim son günler hiç geçmek bilmiyor walla sorma gitsin oda gergindir artık dduygu patlaması yaşıyoruz tartışmaların olması normal cnm sıkma canını bizde aksine özlemden kavuşma gününü hayal ediyoruz...

alxfa yawrum ben genelde ewde alışveriş sitelerine bakıyorum,günlük yazıyorum,kitap okuyorum, annemle geziyorum sizlerle ve diğer arkadaşlarımla sohbet ediyorum bir bakıyorum akşam olmuş gün bitmiş...
:82:

tutimm bende kitap okumayı severim ama hiiiiiçççççç okuyasım gelmiyor şafak askerimi değil beni sıkıştırıyor sanırım. bunalıma girdim. bugün akşama kadar sadece ve sadece nette gezindim. saah kahvaltı bile yapmadım ufaık bişeyler atıştırdım.. çok kötü durumdayım.
ş.31

alxfa cnm bu günlerde geçecek geçmek zorunda ben warya alışveriş çok yapardım son zamanlar hiç içimden gelmiyor annem hayret ediyor bana allah razı olsun diyor masra çıkarmıyorsun bana bu ara dedi

Selam canım :80: canım yüzünü görmem lazım bun sotuya cevap verebilmek için ama kendin bilirisn zaten şöyle ki eğer kemikli uzun bi yüzün küçük gözlerin ve kemikli bi burnun varsa yüzün sert görünür, daha yuvarlak bi yüzün iri gözlerin ve şekilli bi burnun varsa yüz ifaden daha yumuşaktır, ben bazı insanlarda koyu saçtan başka renk düşünemem kendimde, cansu derede, 335imide bildiğim için bebeksi bi yüzü var ona dişilik katacak renk siyah bence, kahverengi daha da bebeksileştiriyor çünkü. Artık kocaman olduk biraz dişi olmalıyız. Siyah geri dönüşü zor olan bir renk, saçların elinde kalabilir. Yapmadan önce çok iyi düşünmek gerek. Ben dün boyadım çokta mutluyum bu renkten başka renkle düşünemiyorum artık kendimi.. Senin saçın ne renk? Hiç boyatmadıysan sağlıklıdır saçın zaten renk açmayacağın için zarar vermezsin canım saçına.. Tam tersi daha sağlıklı duruyor boyayla. Ben kendi rengimdeyken cansız soluk duruyordu. Şuan canlandı renk geldi yüzüme. Çok memnunum..
Yaa bende markafoniyi çok seviyorummmm ordan yeni aldığım cicileri gösterim sizee. Aşkım gelicek diye bişiler aldım, dışarı çıkamadığımdan internetten yapıyorum alışverişimi

Canım maşallah şafağına Tutimin en sevdiği rakamdır, bayılır ona dilinden düşürmez hiç

alxfa cnm bu günlerde geçecek geçmek zorunda ben warya alışveriş çok yapardım son zamanlar hiç içimden gelmiyor annem hayret ediyor bana allah razı olsun diyor masra çıkarmıyorsun bana bu ara dedi
bende çok severdim alışverişi dün sınav için dışarı çıktım hiç ama hiç gözüm görmedi bişey.:)
askerimiz bi gelsin moraller düzelsin görcekler onlar

Tutim ne diyor pericik
doğrumu duyduklarımmm

puhauhauahauahau ay o rakam benim en uyuz olduğum rakamdır alxfa cnm dünde biz ordaydık ben normalde faceebook hep rakam yazarım dün sadece hatay yazdım

perimmmmmmmmmmmm aldıklarını ekle topiğe renk gelsin...

bu arada herkesin yüz hatlarını söylemişsin benim yüz hatlarım nasıl perişkom? :44:

31 biraz sakıncalı bi rakam tabi

eklicem şimdi Tutimm.. Bu arada senin yüz hatların tam orta karar ne sert ne yumuşak bu yüzden sana platin çok yaşıyor zaten, çok havalı duruyor, ama biliyosun kahveyi de çok yakıştırıyorum sana

selam canlarım ciğerlerim gamzesinde bayıldıklarım gülüşlerinde boğulduklarıımmmm
ben çok bakım yaptım dün saatlerce ağladım kendimi lohusa kadınlar gibi görmeye başladım aynadakalk kuş didim hacı didim az bakım yap toparlan
önce evimi teizledim sonracığıma kendimibıcı bıcılar yaptım size kokturmaya geldim

bu arada gözüme çarptı periimmmm çok meraklandım,benim hatlarım yumuşak mı sert mi,bi bak bakıyım bana
özocum özel öpücüğümü aldın mı sen)
ayy selen nerde yaa çok merak ediyorum benn:18:

Vazgeçemediğim çok rahat botlarımın bu modelinden aldım

Sonra beyaz bi trençkot aldım, resmini bulamadım ama şu tarz bişe. link açılmıyorrr

Yazın ablamın free shoptan aldığı benim almadığıma pişman olduğum müthiş koku set şeklinde çok uygun fiyata aldım (ninna ricci ricci ricci)

Birde şu ayakkabılara aşık oldum ancak hemen bitmişti

şimdilik bu kadayyyyyyy

Son düzenleme:
perim kahverengi tonu benimde aklımda var ...çok mersi cnm...
şu ugg lardan bende wazgeçemiyorum aşırı rahat ve sıcak tutuyorlar...
hepsini güle güle kullan cnm yanlızzz o papiler çok güzelmiş yaaaaaaaaaaaaaaa bende saks mavisi ayakkabı istiyorum....

Nunişşimm hoşgeldin süper yapmışsın canikom, oh mis gel bi sarıliymm Bitanem senin hatlarında yumuşak bebeksi bi yüzün var gözlerin iri iri ve çok güzeller ayrıca gözlerinin rengine bayılıyorum ve o göz renginde siyah saça bayılıyorumm inanılmaz havalı oluyor bence. hahaha topaan bütün kızların marsık gibi edeydim ben sana kahve de çok yakışıyor ama kuşum. Sana ikisi de serbest. Ama o 335 siyah olucakk

özom 21inde çıkıcak askerim izin kullanmıştı. kardeşine uğrucak snırım ondan 24 üne bilet almış. offff
perim çok teşekkür ederim canım benimmm sen de çok tatlısın minnoşummsenin her şeyini çok beğeniyorum ama en çok da saçlarını

bugün daha önce hiç yapmadığım bişeyi yaptım kocişle konuşurken kendimi tutamadım hüngür hüngür ağladım saatlerce, çok pişmanım kocişimi üzdüğüm için amatutamadım kendimi artık dayanamıorum sanırım , yemek içmekten de kesildim nası geçicek bu bir ay bilmorumm

bugün daha önce hiç yapmadığım bişeyi yaptım kocişle konuşurken kendimi tutamadım hüngür hüngür ağladım saatlerce, çok pişmanım kocişimi üzdüğüm için amatutamadım kendimi artık dayanamıorum sanırım , yemek içmekten de kesildim nası geçicek bu bir ay bilmorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…