335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

olum biz selülüt için değilki kilo var sen zayıfsın tabi hem zayıflamak hem selülüt için yapıyorum ben

Hoşgeldin Violeee

Şafaklar attıııııı Bugün sensizliğin 130. günü dile kolay 130 gün

üzülme ya benim bugun sevdigimsiz 385 gunum
ama az kaldı son 2 ayı da atlatsak
bak sizde kavusuyosunuz

violem hiiiiiiiiiiiiiiiiii:80:

su perim hemen izlicem cnm bunu saol tatlım...

mayram şu dediğin siteye bakım hele...

önemli degil canım şile kac saat acep

aşkım resmimi görmüş face de zayıflamışsın diyo bana ben de mutlu oldum annesi de diyo yüzün bi lokma kalmış diye bugün gelen herkes zayıflamışsın diyo ee tabi hasretlik çekiyoruz burda

bugün hızımı alamadım bide burda duygu sömürüsüne başladım yaa

üzülme ya benim bugun sevdigimsiz 385 gunum
ama az kaldı son 2 ayı da atlatsak
bak sizde kavusuyosunuz

önemli degil canım şile kac saat acep

Canım zaten size diyecek laf bulamıyorum gerçekten çok uzun bi süre.Allah tez zamanda sizide kavuştursun.Sizde azaltmışsınız bayaSonlara geldikçe zaman hiç geçmiyor

anammm kalabalığa bakk laf yetiştiremiyorummmmmmm Oraletim selamm, yeni gelen arkadaşım selamm herkese selaaammm Şafak 28 Allahım bu şaka olmalı

Canım zaten size diyecek laf bulamıyorum gerçekten çok uzun bi süre.Allah tez zamanda sizide kavuştursun.Sizde azaltmışsınız bayaSonlara geldikçe zaman hiç geçmiyor

bende bulamıyorum cnm uzun ama ne yapalım cogu gitti azı kaldı
aminn tatlım sagol.. sag salim kavusalım.
evet azaldı Allah'tan cok mutlyum ya ama dedigin gibi hıc gecmıyo hemde hıc hani bi an önce gecsin istiyorum sanki inadıma yavaslıyo

su perim bız araba ıle gıttık en fazla yol boşsa 45 dk da gıdersın ama otobusle 1.5 saat cnm

özom dövseydin

gevezem mi mayrammı sordu bilmiyorum ama su perisi link verdi cnm uzman tv de yapılıyordu brezila fönü ünlü kuaföre yaptırmak lazım bu fönü ben ali gür yada mos a yaptırıcam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…