335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ben 13yasimdan beri boyatiyorum saclarimi perim sanki ne derdim varsa=(
mahfettim o yüzden.. Kipkirmizi yaptirdim bir kere onun icin actirmistim ve yinede tutmadi kirmizi 10gün icinde 3kere boyadilar ama akti yine sürekli turuncu oldu bende cok begeniyorum koyu kahverengi zaten 1bucuk senedir siyah ondan önce hep kahverengiydi.. aslinda varya ben kisa saclarimida cok begeniyordum percemde vardi felan
off acayip kararsizim ben yaaa

Tutim ben de duydum o fönü. Hiç zararıda yokmuş gerçekten banyodan çıkınca dümdüz oluyor saçlar. Benimkiler doğuştan dümdüz kıvırtmaya çalışıyorum. İsteyen arkadaşlar çekinmeden yaptırsın bence çok rahat :81:

brezilya şeysinden bende istiyorum yaaasaçı kedi kuyruğu gibi olan ama banyodan çıkınca tavus kuşuna dönen muhteşem biriyim

Son düzenleme:
bu topic ne topiği olmuş ayol
Askerlerin gelişi yakındır topiği oldu anacım toptan bakıma girmeye başladık pilatesler saçlar başlar heeyy bunların hepsi şafağın azalma belirtileri yani gene topiğimizle ilgiliiii ayrıca nerdesin sen dur şurda iki dakika

Çağlom bende o kadar çok oynadımki saçlarımla her rengi denedim en son yaktım popişimde olan saçlarımı rihanna modeli kestirdim :84: Allahtan uzadılar artık tevbeee 3 senedir boyamadım kendi rengine dönmüştü ama sağlıksız görünüyordu bi siyaha boyadım ışıl ışıl oldu saçlar kendine geldi gürlüğü çıkti meydanaaa ya kestirmeeeeeeeeeee hatuna uzun saç yakışırrr!!! :78:

perim kafaya koydum fakat ama tekkorkum acaba saçlarım yanarmı ondan korkuyorum onuda tam br araştırıyım eğerki yanma yapmıyorsa brezilya fönünü yaptırıcam...

gel tezkere gel tezkere...
şafak 28

aramiza hosgeldin canimmm=)
nerede askerin???

cesaret edemiyorum zaten kestirmeye
ben ilk defa bu kadar uzattim saclarimi kiyamamki hic sadece kat verdirecem yilbasindan sonra
askimda hayatta hicbirzaman sesini cikarmazdi ne yapsamda saclarima..gecen kestirecem sanirim dedim sakin yapma dedi emir büyük yerden anliyacagin

kuşkam eminmisin her isteyene werildiğine kredi kartının...

su perisi cnm zararsızmış brezilya fönü ama ben yinede iyice bir araştırıcam...
orignate cnmmm hoşgeldin kim seni takmıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…