- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.001
Evet Çağlom 2 resimdeki de benim. Saç rengi değiştiriyor gerçekten en önemli şey. Siyah vazgeçilmezimmCanım sana da koyu renk yakıştırıyorum ben açıp yıpratma hiç saçlarını ... Koyu bi kahve yap sende
benim saçlarım dalgalı brezilya fönü varmış sanırım yaza doğru brezilya fönü yaptırıcam inşallah...yıka ve çık şekil verme derdinden kurtulucam en azından...
Askerlerin gelişi yakındır topiği oldu anacım toptan bakıma girmeye başladık pilatesler saçlar başlar heeyy bunların hepsi şafağın azalma belirtileri yani gene topiğimizle ilgiliiiibu topic ne topiği olmuş ayol
ben 13yasimdan beri boyatiyorum saclarimi perim sanki ne derdim varsa=(
mahfettim o yüzden.. Kipkirmizi yaptirdim bir kere onun icin actirmistim ve yinede tutmadi kirmizi 10gün icinde 3kere boyadilar ama akti yine sürekli turuncu oldubende cok begeniyorum koyu kahverengi zaten 1bucuk senedir siyah ondan önce hep kahverengiydi.. aslinda varya ben kisa saclarimida cok begeniyordum percemde vardi felan
off acayip kararsizim ben yaaa
kızlar size bişey sorcam biliyorsunuz ben çalışmıyorum şuan kredi kartı çalışmayan birine veriliyormu ???
su perisi cnm kuaförlerde yapılıyor brezilya fönü 3 ila 6 ay arasında dümdüz kalıyor saçın...
gel tezkere gel tezkere...
şafak 28
Askerlerin gelişi yakındır topiği oldu anacım toptan bakıma girmeye başladık pilatesler saçlar başlar heeyy bunların hepsi şafağın azalma belirtileri yani gene topiğimizle ilgiliiiiayrıca nerdesin sen dur şurda iki dakika
Çağlom bende o kadar çok oynadımki saçlarımla her rengi denedimen son yaktım popişimde olan saçlarımı rihanna modeli kestirdim :84: Allahtan uzadılar artık tevbeee 3 senedir boyamadım kendi rengine dönmüştü ama sağlıksız görünüyordu bi siyaha boyadım ışıl ışıl oldu saçlar kendine geldi gürlüğü çıkti meydanaaa ya kestirmeeeeeeeeeee hatuna uzun saç yakışırrr!!! :78:
su perisi cnm kuaförlerde yapılıyor brezilya fönü 3 ila 6 ay arasında dümdüz kalıyor saçın...
kisme beni takmıo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?