- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.061
su perim bız araba ıle gıttık en fazla yol boşsa 45 dk da gıdersın ama otobusle 1.5 saat cnm
özom dövseydin
gevezem mi mayrammı sordu bilmiyorum ama su perisi link verdi cnm uzman tv de yapılıyordu brezila fönü ünlü kuaföre yaptırmak lazım bu fönü ben ali gür yada mos a yaptırıcam....
su perim bız araba ıle gıttık en fazla yol boşsa 45 dk da gıdersın ama otobusle 1.5 saat cnm
özom dövseydin
gevezem mi mayrammı sordu bilmiyorum ama su perisi link verdi cnm uzman tv de yapılıyordu brezila fönü ünlü kuaföre yaptırmak lazım bu fönü ben ali gür yada mos a yaptırıcam....
özom dövseydin
Yaprak dökümünün bitmesini bekliyodum o bittikten 19 gün sonra gelcek diye şimdi de show tv de muhteşem yüzyıl diye dizinin reklamı çıkıyor 5 ocak da başlayacak diye şimdide onun başlıcağı günü saymaya başladım o başladıktan 12 gün sonra gelecek diye sanırım kafayı yemek üzereyim
hani kuş bndim han, bendim hani hanii
anladım tutim
450 tl ve 1000 tl arasındaymıs fiyatlar
ayyyy bugün bizi gevezeyle karıştıran karıştırana
yafrumm ben ne dedim ki annişimsen mutlu ol zayıfsın bildiğim kadarıyla ihtiyacın yok kuşum
yavru ceylanım bi toktura neyim görün sen
Ben yavaştan kaçıyorum kızlarrr malumyoğun bir haftaya giriyoruzz.Ayrıca yarın ananem ve ablam gelicek yanıma çok mutluyum, yalnızlığım biraz olsun son bulucaksizi ihmal etmem merak etmeyin bağımlı oldum zaten :126::125: Az kaldııı gerçeğini görünceye dek bugünlük de rüyanızda görün askerlerinizii yarın görüşünceye dek beni özleyin anacııımmmm:119::115:
kuşum aydın
geçen haydar dümene erkek hastası kuşum ötmüyor yazmış haydar dümende demişki yemi az gelmiştir ondan ötmyordur yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?