335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

pericim az önce dedğim resmin buydu işte bence bu tonlarda çok yakışmış facede çok resmim yok ama bi bak bakalım olanlara yüz hatlarıma
neeeeyy face miii nedn kndini burda göstermiyosn
ya çaglooo banada akıtıp snra bayamak lazm dedii hem saçım yıpranck hem bi kahve için o kdar parayı vermekde mantıklı glmiyo açıkcası napıcz :///
gel tezkere gel tezkere...
şafak 28
sen madem 335. dnemsin nedn bizle takılmıyosnnnnnnnnnnnn
ya bende bu brezilya fönünde kanserojen madde var diye duymuştum dikkat edin derim :18::18: hem 500 liraya yapıyolar galiba 3 ay için çok geldi bana artı kesin son ayındada bozuluyodur
500 mil mi hayatta yptırmam
hani kuş bndim han, bendim hani hanii
sen git diger topiklerde sürt artık alıntı bile ypmıyosn buraya

çok mutsuzummmmmmmmmmmmmm...
final tarihlerm açıklanmş we bakın şmdi 18nde aşkm geliyo
14 huk.
18 math
19 econ
20 eng
24 stat
26 ıntr
bu ne ya yuhh gerçektn aglıcm yani aşkımın gldigi gün snaw wr yetmezmş gbi ertesindeki 2 günde sınaw wr
ayriyettn annem ehliyet için 500 mil wermişti bn enfzla 350 tutar die harcadm gerisini
şmdi başıma saglık raporu sicil kaydı vesikalık foto biton şey çıktı offfffff bn aglamıymda km aglasn

335 im sıkma canını sınavın sadece 1 hafta sürücek ama aşkın artık hep yanında olucak inş. aşkın gelmeden iyice çalışırsın bir bir girer çıkarsın ehliyet içine dertlenme 300 lira tutuyo herhangi bir sağlık ocağaına git 5 dakika içinde sağlık raporu veriyolar üstelik ücretsiz adli sicil raporuda sadece 5 lira yani parayı harcamakla iyi yapmışsın resim olayına gelince buraya resim koymaya çekiniyiyorum canım malum ziyaretçilerimiz çokk özeline adresimi yazarım :79:

ewet gelmed snawlr çalşcm artık npıym
canm saglık ocaklarındaki rapor kabul edilmiyoki keşke edilseee 40 mlyn rapor ehliyette 330 fln ehliyet tutuyo bide oyyy nden harcadm bn o parayıııı

canm saglık ocaklarındaki rapor kabul edilmiyoki keşke edilseee 40 mlyn rapor ehliyette 330 fln ehliyet tutuyo bide oyyy nden harcadm bn o parayıııı

canım bende sağlık ocağından almıştım heyet raporu mu olacakmış yoksa ne saçmacanım ehliyeti hemen almak zorunda değilsin ki paran oluna alırsın

sağlık ocağından alınan rapor neden kabul edilmiyormuş tatlım ben sağlık ocağından aldım..

canım ben daha 2 ay önce aldım sadece sağlık ocağındaki raporu verdim kabul ettiler arkadaşımda aynı şekilde aldı

canım ben daha 2 ay önce aldım sadece sağlık ocağındaki raporu verdim kabul ettiler arkadaşımda aynı şekilde aldı
ayy inanmıyormmm :/// cnm şmdi aile hekimligi başladı ya
sdce burdaki saglk ocagndn alablrm verirse tbi hpsi wermiyo bakıym yarn sorıym bari bi umut
bi tne dha raporm wr zatn bi imza atıck die rapora 80 mlynmu hrcıcm yahu

sdce burdaki saglk ocagndn alablrm verirse tbi hpsi wermiyo bakıym yarn sorıym bari bi umut

bencede dene canım şansını kan grubu kartın yoksa onuda alırsın gitmişken sağlık ocağından

tatlım aile hekimin deilse vermiyolar ben öğretmenliğe başlarken gittim rapor için sadece öğretmenliğe manisi yoktur yazıcaklardı onu bile yapmadılar sonra mecbur gittim eski oturduğum yere ordan aldım.. aldırman gerekiyomuş bulunduğun yere bana öyle demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…