- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.101
merhaba canım yeni gördüm nasılsın özoşum :81:
iyiyim canım benim sen nasılsın bakalım
neeeeyy face miii nedn kndini burda göstermiyosnpericim az önce dedğim resmin buydu işte bence bu tonlarda çok yakışmışfacede çok resmim yok ama bi bak bakalım olanlara yüz hatlarıma
ya çaglooo banada akıtıp snra bayamak lazm dedii hem saçım yıpranck hem bi kahve için o kdar parayı vermekde mantıklı glmiyo açıkcası napıcz :///iyi aksamlar kizlaar=)
ne oluyor yau yine burda
dün spor,zayiflamaydi konu bugün sac rengi
kim inanir burda asker bekledigimizee
perimm o iki fotograftakide senmisin??? acayip farkli yapmis seni sac rengin ama bence bakir-kahverengide cooook hos durmus canim..bende gecen ay kuaföre sordum önce sacindaki boyayi akitip acmam lazim dedi diye vazgectim..saclarim yeterince yipranmis cünkü dahada mahfedemem
ama banada yardimci ol hazir elin degmisken ne renge boyayim askima gitmedennn????
sen madem 335. dnemsin nedn bizle takılmıyosnnnnnnnnnnnngel tezkere gel tezkere...
şafak 28
500 mil mi hayatta yptırmamya bende bu brezilya fönünde kanserojen madde var diye duymuştum dikkat edin derim :18::18: hem 500 liraya yapıyolar galiba3 ay için çok geldi bana artı kesin son ayındada bozuluyodur
sen git diger topiklerde sürt artık alıntı bile ypmıyosn burayahani kuş bndim han, bendim hani hanii
ewet gelmed snawlr çalşcm artık npıym335 im sıkma canını sınavın sadece 1 hafta sürücek ama aşkın artık hep yanında olucak inş.aşkın gelmeden iyice çalışırsın bir bir girer çıkarsın ehliyet içine dertlenme 300 lira tutuyo herhangi bir sağlık ocağaına git 5 dakika içinde sağlık raporu veriyolar üstelik ücretsiz adli sicil raporuda sadece 5 lira yani parayı harcamakla iyi yapmışsın resim olayına gelince buraya resim koymaya çekiniyiyorum canım malum ziyaretçilerimiz çokk özeline adresimi yazarım :79:
ewet gelmed snawlr çalşcm artık npıym
canm saglık ocaklarındaki rapor kabul edilmiyoki keşke edilseee 40 mlyn rapor ehliyette 330 fln ehliyet tutuyo bide oyyy nden harcadm bn o parayıııı
canm saglık ocaklarındaki rapor kabul edilmiyoki keşke edilseee 40 mlyn rapor ehliyette 330 fln ehliyet tutuyo bide oyyy nden harcadm bn o parayıııı
selam kızlaar
bugün şafak 30 çok şükür..nasılsınız napıyorsunuz bakiiimm
gözün aydın canım benim daha 37 izin kullanmıştı
ozoşum zatn 1bçuk yıldır bekliyorm dha erteleyemem kicanım bende sağlık ocağından almıştım heyet raporu mu olacakmış yoksa ne saçmacanım ehliyeti hemen almak zorunda değilsin ki paran oluna alırsın
ayy inanmıyormmm :/// cnm şmdi aile hekimligi başladı yacanım ben daha 2 ay önce aldım sadece sağlık ocağındaki raporu verdim kabul ettiler arkadaşımda aynı şekilde aldı
ayy inanmıyormmm :/// cnm şmdi aile hekimligi başladı ya
sdce burdaki saglk ocagndn alablrm verirse tbi hpsi wermiyo bakıym yarn sorıym bari bi umut
bi tne dha raporm wr zatn bi imza atıck die rapora 80 mlynmu hrcıcm yahu
o var cnm bebekken almışlarbencede dene canım şansını kan grubu kartın yoksa onuda alırsın gitmişken sağlık ocağından
ayy inanmıyormmm :/// cnm şmdi aile hekimligi başladı ya
sdce burdaki saglk ocagndn alablrm verirse tbi hpsi wermiyo bakıym yarn sorıym bari bi umut
bi tne dha raporm wr zatn bi imza atıck die rapora 80 mlynmu hrcıcm yahu
hoşgeldiinn sefalar getirdiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?