- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.321
E - yy gidi eskişehir,yollarını az arşınlamadık...
S - evgilimle elele, soğuna az katlanmadık...
K - ar kış demedik, öğrenciliğin tadını çıkardık...
İ - şte yine geldik, senden hiç bıkmadık...
ŞEHİR dediğin Eskişehir gibi olmalı biz bunu anladık...
plaka :26
kuşkinizzz geldiii hörmetlerrrr efemmmmm
çok özledim sizi bennnnnndün geç saate kadar yazılı hazırlamakla uğraştım bi de aynı sizler gibi donuktum zırlayıp duruyodm bugün bomba gibiyimmmmmm
canm boxer olayına kızablr erkek arkadaşn normalde kızmazda oraya yollamana bişy diebilr :97:eheheh ben kırmızı boxer ile birlikte kırmızı siyah eşofman ve çikolata hazırladım göndericemaşkıma geçen sene de iç çamaşırı almıştım şoka girmişti ama biz hep alırız kii :) kötü niyetim yoktu :/
yanındaydı cnm gözlüğü ama lensi kullanıyodu nese artık gözlüğe dner hraldegeçmiş olsn canım. lenslerden dolayı çok mikrop kapma oluyormuş keşke gözlüğünü götürseydi.. benim eniştemin de gözü iltihaplanmıştı, orada iyi bakım yapamadığı için. gözlük almıştı yanına.
sen neden arada yazıp kaçıyosnArtık ocak 18 olsun istiyorum lütfennn
yay burcu aglamz die kim demiş yahu bn ner poka aglarm :95::95:tutim benimki ağlamaya çok karşı ben balık burcuyum ama napabilirim su gurubu adı üstünde ağlarım ben herşeye türk filmine bile ağlama kapasitem var eheh
ama benimki ağlatmıyo cidden kızıyo bana o hiç ağlamaz ateş o ateş yay burcu..
soruyo bana ağlamıyosun demi diyo yok canım ağlamıyorum diyorum bi bilseee var ya aramaz bile beni annesini ağladığı zaman aramıyo ben de ağlamıyorum hiç diyorum aferin dio bi de sıpa
oglak burcu kadr inat bşka bi burç olamaz eminm :96: bnmkide yengeç :90: bnde kükrüyodm baslarda o da susuyodu şmdi kendime bnzettm onudatuti geçmiş olsun demek istiyorum sana o zaman
şahsen kendimden biliyorum oğlak burcu= keçi burcu derler yalan aslan burcu= keçi burcu
merak etme laptopuna fotmat atılıcak sabret, aslan burcu geç ama temiz iş yapar
bu arada benimki yengeç,ben kükrüyorum o yanyan kaçıo çok iyi anlaşıyoruz o yüzden
biz sırayla bunalıma giriyorzkızlar bende hiç değilimmm içim sıkılıyo aşkımda diyo 125 ken bile şaak geçer diyodum 25 oldu bitmez diyorumşafak çok kötü sıkıştırıyo bizi bitsin artık dayanıcak gücüm kaldıı aşkımı istiyorum istemeden onu üzmeye başladım oda beni teselli ediyo özlemden yapıyosun farkındayım diyo
aşkım dün diyoki bn öpüşmeyi unutmş olablrmsöz güzelmiş gevezem cinayet olmadan ölsün şafaklar ozaman:18: haklısın 133 gün geçti elbet geçicek yaa ilk kavuşmamızı çok merak ediyorum resmen elini bile tutmayı unutmuş gibiyim
aşkımın glcegi saatte muhtemeln math finalinde olcm aşkmda dio napıym sınw çıkışına glrm bütün okulla aynı anda kavuşcm aşkımaMayracım ilk kavuşma anını düşündükçe nasıl heyecan basıyor o an kalpten gidebilirim gibi geliyorbekle bekle göremeden kalpten git
tutim 2 ocakta zara bershka pull and bear we stradivarius indirime giriyooooson hafta bende bakıma gircem ayyyyyyy allah izin verirde o günleri görürüz inşallah ne güzel yaaa aşkım gelicek yeni kıyafetler almam lazım...
kuşkinizzz geldiii hörmetlerrrr efemmmmm
çok özledim sizi bennnnnndün geç saate kadar yazılı hazırlamakla uğraştım bi de aynı sizler gibi donuktum zırlayıp duruyodm bugün bomba gibiyimmmmmm
yaaaaaaaaaaaa biz de eskisehir de okuduk askımla bu siir beni cok duygulandırdı simdi vallahi:85::84:
eskişehir süperdi yaaa
yarim askere gittiğinden beri arkadaşlarım çağırıo ama gidemedim bi başıma aşkım yokken
oyle wlla cnm şmdi almak istemiyorm snra aynılarının fiyatı düşüyo çıldırıyorm :95::95:335dc o zaman yaşasın 2 ocak indirim çılgınlığı
muhbbt koyuysa orta yerinden giriceksnsen neden arada yazıp kaçıyosnyoksa bizi sevmiyomsn :95:
canım sizi çok sevdim ve çok seviyorum :80:
ama ilk yazdığımda muhabbet koyuydu kimse cvp vermeyince bende çıktım
akşam gelicem yine yemek işini bi hallediyimde
gidemezsin kuzum ya
doktorlarda yürüyemezsin sevgilinsiz
herkes eleledir simdi orda
porsuk kenarında
gitar sesleri vardır
fıstık bar bi başkadır
baglarda oturuyorduk biz espark bizim 222 bizim her yer bizimah eskişehirim
yaaa bana 2 dk da şiir yazdırır bu şehir
kızlaar merhabalar ben 337. dönemden:) sizlere bişey sormak istiyorum benim askerim balıkesirde asker,7 ocakta yemin töreni olcaktı ama yılbaşı tatiliyle birleşsin diye 31inde olcakmış.bişey sorcam annesi babası onu evci çıkartacak balıkesirde bi arkadaşında kalcak aşkım ama ailesi orda kalamıcak,ailesi eve döncek,ben de bi ihtimal aşkımla kalabilirim ama tabi ailesinin haberi olmucak.aşkımın askeriyeye gidip hergün imza atmaı gerekiyomuş doğru mu? peki ailesinin de hergün imza atması gerekiyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?