335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ayyy inanmıyorum şafağım bi gün daha azaldı o zmn yupiii:)

bugün tel.de dedi ki "ben çok odunum burda dağ başında insanın insanlığı kalmıyo"... sonra sustu.. beni affet demesi gerekiyordu ama diyemedi ehehe. olsun. öyle işte:)

yaaaaaaaaaaaa biz de eskisehir de okuduk askımla bu siir beni cok duygulandırdı simdi vallahi:85::84:

kuşkinizzz geldiii hörmetlerrrr efemmmmm
çok özledim sizi bennnnnndün geç saate kadar yazılı hazırlamakla uğraştım bi de aynı sizler gibi donuktum zırlayıp duruyodmbugün bomba gibiyimmmmmm

canm boxer olayına kızablr erkek arkadaşn normalde kızmazda oraya yollamana bişy diebilr :97:
yanındaydı cnm gözlüğü ama lensi kullanıyodu nese artık gözlüğe dner hralde
Artık ocak 18 olsun istiyorum lütfennn
sen neden arada yazıp kaçıyosn yoksa bizi sevmiyomsn :95:
yay burcu aglamz die kim demiş yahu bn ner poka aglarm :95::95:
oglak burcu kadr inat bşka bi burç olamaz eminm :96: bnmkide yengeç :90: bnde kükrüyodm baslarda o da susuyodu şmdi kendime bnzettm onuda
biz sırayla bunalıma giriyorz geçn bn bunalımdaydm o şebeklk yptı .. dün o bunalmdydı bn şebeklk yptm sırayla
söz güzelmiş gevezem cinayet olmadan ölsün şafaklar ozaman:18: haklısın 133 gün geçti elbet geçicek yaa ilk kavuşmamızı çok merak ediyorum resmen elini bile tutmayı unutmuş gibiyim
aşkım dün diyoki bn öpüşmeyi unutmş olablrm dedm bn kesin hatırlıyormdr pratk yapıyorm snki hergn tee allhm ya öyle dedm fırçayı yedim ama
Mayracım ilk kavuşma anını düşündükçe nasıl heyecan basıyor o an kalpten gidebilirim gibi geliyor bekle bekle göremeden kalpten git
aşkımın glcegi saatte muhtemeln math finalinde olcm aşkmda dio napıym sınw çıkışına glrm bütün okulla aynı anda kavuşcm aşkıma
son hafta bende bakıma gircem ayyyyyyy allah izin verirde o günleri görürüz inşallah ne güzel yaaa aşkım gelicek yeni kıyafetler almam lazım...
tutim 2 ocakta zara bershka pull and bear we stradivarius indirime giriyoooo bn o hafta doldurcm dolabı son hafta ypamam snwlarm wr :95::95::95:
zırlayıp duruyodmbugün bomba gibiyimmmmmm[/B][/QUOTE]

kızlar yaa aşkım polisliği kazandı 2 gündür raporla ugrasıyo geceleri de geliyo nöbet tutuo az önec telefonda ikimiz de aglıcaktık cok yorgun ve bitik durumda benim de bugün sancım var ah ah hangi derdime yanayım al sana bir kaya nerene dayarsa daya

kuşkinizzz geldiii hörmetlerrrr efemmmmm
çok özledim sizi bennnnnndün geç saate kadar yazılı hazırlamakla uğraştım bi de aynı sizler gibi donuktum zırlayıp duruyodmbugün bomba gibiyimmmmmm

sen ne ögretmeniydin canım?yazılı hazırlamayı ben de hic sevmiyorum yaa 3.yazılılar kaldı bakalım onlar da bitsin askerleimiz de gelsin o zamana

sen neden arada yazıp kaçıyosn yoksa bizi sevmiyomsn :95:

canım sizi çok sevdim ve çok seviyorum :80:
ama ilk yazdığımda muhabbet koyuydu kimse cvp vermeyince bende çıktım
akşam gelicem yine yemek işini bi hallediyimde

eskişehir süperdi yaaa
yarim askere gittiğinden beri arkadaşlarım çağırıo ama gidemedim bi başıma aşkım yokken

gidemezsin kuzum ya
doktorlarda yürüyemezsin sevgilinsiz
herkes eleledir simdi orda
porsuk kenarında
gitar sesleri vardır
fıstık bar bi başkadır
baglarda oturuyorduk biz espark bizim 222 bizim her yer bizim ah eskişehirim
yaaa bana 2 dk da şiir yazdırır bu şehir

selam kızlarr nasılsınız bakalım bugün arkadaşımla nişan için yer baktık çok güzel yerlerdi ama biraz fiyatlı geldi aşkım ben gelmeden bakma diyodu ama dayanamadım gittim

selam tekrardaannnesredcim geçicek bugünler merak etme sn. koşturmaca olsa da sonu mutlulukla bitecekben türkçe öğretmeniyim canım. daha önüüzdeki hfta 2. yazılıyı yapıcamm ben ocağın 2. haftası da 3. yi yaplatırımçalıştığım köy değişik biraz çocukların bazısı yeni geldi ondan bütün düzen kaçtı...

canlar ben kuzenime gidiyorum cennet kokulumu sevicem.bebek istemeye başladım,yavru bi kuşuunnuz olsa ne güsel olurdu demi hee teyzeleri
perim uğramamaış hiç nasıl keyflidir kzuzum yaaaa

tutimm dünkü msn muhabbebetinden sonra uyuyamadım ben gülmekten,sen ne alemdesin?

hepinizi öpüyorum canlarım. çok seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiii

335dc o zaman yaşasın 2 ocak indirim çılgınlığı
oyle wlla cnm şmdi almak istemiyorm snra aynılarının fiyatı düşüyo çıldırıyorm :95::95:
muhbbt koyuysa orta yerinden giriceksn

ne indirim mi hemde en sevdiğim markalarda nerden duydun 335 im gerçek mi ozaman bende erteliyorum alışverişi hoş antalyada maalesef bu markalardan sadece zara var ama izmir forumda hepsi var izmire gidiekti zaten süper oldu bu haber

ellerine sağlık çok güzel oldu ama bak
hele bi gelsinler hayırlısıylaa yine gitcez gezcez her köşesini

kızlarrrrr......... sevgilisi gelince güzel süprizi olan yok mu? gerçi süprizi onlar bize yapacak ama??

ben cebine not sıkıştırmayı düşünüyorum ehehe... bir de bana "gelince alırım" diyerek, saklayayım diye bir adet sigara vermişti, onu vereceğim. gerçi o sigarayı içmiştim başka bi tane vericem ehehhe :)))

kızlaar merhabalar ben 337. dönemden:) sizlere bişey sormak istiyorum benim askerim balıkesirde asker,7 ocakta yemin töreni olcaktı ama yılbaşı tatiliyle birleşsin diye 31inde olcakmış.bişey sorcam annesi babası onu evci çıkartacak balıkesirde bi arkadaşında kalcak aşkım ama ailesi orda kalamıcak,ailesi eve döncek,ben de bi ihtimal aşkımla kalabilirim ama tabi ailesinin haberi olmucak.aşkımın askeriyeye gidip hergün imza atmaı gerekiyomuş doğru mu? peki ailesinin de hergün imza atması gerekiyomu

ewt canım hem sabah hem akşam 9 da ailesi ve imza atmak zorunda bizim öyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…