- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.281
yok tatlım öyle bişey istemediler benden benim eski hekimim de dikkaldırımda kükürtlü sağlık ocağı ordan almıştım raporu bi yere götürmedim istemezler heralde öyle bişey
kulağımda sürekli telefon çalıyo psikolojik olarak hiç iyi değiliz ya kesin eheh
anladım canım bursada sistem farklı demekki birde müdür raporu illaki aynı gün istermi yada benim götürmemi ya askerim izin alırda ben gidemezsem çatlarım sinirden
niye bu kadar olumsuzsun özom müdürün çok kıl biri mi bizimki çok anlayışlı mesela.. sen hasta numarası yapmıcak mısın sonuçta hastayım gelemiyorum dersin olur biter sıkma canını sen aşkına kavuşmayı düşün
özom iyi düşün iyi şeyler olsun rapor alırsın gidersin tatlım takma onu ...
mayram hepimiz aynıyız ya şafak çok pis sıkıştırıyor ne olcak böyle yaa
kızlar bende hiç değilimmm içim sıkılıyo aşkımda diyo 125 ken bile şaak geçer diyodum 25 oldu bitmez diyorumşafak çok kötü sıkıştırıyo bizi bitsin artık dayanıcak gücüm kaldıı aşkımı istiyorum istemeden onu üzmeye başladım oda beni teselli ediyo özlemden yapıyosun farkındayım diyo
ilk defa bu okuldan rapor alıcam canımda ben olumsuzluk yaşamak istemiyorum kimseyle ya her ayrıntıyı düşünüyorum izin alırda gidemezsem askerim çok bozzulur eminim ay ne bileyim biraz fazla dürüstüm galiba yalanı bile beceremeyeceğimi düşünüyorum violem:86:
Canımm şafak günler azaldıkça daha çok sıkıştırmaya başladı.Onlar da orada kim bilir neler düşünüyorlar onlar için zaman hiç geçmiyordur biz böyleysekAma biten günlere baktığımızda 133 gün bitti elbet 25 gün de bitecek başka yolu yok Bi yerde görmüştüm atarsa vilayet atmazsa cinayet
Özoşşş bu yalan beyaz olanından sonunda aşkına kavuşacaksınSen takma kafana herşey yolunda gidecek
özoş zaten rapor almayı göze alıyosun hastasın die zaten yalan sölüceksin müdüre mi diyemiceksin hastayım die gevezemin dediği gibi beyaz yalan sonuçta.. ama müdürünün anlayışına inanıyosan gerçeği söyle canım bizimki hep der bana gerçeği söyleyin canımı yiyin sebep ne olursa olsun bi telefon açın durumunuzu anlatın yeter der
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır ...
way beeeeeeeeeee beklenen gün gelse bir an önce kutsal olması kalsın :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?