335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Ayyy inanmıyorummm 335immm cidden mii az önce ablamla bu konuyu konuşuyordukkkk canım hocam benim, derslerimize gelirdi sohbetler ederdik saatlerce çok değerli hocamla. O zamanlar ilişkimiz yeni olduğu için böyle bişe söylemeyi hiç düşünememiştim, umarm teklifimi kabul eder.... Çok anlamlı olur gerçekten. Bu arada geçmiş olsun bebeğm enişeteye yaaa üzülmeee geçer ilaçlarını alıncaaa sigarayı da mutlaka bıraktır gelinceee

kıyamam perişkom ya çok yorulmuşsun canım özledik seni
Özommm bende seni çok özledimmmmmmmmmmmm
aşkının her gün imza atması doğru. o şehirde kaldığını ispatlamış olacak böyle. ailesinin atmasına gerek yok. ailesi değil, sadece kendisi gidip imzasını atacak.
Arkadaşım babası da imza atmak zorunda hergün onunla beraber... Sadece askerinin imzası yeterli değil. Kim çıkardıysa onunla imza atıyor gidip...

perişkom bir an önce aramıza gel kızlar bu arada ailesi de imza atıyor bildiğim kadarıyla ben aşkım için gidip atmıştım ikinci gün sakın şehir dışına falan çıkmayın birgün aşkımı evci çıkardım ertesi gün komutanı aradı yarım saat içinde şurada ol imza atacaksın diye orda olmasa kesin ceza alırdı

Evt Özom, ben de o yüzden yazdım nice arkadaşımız için. Yemin töreninden sonra kim evci çıkarttıysa onla beraber imza atmaya gidiyorlar.. Kaldığı yerden çıkmak yasak zaten akşam kontrole geliyorlar..

aşkım aradıı demin sesi o kadar kötüydü ki
antibiotik kullanıyomş off gider ayak hasta oluyo ya
cigerlerindenmiş..
bi bırakamadı şu lanet sigarayı off ya offf kaç kere kavgasını yaptk bnun

geçmiş olsun canım yaa
iyi olur ama merak etme senin sesini duymak iyi gelmiştir bile ona... :79:

Ayyy 335imm nerden buldun bunuuuu aşık oldummmmmmm
markafonide hayatm ewet çok gzel yaaaaa elle nin
geçmiş olsun canım yaa
iyi olur ama merak etme senin sesini duymak iyi gelmiştir bile ona... :79:
10dkcık knuştuk ya
off offf bide bu 117ler gelsn rhatlarız dedk ama yok yani
çocugumn sesini kıstılar
öglen hiç boş vaktı olmuyo..
bide bu akşam canı bisküvi çekmş dolabndn almaya gitmş bi bakmş yok
yuh ya o da çalınır mı :95::95:
yılbaşında paket yapcm aşkıma yiceklerdn anlaşıldı

10dkcık knuştuk ya
off offf bide bu 117ler gelsn rhatlarız dedk ama yok yani
çocugumn sesini kıstılar
öglen hiç boş vaktı olmuyo..
bide bu akşam canı bisküvi çekmş dolabndn almaya gitmş bi bakmş yok
yuh ya o da çalınır mı :95::95:
yılbaşında paket yapcm aşkıma yiceklerdn anlaşıldı
[/QUOTE]

gerçekten yuhhh
benim aşkım spor salonunda görevli o yüzden biraz şanslı eşyalarını falan orda bırakıo orda yiyip içio ama benimkininde başında hep üst rütbeliler,hep mum gibi garibim yatmadan bi iyi geceler öpücüğü alabiliyorum gündüz çok dolu

hoşbuldum perisko
uzun zamandır okuyordum ara arada şafak yazıyordum ama dün akşam artık kaynaşayımda kalan zaman daha çabuk geçsin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…