- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.361
aaa perişkomm bugün müjdat gezen geldi bizim okula konferans verdi
gittik işte sorular fln alıyo
sen geldin aklıma
içimden şey demek geçti vazgeçtm snra :97:
''arkadaşım hayatının arkadaşını sizin okulunuzda buldu çok mutlular nikah şahitleri olurmusunz '
Özommm bende seni çok özledimmmmmmmmmmmmkıyamam perişkom ya çok yorulmuşsun canım özledik seni
Arkadaşım babası da imza atmak zorunda hergün onunla beraber... Sadece askerinin imzası yeterli değil. Kim çıkardıysa onunla imza atıyor gidip...aşkının her gün imza atması doğru. o şehirde kaldığını ispatlamış olacak böyle. ailesinin atmasına gerek yok. ailesi değil, sadece kendisi gidip imzasını atacak.
aşkım aradıı demin sesi o kadar kötüydü ki
antibiotik kullanıyomş off gider ayak hasta oluyo ya
cigerlerindenmiş..
bi bırakamadı şu lanet sigarayı off ya offf kaç kere kavgasını yaptk bnun
markafonide hayatm ewet çok gzel yaaaaaAyyy 335imm nerden buldun bunuuuu aşık oldummmmmmm
10dkcık knuştuk yageçmiş olsun canım yaa
iyi olur ama merak etme senin sesini duymak iyi gelmiştir bile ona... :79:
hoşbuldum perisko
uzun zamandır okuyordum ara arada şafak yazıyordum ama dün akşam artık kaynaşayımda kalan zaman daha çabuk geçsin dedim
Önceden yüz vermedin şimdi zaman geçirme aracı olarak görüyorsun yani dar günlerimizde nerdeydinşafak yaz kaç oohhh
ölee değilll öle değillll
çok bunalımdaydım zaman geçmio dieee ondannn
şafak 12 den sonra 25
sizi seviyorum gerçektenn
heheh pikiönceden gelsen gerçekten çok daha rahat geçerdi şafak atarsa 25 haftaya çarşamba 10lara düşüyoruz yaa inanamıyorummmmmmmmmmmm
bende inanamıyorummmm ama artık bitsin istiyorummm
seninki nerde asker canım... benimki bandırmada :44:
Diyarbakır da canım benim askerim..
Bilirim orayı abim 15 ay orda askerlik yapmıştı... neyse az kaldı inşallah yılbaşı geçtimi gerisi kolay geçer gibi gelio
Her şekilde geçer canım artık 145 gün nasıl geçtiyse öyle geçecek.. Artık hazırlanma vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?