335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

beni de bugün askerim hiç aramadı, dün konuşmuştuk o kadar. bir de telefonda konuşurken her defasında o kapatmayı istiyor ya kendimi enayi gibi hissediyorum. bu ilişkinin enayisi de benim ve çok ağrıma gidiyor. (

şafak 28. gelince düzelir belki. gerçi o "zayıflıyorum bakalım beğenecek misin" dememe "kendin için zayıfla" diyor. o yok yani.. ya da saçlarını kazıtmamasını istediğimde benim isteğimi nne alaka olduğunu falan söylüyor. ayrı gayrı yapıyor artık.

kalbim kuş gibi çırpınıyor. ben kaldıramıyorum. o da beni sevse çok şehy mi istiyorum... (((((( her gümn olur olmadık yerlerde gözlerimin dolmasından bıktım!!!

aaaa bende isterim fal benim nasıl olucak aşkım senin aynının küçüğü olsun bennn deliriyim sonra diyo bide ben asla kızımı vermem diyo elin oğlu gelicek alıcakkk hayatta vermicem diyo bende diyorum babama söyleyim ben vermesin elin oğluna ozaman

canm senin sevgilin kesinlikle kovalamaktan hoşlanan biri
yarn aradıgında hiç sorma nden aramadn die
kpatmk istedignde tmam de kapat
ama ömür boyu bnları düşünerk ilişki yşayamazsn tbiki 28 gn dha sabret sonra
düzgün bi karar wer
o kovalasn die sürekli koşamazsn

ay bunu dedn aklıma geldiiiii
aşkmda bna şey demişti msjı yazıorm aynen ..
'kıızımın ismide d....z olsun annesi anlaştıkmı? senin gbi olsun istiyorm''
off offf

ay böyle dedin aklıma geldiii
banada aşkm demiştiki aynen msjı yazıyorm
''kızımın ismide D...z olsun anlaştık mı annesi senin gibi olsun istiyorm''
off offf

ayy ilginç olur aslında annesinin ismi güzel düşünmüş enişte benim kızımın adıda inşallah mayra olucak aşkımla tanıştığımız yer yani oğlum da yağız olucak inş.

ahhh be hypatiammm biz sana kıyamıyoruz sevgilin nasıl kıyıyor neden bu kadar üzüyor anlamıyorumm biraz daha sabret bakalım ararsa normal konuş işim var de kapat... Döndüğünde de iyi düşünüp karar ver canım...

hypatia cnm askerine çok fazla yüz verme cnm kesinlikle arkadaşın dediği gibi kovalamaktan hoşlanan biri seninki biraz seni merak etsin çok fazla onunla ilgili bişey sorma ona yada kendinle ilgili mümkün olmadığınca arama bence

ayy ilginç olur aslında annesinin ismi güzel düşünmüş enişte benim kızımın adıda inşallah mayra olucak aşkımla tanıştığımız yer yani oğlum da yağız olucak inş.
ben oglum olur die hiç dşünmedim ya :97:
ama mayra çok anlamlı tanıştıgınz yer ayy çok güzellllll
mayracm bişy dicm sana şuan bi ilham geldi bana :18:
senin ikizin olabilr ailenizde wrmı hiç ?

benim oğlum olursa adını toprak koyucam...
çünkü benim adım aşkımın adı ve bebeğimizin adı T ile başladığı için T harfindenisim koyucaz ama kızım olursa t harfi ile kararsızım...t harfi ile alakalı doğum yaparken çok süper bir tasarım var kafamda...

ay bunu dedn aklıma geldiiiii
aşkmda bna şey demişti msjı yazıorm aynen ..
'kıızımın ismide d....z olsun annesi anlaştıkmı? senin gbi olsun istiyorm''
off offf

benimki de efe ismini begeniyormus bana gecen tel de diyor ki Efe'min annesi nasılsın bakalım benimki de merak ediyor kk da yazdıklarımızı ziyetercilerimiz oluyor hep diyorum.onlar erkektir kesin diyor forumdan bile kıskanıyor ya kafayı yedi bizimkiler

efenin annesimi oyy ne gzelll :18:
ya valla bnmkide kıskançlıkları çogalttı napcz blmiyorm

Son düzenleme:

ya canım kaçsam kovalamaz öyle biri. gidiyorsun eyvallah der. zora asla gelemiyor. beni uğraştıracak kızla uğraşmam falan demişti geçmişten biri için bahsederken. yani böylr
ama işte 28 gün sonra düzelir belki her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…