- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.681
oyy koptm şuanhaha ısmarlama fal oldu anasını satiimmmm
erkek istiyommmmmm biraz tombik dümdüz saclı amerikan kestircem adı da altuğğ
ewde misafirmi varayy kuzum gülmekten öldümmmm burda.bu arada evde misafir var ben kucagımda laptop sizden kopamıyorum
canm senin sevgilin kesinlikle kovalamaktan hoşlanan biribeni de bugün askerim hiç aramadı, dün konuşmuştuk o kadar. bir de telefonda konuşurken her defasında o kapatmayı istiyor ya kendimi enayi gibi hissediyorum. bu ilişkinin enayisi de benim ve çok ağrıma gidiyor.(
şafak 28. gelince düzelir belki. gerçi o "zayıflıyorum bakalım beğenecek misin" dememe "kendin için zayıfla" diyor. o yok yani.. ya da saçlarını kazıtmamasını istediğimde benim isteğimi nne alaka olduğunu falan söylüyor. ayrı gayrı yapıyor artık.
kalbim kuş gibi çırpınıyor. ben kaldıramıyorum. o da beni sevse çok şehy mi istiyorum...(((((( her gümn olur olmadık yerlerde gözlerimin dolmasından bıktım!!!
ewde misafirmi var
banada bugn arkadşm gel dşarı çıkalm dio olmaz dedm uzun zmandr kk'ya pek giremedm
siizi kıskanıyolr artık
ay bunu dedn aklıma geldiiiiiaaaa bende isterim fal benim nasıl olucak aşkım senin aynının küçüğü olsun bennn deliriyim sonra diyo bide ben asla kızımı vermem diyo elin oğlu gelicek alıcakkk hayatta vermicem diyobende diyorum babama söyleyim ben vermesin elin oğluna ozaman
ay böyle dedin aklıma geldiii
banada aşkm demiştiki aynen msjı yazıyorm
''kızımın ismide D...z olsun anlaştık mı annesi senin gibi olsun istiyorm''
off offf
beni de bugün askerim hiç aramadı, dün konuşmuştuk o kadar. bir de telefonda konuşurken her defasında o kapatmayı istiyor ya kendimi enayi gibi hissediyorum. bu ilişkinin enayisi de benim ve çok ağrıma gidiyor.(
şafak 28. gelince düzelir belki. gerçi o "zayıflıyorum bakalım beğenecek misin" dememe "kendin için zayıfla" diyor. o yok yani.. ya da saçlarını kazıtmamasını istediğimde benim isteğimi nne alaka olduğunu falan söylüyor. ayrı gayrı yapıyor artık.
kalbim kuş gibi çırpınıyor. ben kaldıramıyorum. o da beni sevse çok şehy mi istiyorum...(((((( her gümn olur olmadık yerlerde gözlerimin dolmasından bıktım!!!
ben oglum olur die hiç dşünmedim ya :97:ayy ilginç olur aslında annesinin ismi güzel düşünmüş enişte benim kızımın adıda inşallah mayra olucak aşkımla tanıştığımız yer yani oğlum da yağız olucak inş.
ay bunu dedn aklıma geldiiiii
aşkmda bna şey demişti msjı yazıorm aynen ..
'kıızımın ismide d....z olsun annesi anlaştıkmı? senin gbi olsun istiyorm''
off offf
efenin annesimi oyy ne gzelll :18:benimki de efe ismini begeniyormus bana gecen tel de diyor ki Efe'min annesi nasılsın bakalımbenimki de merak ediyor kk da yazdıklarımızı ziyetercilerimiz oluyor hep diyorum.onlar erkektir kesin diyor forumdan bile kıskanıyor ya kafayı yedi bizimkiler
canm senin sevgilin kesinlikle kovalamaktan hoşlanan biri
yarn aradıgında hiç sorma nden aramadn die
kpatmk istedignde tmam de kapat
ama ömür boyu bnları düşünerk ilişki yşayamazsn tbiki 28 gn dha sabret sonra
düzgün bi karar wer
o kovalasn die sürekli koşamazsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?