335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Evet Tutim pronovias ben de aşık oldum gerçekten çok güzell Amin canım benim sağol. Darısı hepimizin başınaa
Ayy canım benimm Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallaahh.. Sıcacık yuvanızda hepp çok mutlu olunnnn.
perimm gelinlik süpermişşş bende böylee sade bişey istiyorum ama herkes senin gelinliğin kabarık olucak görüceksin sen diyo bakalım

Canım gerçekten üzerine giyince işte bu diyorsun, o zamana kadar aklında olan herşeyi unutuyorsun.. Ben o yüzden hiç aklımda bişe tasarlamıyorum artık benim beğendiğim gelinliğe bakmış ablam gittiğinde hiç güzel değildi diyor. Resimdeki gibi durmuyormuş tahmin etmiştim zatne...

pericim sen adanalı mısın ben seni mersinli sanıyodum bende çokk heyecanlıyım aşkımla bütün gezip nişan için düğün için hazırlılar yapmka çok keyifli olucak bende açık havada istiyodum nişanı ama kış lunca kapal mekan olucak düğün inşalalh kır düğünü olucak artık ben 14 şubatta istiyodum ama haftaiçi olucağı ve anne tarafım izmirden geleceği için 11 veya 12 şubatta yapıcaz 29 ocaktada isteme olucak gibi düşündükçe kalbim durucak gibi oluyoo

tuticim ewt bizde nasipse 2011 eylülde evlenmeyi düşünüyoruz valla kafamda model yok aşkım ben gelince bakalım diyo benim değil ama aşkımın kafasında var ama bende pembe diyodum oda öyle istiyo perimi dediği gibi kafamda tasarlamak istemiyorum gidip giyip bu benim demeliyim ama sade bişey olmalı bizde aile ve arkadaşlar arasında yapıcaz 100 kişi falan olucak herşeyy hepimiz için güzel olucak tuticimmmm

Kızllllaaaaaaaaaaaarr sizinle gelin başımı paylaşmak istiyoruuummmm, biraz şapşal bi gelin olucam ben napiyymmm tarzım buu gelin olunca da vazgeçemem çatlaklığımdannnn, saçımı böyle fiyonk yaptırıcammm yalnız biraz daha üstte ve büyük olucak buuu duvağıda tam ortada birleştiği yerden yada hemen altından sarkıtıcammmmmmmmm
Klasik topuzları sevmiyorummmmmmmmm

Son düzenleme:
selenncim o ney gözükmüyor yavrum bişey ???:26:
mayram haydi bakalım hayırlısı cnm hepimiz için bencede en güzel karar kafanda hayal etmektense gözlerinl görüp bu benim olmalı diyebilmek....

perim resim yok tatlım...

aaaa perimmmm ben bunu biliyorummmmmmmmmm bu fiyonk varyaaaaa satılıyor tatlım öylece bn çıt çıt almaya gittiğimde görmüştüm hatta gittigidiyordada varrr satılıyor 22 tl kusur bişey alacaktım vazgeçtim yaz akşamları için saçımla uğraşmaktansa bunu takıp çıkarım diye düşündüydüm aklında bulunsun bebemmm...

ay ne güzel ya yazaa hadi nişanlıgını bulalm saçına karar verdik zatn
ay perim bu çok güzelllllll ben böyle bişey tercih etmem ama sade ve şık bişey isteyenler için ideallll
perimm gelinlik süpermişşş bende böylee sade bişey istiyorum ama herkes senin gelinliğin kabarık olucak görüceksin sen diyo bakalım
bnde hep kabarık istiyorm sninki kesin sade olur diyolar

ay ne güzel dügünler nişanlarrrrr
bn o günleri ne zamn görcm kimbilir
off offff nişan için 3 yıl düğün için 3 bçuk yıl en azzz poffffffff
neyse sizle ugraşırken bi bakmışm 3 yıl olmş

Tutimmm düğün için en güzel yer Seyhandır şimdi salonu da yenilendi. Ablamın düğünü orda olucak 16Nisandaaa Kır düğünü istiyorsan eğer benim dediğim Park Zirve çok iyidir Adanada netten girip bakabilirsin canım resimlerineee Ya bu arada yavaştan nişan için felan ayarlamak gerek mekanıı, sonra bütün tarihler dolu olabilirrr

Ayyyy Mayrammm hiçbişi kalmamış yaaaaaaaaaa süperrrr bana da aşkım gelince tarihleri söylicekmişş.. Hiçbişe bilmiyorum henüz sadece yaza nişanlanacağımızı biliyorum. Bu arada ben Mersinliyim Mayram ama Mersinde istediğim gibi bi mekan yok o yüzden Adanada olucak nişan inşallah

oo may gooodness
perim naptın sen
ya bişey dicm ben topuz hiç sevmiyorm we yakışmıyoda bana
açık bıraksamda terlerm yapışır suratıma bn nağıcm yahu
düşünün malum yaza dügünüm wrya hemen seçmem lazm
sizin yüzünüzdn okuldan sogudum

ay bide aşkımla knuşuyoduk çocugumz olsa nası olur die
bn dedimki
beyaz tenli ,yeşil gözlü ,simsiyah kıvırcık saçlı
minik burunlu ,gamzeli bi kızımız olsn dedm
hı sonra koşsunlar peşinden diyo

Aaa Tutim ciddi misinn bakıyorum hemennnn

Hemen geçer bebeğim hem sen bizim küçük bebeğimizsin daha ablaların bi gitsin hele bi muza baksınlar nasıl sana haber salarlar iyiyse

Aaa Tutim ciddi misinn bakıyorum hemennnn
Hemen geçer bebeğim hem sen bizim küçük bebeğimizsin daha ablaların bi gitsin hele bi muza baksınlar nasıl sana haber salarlar iyiyse
tevbeler olsn
zaten korkuyorm bn
o gün kaçmayı planlıyorm ama bnmki 5 yl beklerse wlla kovalar sokaklarda

Ayyyy Mayrammm hiçbişi kalmamış yaaaaaaaaaa süperrrr bana da aşkım gelince tarihleri söylicekmişş.. Hiçbişe bilmiyorum henüz sadece yaza nişanlanacağımızı biliyorum. Bu arada ben Mersinliyim Mayram ama Mersinde istediğim gibi bi mekan yok o yüzden Adanada olucak nişan inşallah [/QUOTE]

ozaman perim güzel bi evlilik teklifi sonrası tarihleri söylücektir bizimde nişan tarihleri belli ama aşkım bana daha evlenme teklifi etmedi sabırla bekliyorum kuzeni nikahtan önce herkesin önünde etmiş kuzenine çekerse yandımmm

ben de bütün kızların tersine erkek cocugum olsun istiyorumbabasına benzerse yanık bugday tenli ve renkli gözlü bana benzerse beyaz tenli ela gözlü
canm ya blmiyorm bn küçüklüğümdn beri hep kız çocugu isterim
hatta kız çocugu için biçok isim dşündüm
ama erkek olursa kocama koydururm adını hçbi erkek ismini sevemiyorm ya :97:
aman neyse allah hayırlısını nasip etsn
bn bi evleniymde çocuga oooo yıllar wr

335im sen şanslısın biz sana tüm deneyimlerini anlatacak sen deneyimli bir gelin olucaksın hem bu işler belli olmaz nişan tarhini öne çekebilirsiniz mesela 2 sene sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…