- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.641
Evet Tutim pronovias ben de aşık oldum gerçekten çok güzellanammmm perimmmmmmmmm bu mükemmel bir gelinlik harikaaaaaaaaaa maaşallah ablanada çok yakışacağından eminim pronovias ın sanırım bu gelinlik harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallah ağız tadı il giymesini nasip tsin cnm...
Ayy canım benimm Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallaahh.. Sıcacık yuvanızda hepp çok mutlu olunnnn.bence de tatlım hersey cok güzel olacak biz de kocişle ev tutcaz bi gelsin de esyalarımızı serecez eve tertemiz ohhh hepsi cici cici bir tek tv miz yok halı perde de alıcaz eve göre bir kac gündür ben de cok sevinyorum ucuyorum kızlar
perimm gelinlik süpermişşş bende böylee sade bişey istiyorum ama herkes senin gelinliğin kabarık olucak görüceksin sen diyo bakalım
mayrammmm sende nişanlanıyormuşsunnnnn ay ugün süper haberler duyuyorummmmmmm elbise bakıyormusun mayracım bende allah izin verirse aşkım gelince ayarlıcaz nişan tarihini bende aileler arasında nezih bir yerde nişan yapmayı düşünüyorum elbise buldunmu canım varmı hayalinde model falan ???
perim yaaaa bizim sanırım adanada da düğünümüz olucak aşkımın tarafı o tarafta ya kırdüğünü yada seyhan otelde düğün yaparız dedi ama kır düğünü için mekan varmı orda acaba ???
ay ne güzel ya yazaaTuticimmm ewt sana yaza gelin olmuşş gidiyorusunnnn dicez bencedebirbirine seven aşık olan herkes kavuşsunnnn mutlu olsun inş.
bendee nişanlık modeli istiyorumm kızlarr nişan yerinede karar verdik herzaman gittiğimiz bi kafe var orda yapıcak gibiyizaşkım pembe tonlarında bişey istiyo ayrıca tam bir mor manyağıdır bende karar veremedim diktirmek istemiyorum hazır olsun çünkü çok az vaktim var daha yüzükte alıcazz ayyyyy aşklarımız gelincee herşey çok güzel olucakkk
ay perim bu çok güzelllllllDoğru söylüyorsun Tutim, sen demez misin hep en doğru zaman canın istediği zaman:123: Sizin için en doğru zaman bence... Tutim bende bembeyaz gelinliğe sarı saç çok yakıştırdım, bence de sarışın gelin olmalısın.. Bu arada ablam gelinliğini aldı. Ben bayıldım bak resmini koyuyorum buraya, bizim istediğimiz gibi mermaid modeli ama dışı mükemmel değil mii? Tülle ne kadar zarif bi hale gelmiş gelinlik, dantelleri de muhteşemm. Mermaid modelinin sade duruşu çok güzel hareketlendirilmiş bence.. Duvağıda 5,5 metree. Bende upuzun duvak istiyorum aşık oldum bunaaaaaaaa
bnde hep kabarık istiyorm sninki kesin sade olur diyolarperimm gelinlik süpermişşş bende böylee sade bişey istiyorum ama herkes senin gelinliğin kabarık olucak görüceksin sen diyo bakalım
Tutimmm düğün için en güzel yer Seyhandır şimdi salonu da yenilendi. Ablamın düğünü orda olucak 16Nisandaaamayrammmm sende nişanlanıyormuşsunnnnn ay ugün süper haberler duyuyorummmmmmm elbise bakıyormusun mayracım bende allah izin verirse aşkım gelince ayarlıcaz nişan tarihini bende aileler arasında nezih bir yerde nişan yapmayı düşünüyorum elbise buldunmu canım varmı hayalinde model falan ???
perim yaaaa bizim sanırım adanada da düğünümüz olucak aşkımın tarafı o tarafta ya kırdüğünü yada seyhan otelde düğün yaparız dedi ama kır düğünü için mekan varmı orda acaba ???
pericim sen adanalı mısın ben seni mersinli sanıyodum bende çokk heyecanlıyım aşkımla bütün gezip nişan için düğün için hazırlılar yapmka çok keyifli olucak bende açık havada istiyodum nişanı ama kış lunca kapal mekan olucak düğün inşalalh kır düğünü olucak artık ben 14 şubatta istiyodum ama haftaiçi olucağı ve anne tarafım izmirden geleceği için 11 veya 12 şubatta yapıcaz 29 ocaktada isteme olucak gibi düşündükçe kalbim durucak gibi oluyoo
oo may gooodnessKızllllaaaaaaaaaaaarr sizinle gelin başımı paylaşmak istiyoruuummmm, biraz şapşal bi gelin olucam ben napiyymmm tarzım buu gelin olunca da vazgeçemem çatlaklığımdannnn, saçımı böyle fiyonk yaptırıcammmyalnız biraz daha üstte ve büyük olucak buuu duvağıda tam ortada birleştiği yerden yada hemen altından sarkıtıcammmmmmmmm Klasik topuzları sevmiyorummmmmmmmm
Aaa Tutim ciddi misinn bakıyorum hemennnnaaaa perimmmm ben bunu biliyorummmmmmmmmm bu fiyonk varyaaaaa satılıyor tatlım öylece bn çıt çıt almaya gittiğimde görmüştüm hatta gittigidiyordada varrr satılıyor 22 tl kusur bişey alacaktım vazgeçtim yaz akşamları için saçımla uğraşmaktansa bunu takıp çıkarım diye düşündüydüm aklında bulunsun bebemmm...
ay ne güzel ya yazaahadi nişanlıgını bulalm saçına karar verdik zatn
ay perim bu çok güzelllllllben böyle bişey tercih etmem ama sade ve şık bişey isteyenler için ideallll
335imm ablamın 2. evliliği olucak ya o yüzden daha sade bişi tercih etti diye düşünüyorum ben de
bnde hep kabarık istiyorm sninki kesin sade olur diyolar
ay ne güzel dügünler nişanlarrrrr
bn o günleri ne zamn görcm kimbilir
off offff nişan için 3 yıl düğün için 3 bçuk yıl en azzz poffffffff
neyse sizle ugraşırken bi bakmışm 3 yıl olmş
tevbeler olsnAaa Tutim ciddi misinn bakıyorum hemennnn
Hemen geçer bebeğim hem sen bizim küçük bebeğimizsin dahaablaların bi gitsin hele bi muza baksınlar nasıl sana haber salarlar iyiyse
canm ya blmiyorm bn küçüklüğümdn beri hep kız çocugu isterimben de bütün kızların tersine erkek cocugum olsun istiyorumbabasına benzerse yanık bugday tenli ve renkli gözlü bana benzerse beyaz tenli ela gözlü
Aaa Tutim ciddi misinn bakıyorum hemennnn
Hemen geçer bebeğim hem sen bizim küçük bebeğimizsin dahaablaların bi gitsin hele bi muza baksınlar nasıl sana haber salarlar iyiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?