- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.661
olabilir canm söz için okulumu beklemeyi düşünmüyorz son dönemimde olcak inş335im sen şanslısın biz sana tüm deneyimlerini anlatacak sen deneyimli bir gelin olucaksın hem bu işler belli olmaz nişan tarhini öne çekebilirsiniz mesela 2 sene sonra
miyabaalar kızlar :79:
Juliiiaaaaaaaaaaaaa hoşgeldin bebeeeemmmmmmmmmm
hşgeldinnn
ohanzii öyle bişy olursa siz evde kalmş olursnzbirde bu 335dc kodlu kişi hepimizden önce evlenirmiş hahahhaaha
bu arada perim dur bakayım netten bulursam atcam sana linkini...perim dediğin yere bakayım bu arada haklısın nişan v düğün olcaksa önceden rendevu almak lazım aynı şeyi bugün annemde dediii
bende hep erkek istiyorum babası ve annesi gibi kıwırcık saçlı gözleri babası gibi elamsı yeşil tni annesi gibi buğday ama saçlarıda annesi gibi sarı olsun istiyorum ben bunları daydığımda aşkım manavdan sebze meyve alır gibi topladım hepsini değip güldürmüştü beni
hoşbuldum perim bnm napıosunuzsohbet koyu burda saçlar falan dağıtmışsınız gene noli laa burda
iyidr canm napalmh.b cnm nasılsın napıosunnn
ohanzii öyle bişy olursa siz evde kalmş olursnz
ydaa bn çoktan bebecik yapmş olmalıym
tutimm ya azımdan aldın wlla senin sevgln esmer ama
bana şey geliyo
senin sarışın bi oglun olcak....
bikaç kişiye böyle tahmin ettm tuttu ya bazı insanlarn çocugu ne olcak anlayablyrm sanırm bu neye göre oluyo blmiyorm ama oluyo
:123::119:
Ondan sebep gel dedim sanaaa işteeedağıttık genee hazırlıklar başlıyor kuzummm seninde az kaldııı. Ne zaman düğünn ??
ya perim bilmiyorm seniYa benimm benimmm nası olacak bebeğimmmm falcı gacııı diyiver heleeee
bana şey geliyo
bikaç kişiye böyle tahmin ettm tuttu ya bazı insanlarn çocugu ne olcak anlayablyrm sanırm bu neye göre oluyo blmiyorm ama oluyo
aa bebişim senin tipini bilmiyorm bişy diemicmfalcı bacııı bana da de hele cocgum nasıl olcak belki askeirm gelince düsünüyoruz karasısız ama
aa bebişim senin tipini bilmiyorm bişy diemicm
merhaba kızlar, perim :)
bazen iyi bazen kötüyüm :) ne alemdesiniz diye merak ediyorum, ara ara gelip bakıyorum o yüzden.
"nefes" filmini tekrardan izledim bi kaç gün önce herkes hatırlar sanırım askerlerden biri taşa bakıp şiir okuyor sevdiği kıza, bunu izleyip ağladım, ne insanlar var diye.. sonra 335'in anlattığı telefon kartı görünce duygulanan asker :)
en son paket gönderdiğimi söylemiştim, onun üzerine aradı beni bi kaç kez ama açmadım. söyleyebilecek bi sözüm yok çünkü, son bi şey yapmak istemiştim sadece onun için.
bi de bunu gördüm sizinle paylaşmak istedim :)
blogcu.com
bana şey geliyo
oyy koptumtatlım ben 1.70 im 64 kiloyum haff balık etliyimhafif bronz tenliyim sacım acık kestane kendi sacım boyatmıyorum ne zamandır baska n e diyim canım
oyy koptum
ay bilemedm bn onu şuan
istedign cvp ne ona göre söyliym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?