335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

birde bu 335dc kodlu kişi hepimizden önce evlenirmiş hahahhaaha

bu arada perim dur bakayım netten bulursam atcam sana linkini...perim dediğin yere bakayım bu arada haklısın nişan v düğün olcaksa önceden rendevu almak lazım aynı şeyi bugün annemde dediii

bende hep erkek istiyorum babası ve annesi gibi kıwırcık saçlı gözleri babası gibi elamsı yeşil tni annesi gibi buğday ama saçlarıda annesi gibi sarı olsun istiyorum ben bunları daydığımda aşkım manavdan sebze meyve alır gibi topladım hepsini değip güldürmüştü beni

335im sen şanslısın biz sana tüm deneyimlerini anlatacak sen deneyimli bir gelin olucaksın hem bu işler belli olmaz nişan tarhini öne çekebilirsiniz mesela 2 sene sonra
olabilir canm söz için okulumu beklemeyi düşünmüyorz son dönemimde olcak inş ama nişan için okulun bitmesini beklicz sanırm olsn yawş olsn hayırlısı olsn
miyabaalar kızlar :79:
hşgeldinnn

Tutimm ben baktımmm alıcam şimdiii var ggde saol bitanemmm... Adananın kır düğünü için en iyi yeri orasıdır, salon düğünü içinse Seyhan oteliiii.........
Ya ben aşkım gittikten sonra annesine gittim kahve içmeyee, bana bebeklik fotoğraflarını gösterdi ben hayatımda böyle sevimli bi bebek görmedim yaaa... Resmen yapma bebek gibiii, içimden dedim Allahım nolur önce sağlıklı olsun sonra da babasına çeksin bebeğimiz diyeeee Sapsarı saçlar masmavi gözlerrr oooyyyyyyyyyy, teni ve saçı bana benzesin gözleri renkli olsunnn offf ne yakar ortalığııı.. Allahım sağlıklı bebekler nasip etsin hepimizeeeeeeeeeeeee

ohanzii öyle bişy olursa siz evde kalmş olursnz
ydaa bn çoktan bebecik yapmş olmalıym
tutimm ya azımdan aldın wlla senin sevgln esmer ama
bana şey geliyo
senin sarışın bi oglun olcak....
bikaç kişiye böyle tahmin ettm tuttu ya bazı insanlarn çocugu ne olcak anlayablyrm sanırm bu neye göre oluyo blmiyorm ama oluyo

Ya benimm benimmm nası olacak bebeğimmmm falcı gacııı diyiver heleeee

falcı bacııı bana da de hele cocgum nasıl olcak belki askeirm gelince düsünüyoruz karasısız ama

ya şuna bakın hele
yerim ben bunu
ay bu benim çocugm olursa yanakalr ımor mor dolanır
aşkım 4bçuk kilo dogmuş
yani olası bi durum bn bunu nası çıkartırm bilmem ama

ah selen im ne diyeyim ben sana ( geçen gün ben de nefes'in afişini gördüm. aşkımla film bittiğinde sensiz ben nefes alamam çalarken ona sarılıp ağlamıştım. oof of... ne aşıklar ne sevenler var. bu askerlik bu hasret bile sevgiyi dile getirmeye yetmiyorsa demek ki ortada bir sevgi yok.. di mi? (

hay ağzından bal damlıyor olsun olsunnnn sağlıklı osunda sarışın olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…