- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.041
bnmki şimdiden pazarlık yapıyo bnle ya buna ne demeliiiierkekler uykuya çok düşkün oluyolar ya benimkinin sabah bi kalkışı var işe giderken yerlere yatarsın gülmekten yarı uyuyo yarı uyanıkbi de bi sinirli oluyo sabah sabah ben de hiç laf atmıyorum afyonu patlamamış oluyo
bnmki şimdiden pazarlık yapıyo bnle ya buna ne demeliiii
aşkm öglene kadar uyuyabilirm dmii
melekler pamuk olur yani izin verirsn dmi diyo
ufaklık ya
bnde aynı odada kalsamda aşkmla bnde koguş kalk desemmbenimki 15 gün uyuyabilir anca izin kullanmadığından asker sayılıyo.. zaten o 15 gün ben yokum sabah işe gidiyorum erken o uyuyabilir yani sonra da zati onun iş başlıyo sabah 7:30 koğuş kalk dicem ahaha
bnde aynı odada kalsamda aşkmla bnde koguş kalk desemm
bnde aynı odada kalsamda aşkmla bnde koguş kalk desemm
oooo bu topik ne kaaa kalabalıkmış bizim uzun dönem topiğinde kimse kalmadıiyi akşamlar herkese
bn o güne gelene kadar sen torun sahibi olursno günler de gelir tatlım merak etme
sen ters knuştun bnageldik de nooldu ha nolduu?bi slm verdiğim bile yok sen daha dur ufaklık
kocayı bulan sattı demioooo bu topik ne kaaa kalabalıkmış bizim uzun dönem topiğinde kimse kalmadıiyi akşamlar herkese
benim askerim izmir de ama denizci olduğu için geziyo süreklimaşallah de canımhoşgeldin bu arada askerin nerde askerlik yapıyor?
bn o güne gelene kadar sen torun sahibi olursn
sen ters knuştun bna
kocayı bulan sattı demigel bize takıl
oooo bu topik ne kaaa kalabalıkmış bizim uzun dönem topiğinde kimse kalmadışamlar herkese
o zaman sana 'ah o gemide bende olsaydımbenim askerim izmir de ama denizci olduğu için geziyo sürekli
bn o güne gelene kadar sen torun sahibi olursn
sen ters knuştun bna
kocayı bulan sattı demigel bize takıl
ne kastettigini anladım tbiki ama dedigim gbi brası bak ?aboo sen fena alıngansınnbeni birazcık tanımış olmalıydın ne kastettiğimi anlamak için neyse....
şuan koptm
bnmki yine bigün uyuyakalmş koguşu aradm uyandırmışlr
aa uyuyomuydn dedm
evet aşkm uyuyakalmşm dedi
tmam dedm aşkm uyu o zamn
ne dese begenirsn
tmam aşkm seni çok seviyrm yarn arıcm
bnde öyle mal gbi kalmştm tel bşında
erkekler uykuya çok düşkün oluyolar ya benimkinin sabah bi kalkışı var işe giderken yerlere yatarsın gülmekten yarı uyuyo yarı uyanıkbi de bi sinirli oluyo sabah sabah ben de hiç laf atmıyorum afyonu patlamamış oluyo
oooo bu topik ne kaaa kalabalıkmış bizim uzun dönem topiğinde kimse kalmadıiyi akşamlar herkese
ne kastettigini anladım tbiki ama dedigim gbi brası bak ?
hem ısrar etmek istemedm snawlarn başlıyo 1nde die
bizde bazen coşuyoruz büle ama bugün uyuya daldı benim şafak güzellerimiyi akşamlar yengeççç :80: bizde bazen coşuyoruz böyle
o zaman sana 'ah o gemide bende olsaydım
açık denizlere yol alsaydım'' şarkısını armagn ettm
oll anasını satımiyi de ben burası öyle demedim ki, anlatamadığım şey bu işte... Ben gelirsem duramam bilmiyo musun beniayıp olur die şeettimm.. sen hiç konuşmuosun zaten benle sevmiosun artık benii.. ben de naz yapıcam ben de küsücem ben de ben de alıngan olucamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?