335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bnmki şimdiden pazarlık yapıyo bnle ya buna ne demeliiii
aşkm öglene kadar uyuyabilirm dmii
melekler pamuk olur yani izin verirsn dmi diyo

ufaklık ya

bnmki şimdiden pazarlık yapıyo bnle ya buna ne demeliiii
aşkm öglene kadar uyuyabilirm dmii
melekler pamuk olur yani izin verirsn dmi diyo

ufaklık ya

benimki 15 gün uyuyabilir anca izin kullanmadığından asker sayılıyo.. zaten o 15 gün ben yokum sabah işe gidiyorum erken o uyuyabilir yani sonra da zati onun iş başlıyo sabah 7:30 koğuş kalk dicem ahaha

hahaha
aynen benimkide sabah aricam askim dedi hee oldu dedim onu bile duymadan kapatti

benim askim bu uyku konusunu cok abartiyor violem..
cok kavga ettik hatta biz bu yüzden..
benim terligim ayagimi yara yapmisti, askimda biraz serin olsun gidip alalim yenisini dedi tamam dedim ve yine uyudu aksam olmaya basladi o balkonda uyuyor hala bende girdim yataga taktim kulakligi actim son ses müzik uyudum..baktim yarim saat sonra geldi hic yüzüne bile bakmadim sonrane oldu diye sordu demedigimi birakmadim dedim ne bu ya,ben sirf askere gitmeden yaninda olayim birlikte zaman gecirelim diye ciktim geldim 24saat uyuyorsun, bir terlik alalim dedim onu bile yapmiyorsun dedim ve basladim aglamaya..olayin asil sebebi aslinda terlik degildi, düsünki ben tüm gün aciyla kivrandim orda idrar yollarinda iltahap olmustu bende ve o uyanmadi diye söylememistim ona,kardesi gidip uyandirmis caglo iyi degil herhalde uyumaz o bu saatte git bi bak demis..cook üzülmüstü ondan sonra hastaneye felan kaldirdilar beni serum yedim.. ondan sonra gündüzleri uyumadi hic geceleri bile benim uyumami bekliyordu

oooo bu topik ne kaaa kalabalıkmış bizim uzun dönem topiğinde kimse kalmadı iyi akşamlar herkese

sana iyi aksamlar canim, bizim burasi hep böyle iste bekleriz her zaman=)

ne kastettigini anladım tbiki ama dedigim gbi brası bak ?
hem ısrar etmek istemedm snawlarn başlıyo 1nde die

iyi de ben burası öyle demedim ki, anlatamadığım şey bu işte... Ben gelirsem duramam bilmiyo musun beni ayıp olur die şeettimm.. sen hiç konuşmuosun zaten benle sevmiosun artık benii.. ben de naz yapıcam ben de küsücem ben de ben de alıngan olucamm

iyi akşamlar yengeççç :80: bizde bazen coşuyoruz böyle
bizde bazen coşuyoruz büle ama bugün uyuya daldı benim şafak güzellerim Yada ben geçe kaldım bilemiycem:86:

o zaman sana 'ah o gemide bende olsaydım
açık denizlere yol alsaydım'' şarkısını armagn ettm

vız gelirdi herşey inan bana yeterki aşkımın yanında olsaydım ( sonunu uydurdum)
Valla tam 12den vurdu şarkın

Son düzenleme:
oll anasını satım
aşkımda yok naz yapcak adam yok ortadaaaaa
çokmu iki naz yaptk ya
pfff allhm aklıma mukayt ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…