- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.021
ben bu çavuş olucak çocuga çok sinirliyim şuan!..
normalde 9 gbi arardı o aramayınca bn koguşu aradım kimse çıkmadı koguştn
hadi dedm bi şansımı deniym bi tne ankesörlüyü aradm
şansıma bi çocuk çıktı sordm tanıyomuş
ama o yatıyo koguşta dedi
hmm peki dedm kapattm..
eşşekkafalı pis çavuş beni aramadan uyumuş yaaaaaaaaaaaaa
geçen gün aramamştı özür diledi bdha yapmıcm die yine yaptı gelde dövme
yarın görcek ooo
canm bnmki nbet bile tutmuyo ya hiç mızmızlık yapmasncanım üzme kendini çok yorulmuştur sızmıştır belki bazen çok yoruluyolar çünkü benim aşkım da diyo çok yoruluyoruz diye yazık onlara ya üzülüyorum çok neyse ki az kaldı biticek
kışın ortasında şort olmazya ben de şort mu giysem diyorum çünkü burdan çıkıcam istanbula gidicem bi de bunun dönüşü var yolarda nasıl olur bilemedim pantalon mu giysem üff ne zor iş yaa
hoş olur tbi canmya ama kışlık şort altına da çizme olmaz mı yollarda o zaman kesin pantalon giymem lazım üşürüm müşürüm bi de hastalanmıyım askerim gelince de mi ama sizce ? :26:
selammmm herkeseee.. ders çalışmaya çalışıyorum giremedim öpüyorum herkesi.....
bnde boyatsam artık gerçektn çok gzel olucakevet şu anda şort fikrini sildim kafamdan pantalona yoğunlaşayım çok az kaldı yaa karar vermem lazımsaçlarımı da kızıl yapıcam
koyu kahve canm normal rengisenin saçların ne renkti canım ben seni görmedim hiç merak ediyorum:26:
koyu kahve canm normal rengi
ama snra siyaha boyamıştm
skıltm çikolata kahve yapıym dedm tutmadıı
snrm yne siyaha dnücem :/
koymuştm fotomu aama yokmuydun sn :26:
ben yoktum canım o zaman görmemişim seni
benim de siyah kadar koyu kahve zaten siyah saç yokmuşçok koyu yani ama ben 3 senedir falan kızıl yapıyorum çok da yakıştığını söylüyolar tenim de beyaz siyah saç çok soluk oluyo bana seviyorum kızılı
ben bu çavuş olucak çocuga çok sinirliyim şuan!..
normalde 9 gbi arardı o aramayınca bn koguşu aradım kimse çıkmadı koguştn
hadi dedm bi şansımı deniym bi tne ankesörlüyü aradm
şansıma bi çocuk çıktı sordm tanıyomuş
ama o yatıyo koguşta dedi
hmm peki dedm kapattm..
eşşekkafalı pis çavuş beni aramadan uyumuş yaaaaaaaaaaaaa
geçen gün aramamştı özür diledi bdha yapmıcm die yine yaptı gelde dövme
yarın görcek ooo
perişkomseni merak ettim tatlım dersine çalış bebeğim allah zihin açıklığı versin öptüm
evet tatlım vazgeçtim giymicem güzel bi pantalon giyerim artık napalımm eve gelince daha çılgın şeyler giyerimSaol özoşummmburalardayım benn.. violem bu arada bence şort giyme rahat edemezsin yolda felan iyice soğumuş olucak bide hava..
şuan koptmgecen kardesmiyiz diyordun ya bizimkilerdemi kardes ne
benimkide en gec 10da arardi her aksam baktim aramadi ben aradim sürekli mesgul..
sonra ulastim en yakin arkadasi cikti caglo sensin degilmi cagirdim zaten yolda dedi, töbe töbe dedim ben aramadan nasil cagirdin derken askim geldi telefona askim dedi essek dedim özür dilerim cok sira vardi dayanamadim uyudum,arkadasa telefon bosalinca uyandirsin dedim tam o uyandirdi sen aradin dedi bende iyi essek git uyu dedim hic yok felan demedi tamam askim seni cok seviyorum iyi geceler dedi kapatti
kaldim bende öyle mal gibi telefonun basinda
yarin hastaneye gidiyorum onu haber vericektim o öyle yapinca veremedim artik hihh hicde kizamaz bana ben aradim sonucta deeeelmiii????
çılgın ?evet tatlım vazgeçtim giymicem güzel bi pantalon giyerim artık napalımm eve gelince daha çılgın şeyler giyerim
şuan koptm
bnmki yine bigün uyuyakalmş koguşu aradm uyandırmışlr
aa uyuyomuydn dedm
evet aşkm uyuyakalmşm dedi
tmam dedm aşkm uyu o zamn
ne dese begenirsn
tmam aşkm seni çok seviyrm yarn arıcm
bnde öyle mal gbi kalmştm tel bşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?