335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

sinirlenme cnmm yaa vardır bi sebebi yarın arasında sorarsın

canım üzme kendini çok yorulmuştur sızmıştır belki bazen çok yoruluyolar çünkü benim aşkım da diyo çok yoruluyoruz diye yazık onlara ya üzülüyorum çok neyse ki az kaldı biticek
canm bnmki nbet bile tutmuyo ya hiç mızmızlık yapmasn
sadece 337lere egitim veriyoo
bn üzülmedm ama yarın onu üzücemm

ya ben de şort mu giysem diyorum çünkü burdan çıkıcam istanbula gidicem bi de bunun dönüşü var yolarda nasıl olur bilemedim pantalon mu giysem üff ne zor iş yaa

ya ben de şort mu giysem diyorum çünkü burdan çıkıcam istanbula gidicem bi de bunun dönüşü var yolarda nasıl olur bilemedim pantalon mu giysem üff ne zor iş yaa
kışın ortasında şort olmaz
yani olurda yollarda olmaz
bilemedm bn onu şuan
göster sen düşündügünü bize bz sna karar werrz zamanı glince

ya ama kışlık şort altına da çizme olmaz mı yollarda o zaman kesin pantalon giymem lazım üşürüm müşürüm bi de hastalanmıyım askerim gelince de mi ama sizce ? :26:

evet şu anda şort fikrini sildim kafamdan pantalona yoğunlaşayım çok az kaldı yaa karar vermem lazım saçlarımı da kızıl yapıcam

koyu kahve canm normal rengi
ama snra siyaha boyamıştm
skıltm çikolata kahve yapıym dedm tutmadıı
snrm yne siyaha dnücem :/
koymuştm fotomu aama yokmuydun sn :26:

ben yoktum canım o zaman görmemişim seni
benim de siyah kadar koyu kahve zaten siyah saç yokmuş çok koyu yani ama ben 3 senedir falan kızıl yapıyorum çok da yakıştığını söylüyolar tenim de beyaz siyah saç çok soluk oluyo bana seviyorum kızılı

bnm aşkımda kızıl severde bana hiç olmazki yahu :26:
böyle kabl edick artık yda cingene olucm

gecen kardesmiyiz diyordun ya bizimkilerdemi kardes ne
benimkide en gec 10da arardi her aksam baktim aramadi ben aradim sürekli mesgul..
sonra ulastim en yakin arkadasi cikti caglo sensin degilmi cagirdim zaten yolda dedi, töbe töbe dedim ben aramadan nasil cagirdin derken askim geldi telefona askim dedi essek dedim özür dilerim cok sira vardi dayanamadim uyudum,arkadasa telefon bosalinca uyandirsin dedim tam o uyandirdi sen aradin dedi bende iyi essek git uyu dedim hic yok felan demedi tamam askim seni cok seviyorum iyi geceler dedi kapatti
kaldim bende öyle mal gibi telefonun basinda
yarin hastaneye gidiyorum onu haber vericektim o öyle yapinca veremedim artik hihh hicde kizamaz bana ben aradim sonucta deeeelmiii????

şuan koptm
bnmki yine bigün uyuyakalmş koguşu aradm uyandırmışlr
aa uyuyomuydn dedm
evet aşkm uyuyakalmşm dedi
tmam dedm aşkm uyu o zamn
ne dese begenirsn
tmam aşkm seni çok seviyrm yarn arıcm
bnde öyle mal gbi kalmştm tel bşında

erkekler uykuya çok düşkün oluyolar ya benimkinin sabah bi kalkışı var işe giderken yerlere yatarsın gülmekten yarı uyuyo yarı uyanık bi de bi sinirli oluyo sabah sabah ben de hiç laf atmıyorum afyonu patlamamış oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…