- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.001
evet musurcum ya nihayet bizde haftalara düşüyoruz çok şükür az kaldı askerlik
bitane finalim 26 ocaktan 10 ocaga alınmşşş
yaniiiiiii 24 ocaktn snra full aşkımlaymm
bi daha ki aya bu gün gelmişmi oluyo cnmm askerin benmki yarına gelmiş oluyoo ayyy nolurr çabuk geçsin yaaa yeter artık kocam kafayı yemek üzere orda
evet canım bir dahaki ay bugün yanımda oluyor inşallah bakıyorumda sende benim gibi sabırsızlanmaya başlamışsın yerinde duramıyorsun
:)valla öyle oluyoo canmm yaa bide cuma günü gidicem yaa bi aksilik çıkacak diye korkuyorum şaka maka bizde yedik askerliği yaa :ne kaldı tam 1 ay 30 gün çok şükür çok şükür
kizlaaar etrafimdaki herkes benimle safak saymaya basladi
bugün bir magazanin önünden gectik annemle,yeni aciliyor acilis tarihide 17 ocak
annem diyorki aa bak tam damadin tezkere aldigi gün aciliyor burasi
enistemde sigarayi birakmis, sirf 3hafta kaldi diye bunun serefine biraktim diyor
ailecek büyük günü bekliyoruz cok heyecanliyim ben yaaaaaaa
eheh canım bana da sürekli tezkere tarihini soruyo herkes ben de çok heyecanlıyım ama daha ne giyeceğime karar veremedim ne giysem acaba:26:
babam unutuyor benimde sürekli soruyor yaa
bende karar veremiyorum bir türlü, karsilayamiyacagim onu ama ben gittigimde ne giysem diye düsün düsün bir hal oldum..sanki yarin olacak gibi heyecan yapiyorum sürekli.. aslinda ben kadin asker gibi giyinmeyi düsünüyorumhani sirf o asker karsilama olayini yasayalim diye
tatlım benimki diyo bi daha asker yeşili ve kahverengi bişey görmek istemiyorum.. bi de yeşil gözlü benim aşkım yeşil giymeyi çok sever gözlerini ortaya çıkarıyo ya artiscanlı yeşiller kalsın diğerlerini atalım diyo bana o kdar nefret etmiş yani
aynen askimda öyle dedi, hatta en son carsiya ciktiginda kamerada ona yesil olan ne var ne yoksa dolabimdaki gösterdim ve oda karar verdi hangisi rahatsiz eder hangisi etmez diye
saka yapiyorum bende zaten,acayip süslü havali bir sekilde gidecegim askima tabiki biraktigi gibi bulacak beni yani yine hatta dahada tas gibi bir halde
ahh canım bende bu hafta gitmek için bin dereden su getirdim hiç bir evci çıkardığımda korkusuzca gidemedim hep bir aksilik olacak gibi geldi bana ve hepsinde gitmeyi başardım bu seferde hasta numarası yapıp rapor aldım yalan söyledim ama aşk herşeye değer değil mi
kizlaaar etrafimdaki herkes benimle safak saymaya basladi
bugün bir magazanin önünden gectik annemle,yeni aciliyor acilis tarihide 17 ocak
annem diyorki aa bak tam damadin tezkere aldigi gün aciliyor burasi
enistemde sigarayi birakmis, sirf 3hafta kaldi diye bunun serefine biraktim diyor
ailecek büyük günü bekliyoruz cok heyecanliyim ben yaaaaaaa
canım ne güzel her şey yolunda desene
bu süper bi habermiş
senin adına çok sevindim canım benim ya
saolun canlarrgözün aydın cnmm ohhh ne güzelll
ya bnde durup durup onu dşünüyorumm biz o gün pek bişy ypamıcz gerçi bi yere gider ymek yeriz ertesi gün snavm wr çunku aşkm 6 gbi burda oluckeheh canım bana da sürekli tezkere tarihini soruyo herkes ben de çok heyecanlıyım ama daha ne giyeceğime karar veremedim ne giysem acaba:26:
ben bu çavuş olucak çocuga çok sinirliyim şuan!..
normalde 9 gbi arardı o aramayınca bn koguşu aradım kimse çıkmadı koguştn
hadi dedm bi şansımı deniym bi tne ankesörlüyü aradm
şansıma bi çocuk çıktı sordm tanıyomuş
ama o yatıyo koguşta dedi
hmm peki dedm kapattm..
eşşekkafalı pis çavuş beni aramadan uyumuş yaaaaaaaaaaaaa
geçen gün aramamştı özür diledi bdha yapmıcm die yine yaptı gelde dövme
yarın görcek ooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?