335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

evet canım yemin töreninden sonra 7 gün izin kullandık ama hic pişman degilz ilac gibi gelmişti bir de bayramdı tam.baska da kullanmadık zaten.

bizde kurban bayramında kullandık 12 gün bizde hiç pişman değiliz çok çok güzel geçti çünkü ii ki gelmiş bitanem çıkış tarihi belli olmuşmu peki askerinin

yemin töreninde ve ramazan bayramında ben gitmiştim evci çıkardım bize de bi soluk oldu hem sonra da izin kullanmadı askerim bizim şafak atarsa 18 çok helecanlıııııııııı

maşallah yaa sizin çok az kalmış 18 ne kii bizde görebilecekmiyiz o günlerii yaa bu hafta gidicem aşkımın yanına ama evci çıkarmıyolar pufffff oda ayrı bi dert tabi

inşş öle olacak canmm yanına gidip geldiğimde şafak 24 falan kalacak onu orda bırakıp gelmek zor olsada dayancammm

canım bırakıp gelmek zor ama tek teselli şafağı az kalması oluyor ben önceden daha çok zorlanırdım ama bu sefer onun bana gelmesinin yakın olduğunu düşünmek biraz daha kolaylaştırdı

canım bırakıp gelmek zor ama tek teselli şafağı az kalması oluyor ben önceden daha çok zorlanırdım ama bu sefer onun bana gelmesinin yakın olduğunu düşünmek biraz daha kolaylaştırdı

evet orası öyle bu son gidişim sonra kocişim gelcek inşş bizim bi avantajımız varki tel yanında sürekli msj laşabiliyoruzz yarın komutanıyla konuşcak evci çıkamıyo bari çift çarşı çıksın diye

kızlar biz erken kavuşcaz ama ben aşkımı 3,5 aydır görmüyorum hiç görmedim msnden bile görmedim çok özledim onu siz yine arada gidiyosunuz özlem gideriyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…