- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.101
ATARSA 29 cnm izin mi kullandınız sizde
evet canım yemin töreninden sonra 7 gün izin kullandık ama hic pişman degilz ilac gibi gelmişti bir de bayramdı tam.baska da kullanmadık zaten.
bizde kurban bayramında kullandık 12 gün bizde hiç pişman değiliz çok çok güzel geçti çünkü ii ki gelmiş bitanem çıkış tarihi belli olmuşmu peki askerinin
yok canım ya malasef belli degil 158 gün saydık 23 ocak diyoruz kendimizce ama.seninki belli mi?
bizimde tam belli değil ama normal çıkacak arkadaşlarına 11 ekledik 28 ocak oluyo 1 gün yol izni beraber
violem ya sizin çok az kaldı kavuşmanıza tatlım sizinki bir gelse bizimki de gelir çabuk geçsin günleryemin töreninde ve ramazan bayramında ben gitmiştim evci çıkardım bize de bi soluk oldu hem sonra da izin kullanmadı askerim bizim şafak atarsa 18çok helecanlıııııııııı
yemin töreninde ve ramazan bayramında ben gitmiştim evci çıkardım bize de bi soluk oldu hem sonra da izin kullanmadı askerim bizim şafak atarsa 18çok helecanlıııııııııı
canım benimkinin teskeresi bile hazırmış mutlaka bellidir askerinin bilmesi lazım
maşallah yaa sizin çok az kalmış 18 ne kii bizde görebilecekmiyiz o günlerii yaa bu hafta gidicem aşkımın yanına ama evci çıkarmıyolar pufffff oda ayrı bi dert tabi
cnmm bileniycem benmki bişey söylemedi garibim nöbet tutmaktan gözü başka bişey göremiyokii sölim bari bi baksın
görecez musurcum bak sen aşkının yanına git gel şafağınbaya az kalacak ve moral depolayıp geleceksin canım
inşş öle olacak canmm yanına gidip geldiğimde şafak 24 falan kalacak onu orda bırakıp gelmek zor olsada dayancammm
canım bırakıp gelmek zor ama tek teselli şafağı az kalması oluyor ben önceden daha çok zorlanırdım ama bu sefer onun bana gelmesinin yakın olduğunu düşünmek biraz daha kolaylaştırdı
kızlar biz erken kavuşcaz ama ben aşkımı 3,5 aydır görmüyorum hiç görmedim msnden bile görmedim çok özledim onusiz yine arada gidiyosunuz özlem gideriyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?