335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlar biz erken kavuşcaz ama ben aşkımı 3,5 aydır görmüyorum hiç görmedim msnden bile görmedim çok özledim onu siz yine arada gidiyosunuz özlem gideriyosunuz

hımm evet cnm 3.5 ay görmemek yine ii dayanmışsınız doğru biz arada gidiyoruz iznede geldiler çok şükür yinede dayanmak bu kadar zor ken sizi düşünemniyorum sabır az kaldı 18 maşşalahh

bizim şansımıza çok uzak çıktı bırak evci çıkmayı çarşı izinleri bile yok neyse ki az kaldı ya biticek bu günler de kavuşucam aşkıma

tam size yazıyodum benim sıpa aradı çıktım
smdi yne gidicm bi bkıym dedmm malum öyle bi geçer zamn ki wr
o ali denen adamı yolda görürsem vururum snra burda 335dc nerde die aglamayın mapuslardayımdır büyük ihtimalle

335im çok bunalım o dizi ya zaten bizim bunalımımız bize yetiyo boşver diziyi bize takıl

bizim şansımıza çok uzak çıktı bırak evci çıkmayı çarşı izinleri bile yok neyse ki az kaldı ya biticek bu günler de kavuşucam aşkıma

yani bi an önce kavuşun o zamanaskerin ne haldedir o zman düşünemiyorum benmkinin çarşı izni bu hafta olmadı da pskopata bağlandı hemen bunalıma girdi resmen çocuk az kalmışş inşş bizde o günleri görcez

selam kızlar. ben çok kötüyüm bugün bi daha beni bu kadar mutsuz ve üzgün göremezsiniz heralde.. askerim dün geceyi hastanede geçirmiş.. yazamıyorm daha fazla çok kötüyüm. bana da az önce söyledi sınavlarım var diye söylememiş hiçbişeyi umursamaz anında yanına giderdm çnkü biliyor.... beynim durdu. hiçbişe yapmak istemiyorm.. hepinzi öpüyorum canlarmm.. bugünlük benden bu kadar yazcak halm bile yk, kusura bakmayn..

perim askerinin önemli birşeyi yoktur inşallah canım sağlığı yerinde ya canım ona şükür bak konuşmuşsun sesini duymuşsun allah tüm askerlerimizi korusun

perim ya biraz anlat paylaşmazsan daha çok üzülürsün neyi varmış askerinin canım

okadar bktmki özom mecalim yok hçbişeye.. askerimin iice psikolojisi bozulmuş, ağır hastalarla aynı odada kalmış dün gece, kasıklarında çok ağrı olmuş, önceden de olmuştu, hastaneye gitmiş..ve benim erkeğim öyle aslan ki... sonuçları belli olmadan çıkıp birliğine gitmiş. çok az günüm kaldı hakkıyla ypamalıyım burda kalmak istemiyorum demiş.. doktorların ısrarlarına rağmen taburcu olmuş.. zaten komutanından hastalandı diye bi ton azar işitmiş, ayakta tedavi etsinler diye bağırıp suratına kapatmış askerimin.. dün gece de kalmak istememiş ama bırakmamışlar, 3 gün kalmalısın demişler durmamış benim sevgilim.... giderkende arkadaşlarına yemek götürmüş o haliyle... dayanacak gücüm kalmadı halm mecalim kalmadı içim şişti şiştiiiii.........

cnmm çok çok geçmiş olsun Allah sana da sevdiğinede büyük sabırlar versin inş çok şükür şimdi iyiymiş az kaldı Allahım yaa tüm askerlerimizi sevdiklerine bağışlasın bi bitsede kurtulsak sende metanetli ol cnm bırakma kendini sevdiğine çok çok dua et rabbim korusun acil şifalar versin

tatlım böyle yapma az kaldı biraz daha sabır sen yılbaşında gidicektin galiba askerinin yanına de mi canım o zaman görürsün için rahat eder biraz Allah'a emanet olsun bütün askerlerimiz

canım benim ya geçmiş olsun askerin doktorlara emanet canım ya tedavisini olduysa sorun yok o komutan da ne biçim komutanmış ayıp valla gerçekten hasta olan birine nasıl böyle davranabiliyor hastalanmayı kendimi istemiiş sanki canım ya kıyamam üzsende kendini bir faydası olmayacak dua etmekten başka çare yok

çok teşekkür ederim arkadaşım... Çok sağol... AMinnn Musurumm Allah tüm askerlerimizi korusunn.. Tırnağına zarar gelse dünyam yıkılıyorr.....Allah onları bizlere ve ailelerine bağışlasın..
tatlım böyle yapma az kaldı biraz daha sabır sen yılbaşında gidicektin galiba askerinin yanına de mi canım o zaman görürsün için rahat eder biraz Allah'a emanet olsun bütün askerlerimiz
ben gitmiyorum violem yeni yılda..biliyorsun bu topikte olan herkes biliyor bnm ne kadar pozitif bi insan olduğumu, asla kötü düşünmediğimi, dilimden herşey çok güzel olucak lafını hiç düşürmediğimi.. ama bazen bunların hepsi anlamsız geliyor.sırf kendi askerime üzülmüyorum genel olarak askerlerimize yapılan muamele çok üzücü, çok.. hayatlarının hiçbir kıymeti yok orada.
aynen öyle özom.. öldüm öldüm dirildim telefonda. Allahım sağ salim gelmelerini nasip etsin..

aynen tatlım bana da öyle diyo aşkım burda bizim hiç bi kıymetimiz yok şartlar çok kötü diye.. üzülüyorum ben de neyseki uzun dönem çıkmadı diye kendimizi teselli ediyourz sağ salim gelsinler de gerisini dert etmicez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…