- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.141
tam size yazıyodum benim sıpa aradı çıktım
smdi yne gidicm bi bkıym dedmm malum öyle bi geçer zamn ki wr
o ali denen adamı yolda görürsem vururum snra burda 335dc nerde die aglamayın mapuslardayımdır büyük ihtimalle
valla bazn izlerken kasıldıgımı hissediyorm :26:
zaten osmancıkta büyüyünce seri katil olcakmş
pfff nese 3 haftamz kaldııı
bn hala alışwrişe çıkmadmm ya elbise giymek istiyorm :26:
selam kızlar. ben çok kötüyüm bugün bi daha beni bu kadar mutsuz ve üzgün göremezsiniz heralde.. askerim dün geceyi hastanede geçirmiş.. yazamıyorm daha fazla çok kötüyüm. bana da az önce söyledi sınavlarım var diye söylememiş hiçbişeyi umursamaz anında yanına giderdm çnkü biliyor.... beynim durdu. hiçbişe yapmak istemiyorm.. hepinzi öpüyorum canlarmm.. bugünlük benden bu kadar yazcak halm bile yk, kusura bakmayn..
okadar bktmki özom mecalim yok hçbişeye.. askerimin iice psikolojisi bozulmuş, ağır hastalarla aynı odada kalmış dün gece, kasıklarında çok ağrı olmuş, önceden de olmuştu, hastaneye gitmiş..ve benim erkeğim öyle aslan ki... sonuçları belli olmadan çıkıp birliğine gitmiş. çok az günüm kaldı hakkıyla ypamalıyım burda kalmak istemiyorum demiş.. doktorların ısrarlarına rağmen taburcu olmuş.. zaten komutanından hastalandı diye bi ton azar işitmiş, ayakta tedavi etsinler diye bağırıp suratına kapatmış askerimin.. dün gece de kalmak istememiş ama bırakmamışlar, 3 gün kalmalısın demişler durmamış benim sevgilim.... giderkende arkadaşlarına yemek götürmüş o haliyle... dayanacak gücüm kalmadı halm mecalim kalmadı içim şişti şiştiiiii.........
ya canım çok ucuz gerçekten ya bir uğrasam ii olur ama ben gidene kadar bitmez mi ne zamana kadarmış ancak cuma boşum ben
D - ünyayı dolaşmış olsam yine seni bulurdum...
E - line yüzüne değil,beni sevmene vuruldum...
N - e diyorlarmış adına,"AŞK" ben öyle duydum...
İ - stemem başka birşey sen yanımda olunca...
Z - amanı durdursalar, işte tamda o anda...
L - ütfen sevgilim bu son ayrılığımız olsun...
İ - nşallah sevdiklerimiz düğünümüzde buluşsun...
20
bayiliyorum senin bu siirlerine yaa=)
bi ara 81tanesinide yazda calim bende askima diyim ben yazdim
alay ediyor benimle türkcem bozukmus felan diye
tamam canım söz adanaya geldikmi hepsini bir yazıcam,
askerinde utansın söylediğine
şafak 18-çankırıselamlar az kaldı kavuşma tarihine sabır sabır sabır
ya türkcem iyi benim aslinda ama cok kaba konusuyorum örnegin Kleri bastira bastira söylüyorum cok zor kelimeleri söylerken zorlaniyorum.. Bende hem Adana hemde Dogu sivesi var
türkiyeye geldigimizde arkadaslarla kuaföre giderdik hepsinin yurtdisindan geldigi anlasiliyor bana gelince dogulusunuz sanirim diyorlardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?