335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

valla bazn izlerken kasıldıgımı hissediyorm :26:
zaten osmancıkta büyüyünce seri katil olcakmş
pfff nese 3 haftamz kaldııı
bn hala alışwrişe çıkmadmm ya elbise giymek istiyorm :26:

bende izledim, sonu cok fenaydi yine ya=(
nerden duydun osmanin seri katil olacagini abooo

perimm canim benim coook gecmis olsun, sana üzülme demem merak etme demem bunlari yapamassin tahmin edebiliyorum.. Suan seni teselli edebilecek tek sey son 19günün icine giriyor olmamiz.. Cok sükür simdiye kadar atlattik her türlü zorlugu bir sekilde bunuda basaracagiz.. Az daha dayan lütfen, bizim sevdiklerimiz cok güclü, Allahim yardimcilari olur insallah..

ya canım çok ucuz gerçekten ya bir uğrasam ii olur ama ben gidene kadar bitmez mi ne zamana kadarmış ancak cuma boşum ben

bilmiyorum canım ama orda bi ucuzluk oldu mu sürer baya cuma git boşsan zaferdeki mango ama orası outlet ya.. annem diyo hepsi %50 indirmişler zaten pazar gibidir şimdi ben de yarın gidip bakıcam bi canım

perimm canim benim coook gecmis olsun, sana üzülme demem merak etme demem bunlari yapamassin tahmin edebiliyorum.. Suan seni teselli edebilecek tek sey son 19günün icine giriyor olmamiz.. Cok sükür simdiye kadar atlattik her türlü zorlugu bir sekilde bunuda basaracagiz.. Az daha dayan lütfen, bizim sevdiklerimiz cok güclü, Allahim yardimcilari olur insallah..[/QUOTE]

Çağlom kesinlikle çok haklısın anlayışlı arkadaşım benimmm.. bazen hiçbişe fayda etmez ya o anlardayım işte.. içimi çok iyi anlamışsın arkadaşım teşekkür ederim.. evet 10dk sonra 19'a düşücez... Tek tesellim bu. İyiki varsın Çağlom ....

Çağlom kesinlikle çok haklısın anlayışlı arkadaşım benimmm.. bazen hiçbişe fayda etmez ya o anlardayım işte.. içimi çok iyi anlamışsın arkadaşım teşekkür ederim.. evet 10dk sonra 19'a düşücez... Tek tesellim bu. İyiki varsın Çağlom ....[/QUOTE]

Iyiki hepimiz variz ve burda bir araya geldik perim
suan aglasanda kendini yerden yere vursanda o icindeki aci dinmez..
insan kendini sucluyor,caresiz hissediyor o an yaninda olamadigi icin ama aslinda yüreklerinde variz diye onlarda böyle sabirli ve güclü olduklarini unutmamaliyiz..
Son artik bitti bitiyor, mehtap saymaya baslayacagiz yakinda, cok sükür rabbime..

D - ünyayı dolaşmış olsam yine seni bulurdum...
E - line yüzüne değil,beni sevmene vuruldum...
N - e diyorlarmış adına,"AŞK" ben öyle duydum...
İ - stemem başka birşey sen yanımda olunca...
Z - amanı durdursalar, işte tamda o anda...
L - ütfen sevgilim bu son ayrılığımız olsun...
İ - nşallah sevdiklerimiz düğünümüzde buluşsun...

20

bayiliyorum senin bu siirlerine yaa=)
bi ara 81tanesinide yazda calim bende askima diyim ben yazdim
alay ediyor benimle türkcem bozukmus felan diye

Slm kızlar... bir günü daha yedik çok şükür
geçmişe göz atıp geldim...

"Perim çok geçmiş olsun canım... İnşallah durumu şuanda iyidir askerinin,bak 10 lu rakamlara düştün çok şükür sen çok güçlü birisin o yüzden az daha sık dişini sonrası çok güzel olcak. gelince hepsini sen unutturcaksın askerine o yüzden senin çok daha fazla güçlü olman lazım...Umarım herşey hayal ettiğinden çok daha güzel olur..."

tamam canım söz adanaya geldikmi hepsini bir yazıcam,
askerinde utansın söylediğine

ya türkcem iyi benim aslinda ama cok kaba konusuyorum örnegin Kleri bastira bastira söylüyorum cok zor kelimeleri söylerken zorlaniyorum.. Bende hem Adana hemde Dogu sivesi var
türkiyeye geldigimizde arkadaslarla kuaföre giderdik hepsinin yurtdisindan geldigi anlasiliyor bana gelince dogulusunuz sanirim diyorlardi

benim dayım ve kuzenlerim almanya hamburgta yaşıyorlar... kuzenimde 20 yaşında geldiğinde oda öle konuşuyor. yani türkçesi gayet iyi ama bazı kelimeleri özellikle çok bastra bastra sölüo.. bide mesela güzel olmuşsun demiyoda güzel oldun diyo... yani miş muş pek kullanmıo ama bana yabancılar türkçe konuşması çok şirin gelio nedense :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…