- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.621
B - uraya yazdığım şiirler hislerimi anlatır size...
U - mrumdamı sanki bu saatten sonra kafiye...
R - ahatlığımdan yanlış bile yazsam kime ne...
S - aya aya geçirdik günleri hepbirlikte...
A - rtık kalmış 16 değmeyin benim keyfime... :)
16 :))))
emayyynnnn emaynnn emaynnn haldan düştüm yar yar yar yar :93:
emaynn emayynn emaayynn sana küstüm yar yar yar yarrrr
emayn dünyada ne ne insanlar var var var var
Hahahhah EMAYNNN hoşgeldin anacımmm, evet bişi olmuş siteye ama ben hiç düşmedimm, tutim de giremiyo yaaaaa. :84:
bursa ya misafir olanlar bgenim misafirim hadi kızlar gelin evime bekliyorum parti var bu gece gezilip görülecek yerlerden bi,ri bursa
yaa benim de yapmayı çok istediğim ve çok sevimli bulduğum şey düğünümüzden hemen sonra, altıma kotumu çekip duvağım ve taşlı büstiyerimle uçağa atlayıp balayına gitmeeekkkkkkkkkkkk
Darıldın mıı cicim banaa, hiç bakmıyorsun bu yanaaa :94:
Darıldıysan barışalımm kumru gibi koklaşalımmm
Ay sanırım delirdimm Çağlomm hoşgeldiinn beni kurtaaaaaaar
Özomm sen seversin beni her türlüüü annemmmmmmmm
ben 3 haftada bir bursaya geliyorum canım... yarim bandırmada asker ben istanbuldayım ve onun çarşısına yetişebilmek için ido kullanamıyorum doğal olarak gece 3 te yola çıkıp sabah 7 de bursaya varıp ordanda 9 da bandırmaya varıyorum.. severim bursayı
Biz balayina Turks and Caicos adalarina gitmeyi düsünüyoruz bende orayi cok begendim:98:
bastan beri askimla sessiz sakin fazla kimsenin gitmedigi bir ada diye kararlastirmistik, hic sevmem tiklim tiklim kumsallari felan askima rahat etmek istiyoh
hahha hoşgeldin Çağlommm, iyisin dimiii? Yazının sonuna kadar duygusala bağlamıştım. Aşkımla rahat etmek İSTİYOH kısmında yerlere düştüm gülmektenn
yettim gariii perimmm
Az önce yahsi cazibeyi izledim ve sen aklima geldin
Kadinin köpeginin adi Paris, adam diyorki köpege "Paris annenle(yani sahibinle) evlenirsek sana kardes alacam onunda adini Diyarbakir koyariz, ee nede olsa Diyarbakirda anadolunun Parisi"
ya askerin bandırmada mı ne güzel bende aşkımın yanına çanakkaleye giderken sreli bandırmadan geçiyorum güzel yerde
sürekli fırtınasından dolayı ağaçları yan yan bilmem dikkatini çektimi...
bide çok küçük, gerçi çanakkalede il olmasına rağmen küçük benim halam orda da... çarşıya çıktığında sürekli aynı cafede sabahtan akşam oturuyoruz kış olduğu için yürüyüş falanda zor öle böle bitio çok şükür son kez haftaya gidicem inşallah sonra artık almaya
yaaa walla doğruu!! diyorum yaa ben gittiğimde biraz zorlasam eyfel kulesini görecektim resmennn
tatlım srekli denizi bulanık benim askerim geliboluda oraya gidiyorum denizi çok farklı zaten rüzgaz çok bandırmada askerlik için güzel ama
hahaha napim delilikten sana sardım işteee. Nası hemen inandım amaaaa, hahahahh şekercik dio bideeeeşu peri karusu var yaaa şu haniii bana hep annem annem diyen beni çok fena şakaladı
cooook iyiyim perimmm
sende iyisin insallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah?
sen yeterki iste enistem sana yapar kulenin alasini diyarbekirin ortasina
evet canım hava üssünde bide çok şükür, çok zor askerlik yapmadı... ama ona bunu söylediğimde kolay askerlikmi var dio o ayrı
canım senin şafak kaçtı ? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?