335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

B - uraya yazdığım şiirler hislerimi anlatır size...
U - mrumdamı sanki bu saatten sonra kafiye...
R - ahatlığımdan yanlış bile yazsam kime ne...
S - aya aya geçirdik günleri hepbirlikte...
A - rtık kalmış 16 değmeyin benim keyfime... :)
16 :))))

hele şükür son kez marşa bastım gazı werdim son denememde girdim kk ya eğerki olmasaydım yatıp uyuyacaktım wallaha kafayı yedim burda...:84:

emayyynnnn emaynnn emaynnn haldan düştüm yar yar yar yar :93:
emaynn emayynn emaayynn sana küstüm yar yar yar yarrrr
emayn dünyada ne ne insanlar var var var var

Hahahhah EMAYNNN hoşgeldin anacımmm, evet bişi olmuş siteye ama ben hiç düşmedimm, tutim de giremiyo yaaaaa. :84:

bursa ya misafir olanlar bgenim misafirim hadi kızlar gelin evime bekliyorum parti var bu gece gezilip görülecek yerlerden bi,ri bursa

ben bu türküde bu şafakla ancak halay çekerim perim
bende hala çok yavaş site bu arada... ama olsun gönüller bir şafaklar az olsun

bursa ya misafir olanlar bgenim misafirim hadi kızlar gelin evime bekliyorum parti var bu gece gezilip görülecek yerlerden bi,ri bursa

ben 3 haftada bir bursaya geliyorum canım... yarim bandırmada asker ben istanbuldayım ve onun çarşısına yetişebilmek için ido kullanamıyorum doğal olarak gece 3 te yola çıkıp sabah 7 de bursaya varıp ordanda 9 da bandırmaya varıyorum.. severim bursayı

yaa benim de yapmayı çok istediğim ve çok sevimli bulduğum şey düğünümüzden hemen sonra, altıma kotumu çekip duvağım ve taşlı büstiyerimle uçağa atlayıp balayına gitmeeekkkkkkkkkkkk

Biz balayina Turks and Caicos adalarina gitmeyi düsünüyoruz bende orayi cok begendim:98:
bastan beri askimla sessiz sakin fazla kimsenin gitmedigi bir ada diye kararlastirmistik, hic sevmem tiklim tiklim kumsallari felan askima rahat etmek istiyoh

yettim gariii perimmm
Az önce yahsi cazibeyi izledim ve sen aklima geldin
Kadinin köpeginin adi Paris, adam diyorki köpege "Paris annenle(yani sahibinle) evlenirsek sana kardes alacam onunda adini Diyarbakir koyariz, ee nede olsa Diyarbakirda anadolunun Parisi"

valla perim sen deli ben senden deli...
aşkım için yakarım bu gezegeni diye şarkı yapasım var o derece sen düşün

yaa benim 16 gün kala uykularım bu kadar kaçıyorr ise... bunun 1 gün kala hali ne olur...??
hemen doğru orantı,içler dışlar çarp... = tabiki sabahlayarak karşılama töreni :92:

ya askerin bandırmada mı ne güzel bende aşkımın yanına çanakkaleye giderken sreli bandırmadan geçiyorum güzel yerde

yaaa walla doğruu!! diyorum yaa ben gittiğimde biraz zorlasam eyfel kulesini görecektim resmennn

ya askerin bandırmada mı ne güzel bende aşkımın yanına çanakkaleye giderken sreli bandırmadan geçiyorum güzel yerde

sürekli fırtınasından dolayı ağaçları yan yan bilmem dikkatini çektimi...
bide çok küçük, gerçi çanakkalede il olmasına rağmen küçük benim halam orda da... çarşıya çıktığında sürekli aynı cafede sabahtan akşam oturuyoruz kış olduğu için yürüyüş falanda zor öle böle bitio çok şükür son kez haftaya gidicem inşallah sonra artık almaya

şu peri karusu var yaaa şu haniii bana hep annem annem diyen beni çok fena şakaladı

tatlım srekli denizi bulanık benim askerim geliboluda oraya gidiyorum denizi çok farklı zaten rüzgaz çok bandırmada askerlik için güzel ama

tatlım srekli denizi bulanık benim askerim geliboluda oraya gidiyorum denizi çok farklı zaten rüzgaz çok bandırmada askerlik için güzel ama

evet canım hava üssünde bide çok şükür, çok zor askerlik yapmadı... ama ona bunu söylediğimde kolay askerlikmi var dio o ayrı
canım senin şafak kaçtı ? :44:

şu peri karusu var yaaa şu haniii bana hep annem annem diyen beni çok fena şakaladı
hahaha napim delilikten sana sardım işteee. Nası hemen inandım amaaaa, hahahahh şekercik dio bideeee julişşşim yaaa
cooook iyiyim perimmm
sende iyisin insallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah?

sen yeterki iste enistem sana yapar kulenin alasini diyarbekirin ortasina

Çağlom ben iyi miyim sence artık kudurmak vakti zannımca ben de gereğini yapıyorum ayyy yaparmı benim herifff kuleyi dersinnnn oyyy ben onu yirin vallahi yirin. Ya gülme krizine girdimmm, çok saçma bi gece geçiriyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…