335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ayy kizlar son günlerde dilimden düsmüyor bu sarki

aramadigim yer kalmiyor seni sabahtan yatana kadar
sanirim hep seni sevecek kalbim son kez atana kadar:118:

[video=youtube;HfGelzr6mZ8]http://www.youtube.com/watch?v=HfGelzr6mZ8[/video]

kızlar muhabbet süper hiç uykumda yok aslında ama yatsam iyi olur...:97:
yarın askerim çarşıya çıkıcak.. aradığında 6545674654 kere erken yat 9 da çıkıcam nete giricem ararım seni dedi
şimdi şiş gözlerle cam açmıyayım yarimee
iyiki varsınız kızlar... öpüyorum kocaman...
bitti bişey kalmadı...

iyi geceler canım rüyanda askerini gör benimde biraz başım ağrıyor sinüzir heralde of

biz uyurken kuzenim ayaklarimizi ayiramamisti birbirinden öyleki kenetlenmistik yani
niye ayırmaya çalışıyorki kuzeninnn yaa bende hep bacağımı yan dönüp aşkımın bacağının üstüne atarımm o öyle severrrr kurban olduğuumm aboovvv
iyi geceler canım rüyanda askerini gör benimde biraz başım ağrıyor sinüzir heralde of

sinüzit bi var özom sende kıyamam saçların ıslak mı geziyorsunn

ewet emayncım ayaklar birleşik olsa süper olurdu...
ay aklıma bodrum günleri geldi aşkım benim hep erken kalkar ben uyanmıyım diye hiç ses etmez sabah kahvaltısını odaya söylerdi benim uyanmamı beklerdi ne zaman gözümü açsam aşkımın gözlerini gözlerimde bulurdum öylece beni izlerdi canım aşkım benim yaaaaaaaaaaaa bazen otelin bahçesinde çiçekler olurdu ordan koparıp koparıp başucuma koyardı

seni çok seviyorum caramiom....

ya aslında kuruturum genelde gecen gn kurutmadım ondan oldu heralde burnum sızlyor resmen

aynen yaaa..
bide benim kuzucum hic aliskin degildi yaninda birinin uyumasina, ilk zamanlar sabaha kadar yatamiyordu bende hic istifimi bozmuyorum alismisim sürekli kardesimle kuzenimle birlikte uyuyordum diye.. sonradan öyle bir alistiki ben bacagimi ceksem geri tutup bacaginin üstüne atiyordu essegimmm
abooooooooooo özledimmmm walla

Ya ben de çok alışmıştım tek uyumaya ama aşkıma sarılmadan uyuyamaz oldum artık :84: bazen bacağı ağrımasın diye çekerdim ya koy lütfenn uyuyamam öyle derdiii.. Kolunu açardı yatağa geçer geçmez, ben göğsüne iyice sokulunca sımsıkı sarardı alnımdan öper öyle uyurdukkkkkkkk. aşkımmmmmmmmmm hadiiiiiiiiiiiiiiiii gel benimle uyuuuuuuuuuu yatağımız bomboşşşşşşşşşşşşş :84::84::84: evimizde kokun yokkkk sesin yokkkkkk kahkahan yokkkkk, evimizin direği başımızın tacııııııııııı ağlamak istemedim

Evimin diregi, gemimin küregi
cok aci yokluklari, cok belli.. Ama az kaldi perimm, sizin ebediyen kavusmaniza benim ise 5haftaliginada olsa yarimin kollarinda uyumama
Ne iciyonuz siz bu arada bakemm??

Kizlaaar ne zaman mehtap saymaya basliyoruzzz?????
Askima bugün dedimki Safak gibi oglum olacagina Mehtap gibi kizim olsun acayip güldü o tam tersi degilmiydi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…