- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.661
kızlar muhabbet süper hiç uykumda yok aslında ama yatsam iyi olur...:97:
yarın askerim çarşıya çıkıcak.. aradığında 6545674654 kere erken yat 9 da çıkıcam nete giricem ararım seni dedi
şimdi şiş gözlerle cam açmıyayım yarimee
iyiki varsınız kızlar... öpüyorum kocaman...
bitti bişey kalmadı...
niye ayırmaya çalışıyorki kuzeninnnbiz uyurken kuzenim ayaklarimizi ayiramamisti birbirinden öyleki kenetlenmistik yani
iyi geceler canım rüyanda askerini gör benimde biraz başım ağrıyor sinüzir heralde of
ya aslında kuruturum genelde gecen gn kurutmadım ondan oldu heralde burnum sızlyor resmenniye ayırmaya çalışıyorki kuzeninnnyaa bende hep bacağımı yan dönüp aşkımın bacağının üstüne atarımm o öyle severrrr kurban olduğuumm aboovvv
canım bizde aynı şekilde yatarız bazen o bazen ben ayak atarız :89:başımıda sokarım sıcacık boynunun altına
sinüzit bi var özom sende kıyamam saçların ıslak mı geziyorsunn
hahahah rakı ile hip hop tarzı müzik süper gidiyorrrrrrrr ay kendi kendime koptum burda
niye ayırmaya çalışıyorki kuzeninnnyaa bende hep bacağımı yan dönüp aşkımın bacağının üstüne atarımm o öyle severrrr kurban olduğuumm aboovvv
sinüzit bi var özom sende kıyamam saçların ıslak mı geziyorsunn
hahahah rakı ile hip hop tarzı müzik süper gidiyorrrrrrrr ay kendi kendime koptum burda
aynen yaaa..
bide benim kuzucum hic aliskin degildi yaninda birinin uyumasina, ilk zamanlar sabaha kadar yatamiyordu bende hic istifimi bozmuyorum alismisim sürekli kardesimle kuzenimle birlikte uyuyordum diye.. sonradan öyle bir alistiki ben bacagimi ceksem geri tutup bacaginin üstüne atiyordu essegimmm
abooooooooooo özledimmmm walla
perim bakayım o şarkıyada............
tipim şuan aynen böyle:89:
kızlar ben kaçıyorum uykumda yok ama ekrana bakmak iice baş ağrıtıyo yarın görşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?