- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.581
ah bir gelse o günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr söz,nişan,evlilik,balayı evli mutlu çocukluya kızlar bir çok arkadaşım bana 2011 de sen kesin evlenirsin diyorlar 2011 yıldız falıma baktım terazilerde 2011 de evlilik gözüküyor...
kızlar benim düğnümde martta ama balayına vakit almayacak düğün için bile rapor alacaz yazın gideriz balayına da artık
Tutimmm bi şüphen mi varrr?? Hep diyorum sana ama inanamıyorsunnnnnnnnnbu yıl sana evlilik var melekkkkkkkkkkkk
Bu arada otel müthişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
İzniniz mi yok canım ? :44:
yaa bizimde öle bi durum olabilir diye korkuyorum çok,nişanlım askerden gelince yeni işe başlıycak ve 6 aydan önce izin vermezler diye düşünüyorum ama ücretsiz almaya çalışıcaz en kötü :97:
hepimizin dilegi olsun 2011de.bekledigimiz günlerin ödülünü alalım.safagım 21 batıyor bugün inş cabucak gecer yaaaa
ay orası çokkk gzellllllllllllllaynen canımmm.. günler azaldıkça mutlu oluyorlarrr. Benim balayı için tek adresim BORA BORA adalarıdır. Google dan bakmanı tavsiye ederim. Türkiye mi yurtdışı mı ona göre söyliyim burayı istemezsen..
oyy çok şık olurrrrrrrrrrrrrrrrrrryaa benim de yapmayı çok istediğim ve çok sevimli bulduğum şey düğünümüzden hemen sonra, altıma kotumu çekip duvağım ve taşlı büstiyerimle uçağa atlayıp balayına gitmeeekkkkkkkkkkkk
allh cezanı wermesnTorun torun ötmez burda senin borun demeyin sonra
emayn cım yunanistan aslında süper bir şehir benim babam yunanistanlı olduğu için memleketimiz orası evleri bodrumu anımsatıyor şehir olarakta öyle çok temiz bir havası var insanları çok sıcakkanlı akşamları taverna geceleri oluyor sirtaki falan oynanıyor insanları çok neşeli falan hatta yunanlı bir erkek arkadaşım vardı dimitri diye hahahaçocuk kafası işte
bu arada geçen sene biz bodruma gitmiştik temmuzda noa otelde kalmıştık erken rezervasyon yapsaydık daha ucuza gelicekti rezervasynsuz bayağ pahalıya geldi...demek istediğim şu bu sene çeşmeye gidelim dedim çeşme nasıl aranızda giden varmı ? akşamları eğlence mekanları için bodrum gibi hareketli bir yer mi her yere gittim bir çeşmeye gitmedim ona göre erken rezervasyon yapayım diyorum
canım öğretmenlerin izni yaz ve sömester tatilidir evlilik izni var onu nikah ta kullandık mecburen rapor alacaz
canım ben gittim çeşmeye aya yorgi felan var fena diil. Ama Bodrumu hiçbiyere değişmem.... :97:
benimkide aynı şekilde aradı şimdi nabıosun dedi hiççç tv falan bakıyorum...
kızlarla konuşmuosun yani kk da ölemi dedi
yanii konuşuyoruz şafak attırcaz tabi falan güldü iyi iyi slm söle kızlara Allah kavuştursun de benim için dedi
sanada slm eniştecikkbenimkide aynı şekilde aradı şimdi nabıosun dedi hiççç tv falan bakıyorum...
kızlarla konuşmuosun yani kk da ölemi dedi
yanii konuşuyoruz şafak attırcaz tabi falan güldü iyi iyi slm söle kızlara Allah kavuştursun de benim için dedi
canım ben gittim çeşmeye aya yorgi felan var fena diil. Ama Bodrumu hiçbiyere değişmem.... :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?