- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.081
ii geceler canım yarın dersine çalış gel konumuz 18 :86:
minik kuş vardı,kurabiye canavarı wardı birde yeşil bir yaratık vardı sepetin içinde adını unuttum sepetine girip girip bişeyler çıkarırdı içinden :26:
öğretmenim +18 mi :86: ona göre bilgi toplıyım...
tutim ya ne şebeksin valla 18 rakamı da denk geldi kendi kendime gülüp duruyorum evdeyarın herkes en güzel meyveyi yani muzu alsın evine nedeni dersin konusu 18
udububcum kaçında çıkıyoprdu askerin ben hemen hesaplayayım
yaa canım benim şimdi benim kociş 19 ocak yazıyor tezkeresinde 1 gün yol izni 18 ocak 17 ocak gece 12 de serbest kalıyor.yani bu durumda bizim şafak 14 mü oluyor
bende gittimmm karnım çatladı geneeeeeeeeeee öpüyorumm tutimmm özomm ududubummmmmmm iyi geceleeerr baş baaaşşşş:80:
udubub nasıl gece 12 ya öle şey olurmu gündüz çıkarlar gce bırakır mı askeriye:26:
valla ne bilim canım yaa orası askeriye mantık aramamak gerek 17 si gece saat 12 de bırakacaklarmış.sanki bir işimize yarayacak otobüs yokki gece 12 de malesef sabaha kalacak off yaaa offff
yok canım ben kendim ankara eşim kırklarelinde
canım cabah çıksa olmuyormu o satte çıkmak zorunlu mu ilginç valla neyse tatlım o gün gelsinde bizde uyuyalım mı artık ii geceler canım yarın iş var
Günaydiiiiiiiiin, dün gece internetim cöktü ve bir daha gelemedim canlarim aklim hep burda kaldi,
yine döktürmüssünüz
Dün gece askim nöbetci astsubaydi, birton kavga ettik sabaha kadar
nasil özlemisim yaa, ona kizmayi
Kavga ettik dediysem sirf birbirimizi kizdirmak icin maksat muhabbet olsun yani
Simdi uyandim ve cizelgemin güzelligine bakiyorumm, Heyyt beee 2 hafta yaziyor gözlerim beni yaniltiyor olabilirmi???
Hala inanamiyorum, son 14
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?