335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

minik kuş vardı,kurabiye canavarı wardı birde yeşil bir yaratık vardı sepetin içinde adını unuttum sepetine girip girip bişeyler çıkarırdı içinden :26:

evet canım ya ne güzel öğretici programlardı ya ben şirinleri ve taşdevrini çok seviyordum birde firet vilma bambam :78:

tutim ya ne şebeksin valla 18 rakamı da denk geldi kendi kendime gülüp duruyorum evde yarın herkes en güzel meyveyi yani muzu alsın evine nedeni dersin konusu 18

tutim ya ne şebeksin valla 18 rakamı da denk geldi kendi kendime gülüp duruyorum evde yarın herkes en güzel meyveyi yani muzu alsın evine nedeni dersin konusu 18

şebeklik ruhumda var kuşum aşkımda hep güler benim yanımda durup durup bişeyler çıkarıp söylerim seninle kolay yaşlanmam ben diyor bana adamım

muz dediniz artık kuşkam gelseeee

canım cabah çıksa olmuyormu o satte çıkmak zorunlu mu ilginç valla neyse tatlım o gün gelsinde bizde uyuyalım mı artık ii geceler canım yarın iş var

hayırlısı canım benim bir o gün gelsinde hayırlısı ile.tamam canım datalım artık çok öptüm seni iyi geceler bol bol askerinle rüyalar

Günaydiiiiiiiiin, dün gece internetim cöktü ve bir daha gelemedim canlarim aklim hep burda kaldi,
yine döktürmüssünüz
Dün gece askim nöbetci astsubaydi, birton kavga ettik sabaha kadar
nasil özlemisim yaa, ona kizmayi
Kavga ettik dediysem sirf birbirimizi kizdirmak icin maksat muhabbet olsun yani
Simdi uyandim ve cizelgemin güzelligine bakiyorumm, Heyyt beee 2 hafta yaziyor gözlerim beni yaniltiyor olabilirmi???
Hala inanamiyorum, son 14

Günaydın Çağloomm, bir gittin pir gittin evettt bende sınavdan çıktım şimdi iyi geçti. Ya sorma bizimde böyle şaka mahiyetinde atışmalarımız vardır ama sürekli gülerizz, aşkım o kadar keyifli ki sürekli güldürüyor beni bu araa. Ya ben dün heyecandan hiç uyuyamadımm. Ben inanamıyorum geçektenn. Resmen 2 hafta kaldı Çağlom yaa, inan doğru çizelgelerimizzz delirmemek işten değil yaa, maşallah maşallahhh Resmen haftaya aşkım geliyor diyebiliyorum artık ya,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…