335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Neler paylaştık şurdaaa.. 140 gündür bu 1510 sayfada neler konuşulup paylaşıldı, bazen güldük, bazen ağladık... Sıcacık dostluğumuz hep örnek şekilde sürdü.. Ben sadece hepinizi çok sevdiğimi ve çok değer verdiğimi söylemek istedim iyi ki varsınız.....

aynen bizde öyleyiz perim, acayip sinirlendiriyorum onu yaa, gülmekten cevap veremiyor sonra
kurban olurum onaa, perim cook özledim gözlerim doluyor düsününce, icim kipir kipir sürekli..
gözlerinin icine bakmak istiyorum bir an önce yeniden, yüzüne dokunmayi cok özledim, saclarini oksamayi beni kizdirdiginda saclarindan cekip onu yerlerde süründürmeyi
Bitti iste bitti tam 2hafta sonra bugün Hür olacagiz artik, bir olacagiz yeniden, cok sükür rabbime..

bende bendeeeeee

Kafayi yemek üzereyimmmmm, su lafa bakin yaa; "Türbansiz kadin perdesiz eve benzer. Perdesiz evde ya satiliktir ya kiralik."
Kuduruyorum suan varya sinirden köpürüyorummmmm..
Bunu facede paylasan kim biliyormusunuz?? Benim eski sevgilim kardesi, hani su gecen nisanlanmistida yardima yine beni cagirmislardi iste tam o.. Abisinden ayrildigimda aylarca abim seni seviyor biz seni seviyoruz yapma diyen insan!!
Ve benim annem her ramazanda haftada 2-3 kere yemek yapip gönderiyor bu insanlara(biz oruc tutmamamiza ragmen) sirf anneleri burada degil diye babam gidip kiz istedi abisine!!!
Simdi kalkip benim, annemin, ailemin, yani onu kendi cocugundan akrabasindan ayirt etmeyen insanlarin namusuna böyle kolayca dil uzatabiliyor..
Ben alevi olabilirim ama ömrüm boyunca annemin "Eline, diline, beline hakim ol" lafiyla büyüdüm, simdi bes para etmez insanin yaptigi yoruma bakin ya.. Insanin icinde Allah korkusu olmadiktan sonra kapali olsa ne yazar acik olsa ne yazar.. Icinde Allah korkusu olan baskasinin namusuna bu kadar kolay laf edebilirmi, hemde ekmegini yedigi insanlara. Bir nevi yedigi kaba etmek gibi birsey oldu ya resmen.. Sinirlerim alt üst oldu inanin kizlar..
Bunu bana anlatan insanlada bir güzel kavga ettim, o böyle birsey yapiyor ve sen sessiz kaliyorsun olacak ismi dedim. Resmen anamiza, özümüze laf söylüyor adam ya, bu bu kadar basit olmamali.. Ve suan internete baktigimda facede böyle bir grup bile varmis yani, düsünün milletin zihniyetinin neresinden calistigini..
Tahammül edemiyorum, cikip agzini burnunu dagitana kadar dövesim var o insani, ama ben her zaman derim Allah büyüktür.. Kimin ne oldugunu görüyor..
Kusura bakmayin kizlar cok uzattim biliyorum ama sizinle paylasmak istedim icimdeki öfkeyi..

ya bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :95::95::84::84:
ama sen o an yoktun kiiii sadece o an olanları yazdımm :26:
sıhhatler olsun özom ben de pazarları hep banyo yaparım
335 !!! haha iyi geceler canım
dıkşın dıkşınnnnn
17 sabah 6:30 uçağıyla Özom
ya şimdi bişey sorcam benim askerim tezkeresini koymuş cebe.şöle yazıyormuş ocak 19 bir gün yol izni ocak 18 oluyor.yani 17 ocak gece 12 de salıyolarmış.şimdi bizim şafak ne oluyor.kafam karıştıı
anammm eminmsnz 6 bçuk ucagıyla nası gelck o saatte ay 12de mi salıyolar bayılazaummmmm
lay lay lom galiba sana göre şafaklar
hopa şinanay galiba sana göre şafaklar
tiri lay lay layyyyyyy
tutim ya ne şebeksin valla 18 rakamı da denk geldi kendi kendime gülüp duruyorum evde yarın herkes en güzel meyveyi yani muzu alsın evine nedeni dersin konusu 18
ben hazırım örtmenimmm

çaglom diilin kemigi yok bu knulardaki gnellemeye karşıyım bütün açıklarn onlarn tbiriyle namussz sayılmıcagı gbi bütün türbanlılarda Namus elcisi deil... çok gördm sokakta ewden türbanlı çıkıp snra dşarda açılp ewe tekrar grerken kapananları... yda türbanlı ama yollarda öpüşüyo ... basitlik olarak degerlendiriyorm bnları ama gerçekten çok yazık şu toplumun %60ına !

selamssss hatunlar.geçmiş fazla geçmemiş hemencik okuyupta geldim.hakketen ya şaka gibi yedik bitirdik askerliği inanamıyorummmmmmm
diş konumda sıkıntım var dı ya bugün bir küçük ameliyat geçirecektim.maleseff olmadı çarşmabaya kaldı.aslı bir yönden iyi oldu korkuyorumda
buarada grafikerliği bırakıp gardiyan olmaya karar verdimmmmmm
SANIRSAMM BEN SIYIRDIMMMMMMMMMMMMMMMM

slmm kızlar nasılsınız görüşmeyeli bbu sabah geldim askerimin yanından çok şükür güzel geçti ve onu oraya bırakıtrken metanetimi çok ii korudum 24 gün sonra burdasın bu son ayrılığımız inşş dedim ve çıktım geldim off off sadece 24 diyorummmmm

canım askerimizin yanına gidince en zoru geri dönemek oluyor 24 değil 1 gün bile olsa ayrılmak çok zor bak bende geleli bir hafta olmuş gececek canım günler son gidişin olduğunu düşün sonra askerlerimiz bise gelecek

canım geçmiş olsun gardiyanlık mı yapabilirsen niye olmasın:26:

evet cnm gelirken bi daha bu yollardan ben değil kocam geçicek dedim 2 gün bile olsa öle güzel diki yanında olmak güvende olmak çok güzel ama aşkım bıkmış artık canım benm bu arada özoşcum senin şafak kaç ben doğru sayıyorum dimi 28 sabahı çıkcak aşkımmm

tutişkom naber bebek

selam özom uçak seferlerine bakıyordum ...
öyle bir yerde askerlik yapıyor ki aşkım doğru düzgün sefer bile yok :44:
bir tek 12.50 var direk erzurumdan -istanbula direk gelen diğerleri esenboğa aktarmalı ...ağrıdanda 15:50 de var direk istanbul seferi bu arada ktm den kurtuldukkkkkkkkkkkkkk aşkım katılmıyormuş ktm ye en çok buna sevindim geç gelsin ama ktm ye katılmasın 24 ocakta geliyor benim aşkım

evet tatlım doğru sayıyorsun benimkide 27 sinde çıkacak gece 22 olacak benim seninde 23 olacak

ne güzel ktm yok ama şafak gece kaç olacak senin

gözün aydın cnmm 24 ocak hiç bişey kalmamış yaaaa ne güzell inşş hemen kavuşursunuz bitti yaa gerçekten şaka maka bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…