- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.101
Günaydın Çağloomm, bir gittin pir gittin evetttbende sınavdan çıktım şimdi iyi geçti. Ya sorma bizimde böyle şaka mahiyetinde atışmalarımız vardır ama sürekli gülerizz, aşkım o kadar keyifli ki sürekli güldürüyor beni bu araa. Ya ben dün heyecandan hiç uyuyamadımm. Ben inanamıyorum geçektenn. Resmen 2 hafta kaldı Çağlom yaa, inan doğru çizelgelerimizzz delirmemek işten değil yaa, maşallah maşallahhh Resmen haftaya aşkım geliyor diyebiliyorum artık ya,
Neler paylaştık şurdaaa.. 140 gündür bu 1510 sayfada neler konuşulup paylaşıldı, bazen güldük, bazen ağladık... Sıcacık dostluğumuz hep örnek şekilde sürdü.. Ben sadece hepinizi çok sevdiğimi ve çok değer verdiğimi söylemek istedimiyi ki varsınız.....
ama sen o an yoktun kiiiiya bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:95::95::84::84:
dıkşın dıkşınnnnnsıhhatler olsun özom ben de pazarları hep banyo yaparım
335 !!!haha iyi geceler canım
17 sabah 6:30 uçağıyla Özom
anammm eminmsnz 6 bçuk ucagıyla nası gelck o saatteya şimdi bişey sorcam benim askerim tezkeresini koymuş cebe.şöle yazıyormuş ocak 19 bir gün yol izni ocak 18 oluyor.yani 17 ocak gece 12 de salıyolarmış.şimdi bizim şafak ne oluyor.kafam karıştıı
tiri lay lay layyyyyyylay lay lom galiba sana göre şafaklar
hopa şinanay galiba sana göre şafaklar
ben hazırım örtmenimmmtutim ya ne şebeksin valla 18 rakamı da denk geldi kendi kendime gülüp duruyorum evdeyarın herkes en güzel meyveyi yani muzu alsın evine nedeni dersin konusu 18
slmm kızlar nasılsınız görüşmeyeli bbu sabah geldim askerimin yanından çok şükür güzel geçti ve onu oraya bırakıtrken metanetimi çok ii korudum 24 gün sonra burdasın bu son ayrılığımız inşş dedim ve çıktım geldim off off sadece 24 diyorummmmm
selamssss hatunlar.geçmiş fazla geçmemiş hemencik okuyupta geldim.hakketen ya şaka gibi yedik bitirdik askerliği inanamıyorummmmmmm
diş konumda sıkıntım var dı ya bugün bir küçük ameliyat geçirecektim.maleseff olmadı çarşmabaya kaldı.aslı bir yönden iyi oldu korkuyorumda
buarada grafikerliği bırakıp gardiyan olmaya karar verdimmmmmm
SANIRSAMM BEN SIYIRDIMMMMMMMMMMMMMMMM
canım geçmiş olsun gardiyanlık mı yapabilirsen niye olmasın:26:
canım askerimizin yanına gidince en zoru geri dönemek oluyor 24 değil 1 gün bile olsa ayrılmak çok zor bak bende geleli bir hafta olmuş gececek canım günler son gidişin olduğunu düşün sonra askerlerimiz bise gelecek
tutişkom naber bebek
evet cnm gelirken bi daha bu yollardan ben değil kocam geçicek dedim 2 gün bile olsa öle güzel diki yanında olmak güvende olmak çok güzel ama aşkım bıkmış artık canım benm bu arada özoşcum senin şafak kaç ben doğru sayıyorum dimi 28 sabahı çıkcak aşkımmm
selam özom uçak seferlerine bakıyordum ...
öyle bir yerde askerlik yapıyor ki aşkım doğru düzgün sefer bile yok :44:
bir tek 12.50 var direk erzurumdan -istanbula direk gelen diğerleri esenboğa aktarmalı ...ağrıdanda 15:50 de var direk istanbul seferi bu arada ktm den kurtuldukkkkkkkkkkkkkk aşkım katılmıyormuş ktm ye en çok buna sevindim geç gelsin ama ktm ye katılmasın 24 ocakta geliyor benim aşkım
selam özom uçak seferlerine bakıyordum ...
öyle bir yerde askerlik yapıyor ki aşkım doğru düzgün sefer bile yok :44:
bir tek 12.50 var direk erzurumdan -istanbula direk gelen diğerleri esenboğa aktarmalı ...ağrıdanda 15:50 de var direk istanbul seferi bu arada ktm den kurtuldukkkkkkkkkkkkkk aşkım katılmıyormuş ktm ye en çok buna sevindim geç gelsin ama ktm ye katılmasın 24 ocakta geliyor benim aşkım
evet tatlım doğru sayıyorsun benimkide 27 sinde çıkacak gece 22 olacak benim seninde 23 olacak
saol cnmm ağzından bal damlıyo yada parmaklarından diyimaz kaldı çok azzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?