- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.121
ne güzel ktm yok ama şafak gece kaç olacak senin
gözün aydın cnmm 24 ocak hiç bişey kalmamış yaaaa ne güzell inşş hemen kavuşursunuz bitti yaa gerçekten şaka maka bitti
evet sen pek uğramıyorsun foruma zor günleri birlikte geçirelim diyeceğim ama
cnm uğramıyorum değil doğrusu uğrayamıyorum ben kayınvalidemlerin yanında kalıyorum sürekli öle nette takılmam onların tuafına gidiyo açıkçası ama bundan sonra akşamları girmeye çalışcam inşş
abooo 70 sayfa yazmışsınız nasıl okuyayım ben şimdi
viole nerelerdesin kız
geldim tatlım kaç gündür aklımdasınız hep napıyosunuz bakalım keyifler yeerinde mi
18 özom şafağım geri tepti
musurum saol bebem bitirdik şaka maka askerliği bitsin artık ben kafayı yedim yiyorum az ewwel aşkımla konuştum oda çok sıkıldım özledim artık diyor
canım yoktum evde ki kaç gündür bi de akrabamızın düğünü vardı 1inde ve 2sinde ancak bilgisayara oturabildim hemen geldim buraya
kızlar sizle bişey paylaşıcam bugün annemle eve geliyoduk arkamızdan küçük bi çocuk koşturdu elinde bi buket çiçek bembeyaz o kadar güzel ki.. bu çiçeği alırmısınız diyo anneme uzatıyoçiçek dağıtıyoruz diyo ben de niye dağıtıyorsunuz dedim.. öylesine dağıtıyoruz işte dedi herkese dağıttık son bir tane kaldı dedi..acayiplik işte.. aldıık bizde sonra yolda aklıma geldi babacımın ölüm günü bu gece dedim anneme babam sana çiçek yollamış bak.. o da duygulandı canım benim eve kadar elinde sımsıkı tuttu.. canım babacım mekanı cennet olsun..
ay violem anlattığın şey çok etkiledi beni...
mekanı cennet,toprağı bol olsun babanın canımkendime çay yaptım onu beklerken odamı topladım biraz ojeler dağıldı sepetin kolu kopunca daha 6 tanesi yatağın altına yuvarlandı of hiç uğraşamam kalsın orda...
bende çay yaptım kendime tutim sende ben gibisin bende ansızın ortaya çıkan dağınıklıklarda aynı tepkiyi veriyorum yarın alırsın ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?