335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ne güzel ktm yok ama şafak gece kaç olacak senin

18 özom şafağım geri tepti

gözün aydın cnmm 24 ocak hiç bişey kalmamış yaaaa ne güzell inşş hemen kavuşursunuz bitti yaa gerçekten şaka maka bitti

musurum saol bebem bitirdik şaka maka askerliği bitsin artık ben kafayı yedim yiyorum az ewwel aşkımla konuştum oda çok sıkıldım özledim artık diyor

canım yoktum evde ki kaç gündür bi de akrabamızın düğünü vardı 1inde ve 2sinde ancak bilgisayara oturabildim hemen geldim buraya

18 özom şafağım geri tepti

musurum saol bebem bitirdik şaka maka askerliği bitsin artık ben kafayı yedim yiyorum az ewwel aşkımla konuştum oda çok sıkıldım özledim artık diyor

evet yaa benm aşkımda zor duruyo nöbetten bıkmış artık uykusuzluk mahvediyo onu cnmm benm bi gelseler yaaa

of sesime ses değse çıldırıcak gibi oluyorum :84:
artık son günlere bişeyler sığdırmam lazım annem,anneannem ve dedem kuzuluğa yada armutlu kaplıcalara gidicekler belki peşlerine takılırım bende :95:

kızlar sizle bişey paylaşıcam bugün annemle eve geliyoduk arkamızdan küçük bi çocuk koşturdu elinde bi buket çiçek bembeyaz o kadar güzel ki.. bu çiçeği alırmısınız diyo anneme uzatıyo çiçek dağıtıyoruz diyo ben de niye dağıtıyorsunuz dedim.. öylesine dağıtıyoruz işte dedi herkese dağıttık son bir tane kaldı dedi..acayiplik işte.. aldıık bizde sonra yolda aklıma geldi babacımın ölüm günü bu gece dedim anneme babam sana çiçek yollamış bak.. o da duygulandı canım benim eve kadar elinde sımsıkı tuttu.. canım babacım mekanı cennet olsun..

canım gerçekten ilginç bir durum kimse kimseye bedava çiçek vermez ama

ay violem anlattığın şey çok etkiledi beni...
mekanı cennet,toprağı bol olsun babanın canım
kendime çay yaptım onu beklerken odamı topladım biraz ojeler dağıldı sepetin kolu kopunca daha 6 tanesi yatağın altına yuvarlandı of hiç uğraşamam kalsın orda...

bende çay yaptım kendime tutim sende ben gibisin bende ansızın ortaya çıkan dağınıklıklarda aynı tepkiyi veriyorum yarın alırsın ordan

bende çay yaptım kendime tutim sende ben gibisin bende ansızın ortaya çıkan dağınıklıklarda aynı tepkiyi veriyorum yarın alırsın ordan

afiyetle yudumla çayını canım...
sorma ya bu ara bende çok üşengeçlik var birde akşam bir dünya ütü yaptım birde ben ütü yaparken hep susuyorum bir anormallik var bende ama neysee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…