335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Çok haklısın canımm... Bizim gösterdiğimiz anlayışı gösteremiyorlar malesef bazen bazı erkekler çok etkileniyor kendini bunları yapmak zorunda gibi hissediyor düşünmüyor ki o kadında orda yalnız başına beni bekliyorr... ah ahh inşallah daha iyi olur canım aranız.

Daha iyiyim canım birazdan gene başlicak bi ilaç daha aldım o yüzden... Of leblebi gibi yutuyorum ama ayakta duramıyorumki başka türlüüü

merhaba herkese :80:
perim senin bahsettiğin nivea ürünü bu mu ?

tuti'nin bahsettiği kremde bu acaba?

yarın alışveriş yapıcam da :82:

Son düzenleme:
ne ile gidileceğine (toplu taşıma vs) ve trafiğe göre değişir ama, yine 40 dk geçer sanki

canım söyle sorayım o zaman sabiha gökçenden kadıköy hızlı feribota kaç dakikada gideriz daha mı kolay olur? şimdi gördüm de kadıköyden de varmış hızlı feribot bursaya

kızlar bime haftaya lorealin ürünleri gelcek arındırıcı makyaj temizleme fln fiyatlar çok uygun

aldıkça alasım geliyor şu bakım kremlerini ama hepsi ambalajında eskiyip gidiyor

violem sabiha gökçenden kadıköye taş çatlasa en geç 45 dk sürer cnm araçla ...

aldıkça alasım geliyor şu bakım kremlerini ama hepsi ambalajında eskiyip gidiyor

violem sabiha gökçenden kadıköye taş çatlasa en geç 45 dk sürer cnm araçla ...

ama tatlım araç yok otobüsle geçicez kadıköy hızlı feribota direk giden otobüs var mıdır sabiha gökçenden bi de kaç dakika sürer?

bi de kadıköy mü daha yakın olur yenikapı mı?

yenikapı daha ters. ataturk havalımanında havaşlar var, muhtemelen sabiha gökçen'de de vardır. bunları servis aracı gibi düşünebilirsin sanırım 5 ya da 7 kişi başı, merkez yolcu indirme noktaları var. eğer havaş çalışıyorsa sabiha gökçen'de kadıkoy'e de kesin servisi vardır. eğer öyleyse bence hiç deniz otobüsüyle uğraşmayın eğer mudanya'da oturmuyorsanız. kadıkoyde nilüferin yazıhanesi var, ordan binin, rahat rahat gelin

ama tatlım araç yok otobüsle geçicez kadıköy hızlı feribota direk giden otobüs var mıdır sabiha gökçenden bi de kaç dakika sürer?

canım yanlış bilgi vermek istemiyorum sana ama sanırım sabiha gökenden sen kadıköye gelmek istiyorsan iett otobüsleri var E-10 diye geçiyor
E-10
KADIKÖY-KURTKÖY-SABİHA GÖKÇEN H.LİMANI hattı
175dk sürüyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…