- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.981
ne kadar güzel Aslında çok iyi eşim ama neden bu askere gidince bu kadar kıskançlık alınganlık duyguları çoğaldı anlamıyırum ne desem yanlış anlıyor ne yapsam olmuyor 47 kgdum 44 e düştüm ama banada yazık inan bir ay hep sustum ama bugün dayanamadım bende patladım banada yazık ama o orada asker ise bende burda bir bayan olarak zor günler geçiriyorum oda beni düşünsün biraz banada yazık ama benimde sağlığım gidiyor
askerim aradığına göre ben bıcı bıcı yapabilirim artık canlar bıcı bıcı yapıp gelcem...malum aşkım arar diye yapamıyordum aradı ben duş alıp gelcem...
bu arada violem kadehler müthiş olmuş....
perim ağrın sızın geçti dimi canım inşallah yarına daha iyi olursun...
istanbulda oturanlara bir sorum olacak yenikapı-sabiha gökçen arası kaç dakika sürer bilen var mı?
ne ile gidileceğine (toplu taşıma vs) ve trafiğe göre değişir ama, yine 40 dk geçer sanki
merhaba herkese :80:
perim senin bahsettiğin nivea ürünü bu mu ?
tuti'nin bahsettiği kremde bu acaba?
yarın alışveriş yapıcam da :82:
merhaba herkese :80:
perim senin bahsettiğin nivea ürünü bu mu ?
tuti'nin bahsettiği kremde bu acaba?
yarın alışveriş yapıcam da :82:
aldıkça alasım geliyor şu bakım kremlerini ama hepsi ambalajında eskiyip gidiyor
violem sabiha gökçenden kadıköye taş çatlasa en geç 45 dk sürer cnm araçla ...
sen karışma çocikkkkkkkızlar bime haftaya lorealin ürünleri gelcek arındırıcı makyaj temizleme fln fiyatlar çok uygun
bi de kadıköy mü daha yakın olur yenikapı mı?
ama tatlım araç yok otobüsle geçicez kadıköy hızlı feribota direk giden otobüs var mıdır sabiha gökçenden bi de kaç dakika sürer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?