- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.961
Eki Görüntüle 124872
kızlaaar bir tanesini yaptımil baştaki yapmadan önceki hali diğerleri yeni haliiiii nasıl olmuş bakın bakalım ama doğruyu söyleyin güzel olmuş mu :26:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy violemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevimli olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş minik minikkk kalpler bütününe bakınca kocaman kalp gibi görünüyooorrrrrrrrr aaayyyyyy bayıldımmmmmm yaa süperrr çok ciiciiiiiiii tam aşklıkkkkkkkkkkkellerine sağlık arkadaşımmmm
beğendiğine sevindim canıminşallah kociş de beğenir :97:
Eki Görüntüle 124872
kızlaaar bir tanesini yaptımil baştaki yapmadan önceki hali diğerleri yeni haliiiii nasıl olmuş bakın bakalım ama doğruyu söyleyin güzel olmuş mu :26:
Saol canım benimm. Bu arada ben niveanın ürünlerine bayılıyorum. Ucuz diye insanlar önemsemiyor ancak biçok pahalı kozmetiğe bin basar bu nivea. Hem genç ciltler için hemde ne yazıyorsa onu yapıyor gerçekten. O sıkılaştırcıdan bende kullanıp çok faydasını gördüm canım. Taş gibi yapıyor vücuduu.
Ay ne kadar güzel özeniyorum vallah sizlere biz yine kavga edip kapattık evliyim evliliğim boyunca böyle tartışmadım çok bunaldım bu daha şimdiden böyle ise Allahım çok kötü durumdayım
ellerine sağlıkk cnmm çok hoş çok güzel olmuşş valla evet sihirli kadeh içince sana tekrar tekrar tekrar aşık olcak ne güzellllayyyyy aşkk kokuyooooo
Ay ne kadar güzel özeniyorum vallah sizlere biz yine kavga edip kapattık evliyim evliliğim boyunca böyle tartışmadım çok bunaldım bu daha şimdiden böyle ise Allahım çok kötü durumdayım
tatlım senin biraz sabırlı olman gerekiyor benimki hataydayken daha zor koşullardaydı bi de alışma süreci sonra hakkariye gidicek onun stresi.. onun yerine koy kendini onlar da çok zor durumdalar yemek yiyecek uyku bütün yaşamsal faaliyetleri acayipleşti düşünsene..zamanla düzelicektir sen de biraz alttan al askerin gelince çekersin kulağını
Canım valla ben sürdüğümn 3.günü resmen sıkılaştırdııı o hatta yarın ben de aliym çok etkisini gördüm gerçekten. Sabah akşam sürmüştüm bacaklarıma bel bölgeme, böylesert sert olmuştum inceltiyor da sıkışlaştırdığı içinoooo gercekten mi canım cok sevindim nasıl kullandun tam olarak?kac günde etki ediyor?
teşekkürler kızlar ne yalan söyliyim ben de beğendimşaraplarımız da hazır bardaklar da hazır mutluluktan mı sarhoş olucaz şaraptan mı yoksa bardaktan mı bakalım görücez
Violem atarsa sadece yedigünnnnnn
Tutimmmm 1 gece daha burda olmana çok sevindimmm..
335m iyi çalışmalar kuzummmmmmmmmmmmm
Özoşum Çağlom burda mısınız göremedim, ben yeni uyandımmm, bi sancı geldi evin içinde yuvarlanarak çığlıklar attım resmenAnne anne diye ağladım yaa uzun zamandır bu kadar kötü olmamıştımmm... Naıs şıpır şıpır terledm üstümdekilerden sıkıcna çıkacaktı nerdeyseee uyanınca annemden yeni doğmuş gibi oldum ama
Eki Görüntüle 124872
Saol canım benimm. Bu arada ben niveanın ürünlerine bayılıyorum. Ucuz diye insanlar önemsemiyor ancak biçok pahalı kozmetiğe bin basar bu nivea. Hem genç ciltler için hemde ne yazıyorsa onu yapıyor gerçekten. O sıkılaştırcıdan bende kullanıp çok faydasını gördüm canım. Taş gibi yapıyor vücuduu.
daha iyisin insallah perimmmm???
İyiyim canım merak etmee.hoşgeldnn
nivea ucuzmu????
benim bütün makyaj esyalarim niveanin ve gercekten hepsi cooook iyi. Baska hicbir markaya degismem
Diğer kozmetiklere göre hayet ucuz bence Çağlom. Bu yüzden de kalitesiz olduğunu düşünüyor herkes. Ama tam tersi demiştm. Fiyatı uygun olmasına rağmen çok kaliteli
Simdi evime girdim, evim evim güzel evimmm
bir dus alip yeniden burdaya olmaya calisirim, gelmezsemde bilinki uyumusum canlar
dün gece sabaha kadar uyumadim malum acayip yorgun hissediyorum kendimi, öpüldünüzz
Canım neden kavga ediyorsunuz kii? Yani eşin gergin olabilir belki ama alttan almaya çalış. Ki ben asker pskilolojisini de pek anlayabilmiş değilim. Benim askerim Doğuda 11 saat nöbet tutar ardından dopdolu bi yürekle beni arar 11 saat seni düşündüm öledim diye. 6 aydır tek bi gün bile bazı şeylerin bedelini bana ödetmedi.. Tam tersi yeri geldi ben isyan ettim bana o destek oldu. Ama kişiden kişiye değişir. Eşin böyleyse sana biraz daha fazla iş düşüyor canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?