335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Eki Görüntüle 124872

kızlaaar bir tanesini yaptımil baştaki yapmadan önceki hali diğerleri yeni haliiiii nasıl olmuş bakın bakalım ama doğruyu söyleyin güzel olmuş mu :26:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy violemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevimli olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş minik minikkk kalpler bütününe bakınca kocaman kalp gibi görünüyooorrrrrrrrr aaayyyyyy bayıldımmmmmm yaa süperrr çok ciiciiiiiiii tam aşklıkkkkkkkkkkk ellerine sağlık arkadaşımmmm

beğendiğine sevindim canım inşallah kociş de beğenir :97:

Bende evin heryerini süslicemm, heryere hoşgeld,n hürgeneralim yazıcam, ufak süprizler hazırlicammm ayyy çok mutluyum yaa resmen hayata geri dönüyorumm...

Eki Görüntüle 124872

kızlaaar bir tanesini yaptımil baştaki yapmadan önceki hali diğerleri yeni haliiiii nasıl olmuş bakın bakalım ama doğruyu söyleyin güzel olmuş mu :26:

Ay ne kadar güzel özeniyorum vallah sizlere biz yine kavga edip kapattık evliyim evliliğim boyunca böyle tartışmadım çok bunaldım bu daha şimdiden böyle ise Allahım çok kötü durumdayım

oooo gercekten mi canım cok sevindim nasıl kullandun tam olarak?kac günde etki ediyor?

Ay ne kadar güzel özeniyorum vallah sizlere biz yine kavga edip kapattık evliyim evliliğim boyunca böyle tartışmadım çok bunaldım bu daha şimdiden böyle ise Allahım çok kötü durumdayım

tatlım senin biraz sabırlı olman gerekiyor benimki hataydayken daha zor koşullardaydı bi de alışma süreci sonra hakkariye gidicek onun stresi.. onun yerine koy kendini onlar da çok zor durumdalar yemek yiyecek uyku bütün yaşamsal faaliyetleri acayipleşti düşünsene..zamanla düzelicektir sen de biraz alttan al askerin gelince çekersin kulağını

ellerine sağlıkk cnmm çok hoş çok güzel olmuşş valla evet sihirli kadeh içince sana tekrar tekrar tekrar aşık olcak ne güzellllayyyyy aşkk kokuyooooo

teşekkürler kızlar ne yalan söyliyim ben de beğendim şaraplarımız da hazır bardaklar da hazır mutluluktan mı sarhoş olucaz şaraptan mı yoksa bardaktan mı bakalım görücez

Ya neler yaptım dışarı çıkma çıkmadım ablama gitme gitmeidm mektup yaz yazdım ne derse yaptım ama du akşam bana ne dedi askere gittim bana hep kötü davrandın çok üzüldüm ya ben neler yapıyorum o dedi birde yüzüme kapattı bilmiyorum ne yapacağım bilmiyrm o asker ise bende insanım ama

oooo gercekten mi canım cok sevindim nasıl kullandun tam olarak?kac günde etki ediyor?
Canım valla ben sürdüğümn 3.günü resmen sıkılaştırdııı o hatta yarın ben de aliym çok etkisini gördüm gerçekten. Sabah akşam sürmüştüm bacaklarıma bel bölgeme, böylesert sert olmuştum inceltiyor da sıkışlaştırdığı için
teşekkürler kızlar ne yalan söyliyim ben de beğendim şaraplarımız da hazır bardaklar da hazır mutluluktan mı sarhoş olucaz şaraptan mı yoksa bardaktan mı bakalım görücez

Bence 3'ü bir arada olucak violemmmmm.. O gün ve ondan sonraki tüm günler sizimn olucakkk. Herşey çok ama çokk güzel olucakk. Hepimize söylüyorum kızlar bunlar. Artık hayırlısıyla hayatımızın en zor kısmını atlattık bundan sonrası 5 10 güne aldırmayın onlar da işte böyle hazırlıklarla heyecanlarla geçip gidecek. Sonrası bizimm

Canım neden kavga ediyorsunuz kii? Yani eşin gergin olabilir belki ama alttan almaya çalış. Ki ben asker pskilolojisini de pek anlayabilmiş değilim. Benim askerim Doğuda 11 saat nöbet tutar ardından dopdolu bi yürekle beni arar 11 saat seni düşündüm öledim diye. 6 aydır tek bi gün bile bazı şeylerin bedelini bana ödetmedi.. Tam tersi yeri geldi ben isyan ettim bana o destek oldu. Ama kişiden kişiye değişir. Eşin böyleyse sana biraz daha fazla iş düşüyor canım...

daha iyisin insallah perimmmm???

Eki Görüntüle 124872

bunlar cooook güzellll

nivea ucuzmu????
benim bütün makyaj esyalarim niveanin ve gercekten hepsi cooook iyi. Baska hicbir markaya degismem

Simdi evime girdim, evim evim güzel evimmm
bir dus alip yeniden burdaya olmaya calisirim, gelmezsemde bilinki uyumusum canlar
dün gece sabaha kadar uyumadim malum acayip yorgun hissediyorum kendimi, öpüldünüzz

bu arada nivea nın bir ürünü var ben böyle bir şey görmedim...
bir dergiden eşantiyon çıkmıştı bana içinden okyanus mineralleri var içinde cildime peeling ve tonik uygularım haftada 3 gün sonrasında nemlendirici kremim bitmiş dedim niveanın o eşantiyon okyanus mineralleri olan kremi süreyim dedim yok böyle bişey harika bir ürün hemen ertesi gün büyüğünü almak için aramadığım yer kalmadı çok satılıyormuş bulamadım henüz...

Hoşgeldinnnn banyonu yap gellll şafak attırcaazzz ben tüm gün uyudum yaaa nası uyicam geceeeeeeeeeeeeee

askerim aradığına göre ben bıcı bıcı yapabilirim artık canlar bıcı bıcı yapıp gelcem...malum aşkım arar diye yapamıyordum aradı ben duş alıp gelcem...

bu arada violem kadehler müthiş olmuş....

perim ağrın sızın geçti dimi canım inşallah yarına daha iyi olursun...

ne kadar güzel Aslında çok iyi eşim ama neden bu askere gidince bu kadar kıskançlık alınganlık duyguları çoğaldı anlamıyırum ne desem yanlış anlıyor ne yapsam olmuyor 47 kgdum 44 e düştüm ama banada yazık inan bir ay hep sustum ama bugün dayanamadım bende patladım banada yazık ama o orada asker ise bende burda bir bayan olarak zor günler geçiriyorum oda beni düşünsün biraz banada yazık ama benimde sağlığım gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…