335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

daha ütü var ama inanılmaz zor geliyo şu anda.. pilim bitti galiba.. bi de dün cam boyası aldım o kadar bi bakiim o işe ben oturduğum yerden boyarım :44:

İnşaallah canım ya inşaallah bu arada nerede nöbet tutuyordu eşin dışarıda değildie inşaallah askeriyenin için de dimi

hahahhahaha işte buna kahkahalarla gülüyorummmmmmmmmmmm arada dövüyo pasooo !! hahahah

kaç kere şafak saydı
kaç kere evci çıktı
kaç kere mehtap saydı
bensiz yapamadı
aaaah bak yine geri geldi
Kaç kere yemin ettim diil miydi o özoo hahahaha hazıra konma yaratıcı ol birazz !!!
az önce kafayı yemece dicektim kayayı yemece yazmışım yedik kafaları
Ayyyyyyyy violem koptummmmmmmm valla yedik kayalarrrııııııı
az kaldı violem ya şarkı öle diyor ama sen ancak hazırlanacaksın zaten

Violemmmmmmmmmmm atarsa 7 günnnn !!! şaka gibiiiiiiiiiiiiiii

Violemmmm çok yorma kendinii yaparsın elbett hafta içi de yaparsınnn okul dönüşü canmm hem vakit daha çabuk geççerrr. Ayy çok tatlı yorgunluklar bunlarr. İyi hatırlattınn bende aşkımın bendeki kıyafetlerini yıkayıp ütüliycemmmm ayy çok zevkliiiiii Bide güya bu haftasonu alışveriş yapıp solaryuma gircektmm hepsi yalan olduu neyse artık hafta içii

O bu geceeeeeeee gelecekkkkk, hasrettt sona erecekkkkkkkkkkkkk, söyler banaaaaaaaa kuşlarrrrrrrrrrrrrrrr, o bu geceeeeeeeeeeeee gelecekkkkkkkkkkkk Haftaya bugün söyleyeceğim şarkıııııııııııııııııııııııııııııııııııı

perim kıyafetler yıkandı şimdi ütü faslı var ama yapmıcam bu akşam çok yoruldum çünkü.. şimdi şarap bardaklarımı boyamaya başladım minik minik kırmızı kalplere güzel oluyo bitince gösteririm size de

slm kızlar nasılsınız?az önce kocişi aradım ordaki asker burda yok dedi astsubayın yanına tezkere hesaplatmaya gittiler dedi.bakalımkesin belli olsun cıkıs tarihi safak 14 allahım azaldıkca gecmeyecek gibi sanki:18:

Son düzenleme:

sende alıntı yapmışsınkendin üretsene hazıra konmuşinşallah perişkom haftaya bugün sizin sevincinizi paylaşacağız bende 10 dan geriye saymanın gururunu yaşayacağım gelsin pazarrrrrrrrrrrrr

Oleyyyyyyyyyyyy çok sevimliiii olucak eminmmm bekliyoruz violemmmmmmmm
Hoşgeldin canımmmmmm evet son günler biraz sıkıştırıyor ama 150 gün nasıl geçtiyse bu günlerde geçecek işte esredimmmmm geçmek zorundaa
sende alıntı yapmışsınkendin üretsene hazıra konmuşinşallah perişkom haftaya bugün sizin sevincinizi paylaşacağız bende 10 dan geriye saymanın gururunu yaşayacağım gelsin pazarrrrrrrrrrrrr

AAAaa bakimmmm evet çalmışım, bidaha bakimm hakkaten çalmışım :93: Çok az kaldı özoşummmmm yaaa 150lerden düştük düşünsenee 10 gün ne kiiiiiiiiiiii

Geliyorsunnn aşkımmmm geliyorsunnnnn boncuğummmmmm! Seni bana verene kurban olurum bennnnnnnn erkekim gelioooooooooooooo deliricemmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet az kaldı artık gercekten geliyorlar.hazırlıklarınız nasıl gidiyor? ben evde spor yapıyorum biraz fark oldu gibi.dün de bronzlastırıcı aldım son 7 gün kala baslıcam bakalım işe yarayacak mı?baska da pek hazırlık yok su an ben de.az daha yaklasmasını bekliyorum

Canımm abimle yengemin düğinlerinde ilk dans parçalarıydı bu... Evet demeden önce Aslıyla herşeye varım ben EVET !!! demişti abim....... Çok güzel yaa

Seninle her şeye varım ben
Sen benim uğurlu yolumsun
Yıldızlara yürürüm senle
Sen iste canım senin olsun

Sen her şeysin
Canımı canına katabilirsin
Cayarsam senden
Beni şu ateşe atabilirsin

Sen sen benim için
Teksin bu dünyada
Meleksin bebeksin her şeyimsin benim
Yaşayamam sensiz yaşamam asla
Doyulmaz balımsın kelebeksin

Sen sen benim için
Sıcak bir güneşsin
Bugünlerin yarınlarım her şeyimsin benim
Göstermesin tanrım yaşatmasın bana
Nefes bile alamam yokluğunda

Sen sen benim için

[video=youtube;O_VgTCsJ6vI]http://www.youtube.com/watch?v=O_VgTCsJ6vI[/video]

Ben haftasonu alışverişe çıkacaktm ama dün aşkım hastaydı keyfim yoktu bugünde ben hastalandım anlicağın tüm haftasonu evde geçti olsun haftaiçi halledicem solaryum ve alışverişii. Dove un bronzlaştırıcısını mı aldın canm konuşmuştuk o çok güzel

merhba kızlar :79:maşşalah sayfa cıvıl cıvıl ne güzel herkes askerinin gelmesini fazlasıyla sabırsızlıkla bekliyo inşş kazasız belasız kavuşuruz askerlerimizi

tabii benm şafak daha 20 yapcak bişey yokk bekliyorum seni aşkımmmmçık gel artıkkk off offf

canım evet konusmuştuk dove almaya gittim ama orda nivea nın vardı hem bronzlastırıcı hem sıkılastıcı ben de onu aldım umarım o da işe yarar malasef burda solarıum yok mecburen kremle halledicem

kızlaaar bir tanesini yaptımil baştaki yapmadan önceki hali diğerleri yeni haliiiii nasıl olmuş bakın bakalım ama doğruyu söyleyin güzel olmuş mu :26:

bu arada gecmiş olsun canm inş hemen iyilesirsin

Saol canım benimm. Bu arada ben niveanın ürünlerine bayılıyorum. Ucuz diye insanlar önemsemiyor ancak biçok pahalı kozmetiğe bin basar bu nivea. Hem genç ciltler için hemde ne yazıyorsa onu yapıyor gerçekten. O sıkılaştırcıdan bende kullanıp çok faydasını gördüm canım. Taş gibi yapıyor vücuduu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…