- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.941
az önce kafayı yemece dicektim kayayı yemece yazmışım yedik kafaları
hehe benimki de ne giydiin bugün falan diye soruyodu ama şimdi yok öyle şeyler zaten normalde hayatta karışmaz giydiğime gezdiğime çok güvenir bana ama orası başka bi psikoloji işte.. canım iyi düşün iyi olsun kötü diyemem ama batıdakiler gibi de kolay geçmiyor askerlikleri mesela 3,5 aydır hiç çarşıları bile olmadı hapis gibiler resmen.. gece nöbeti tuttu 3 ay boyunca aralıksız o zamanlarda televizyon bile izleyemiyodu akşam 6 sabah 6 nöbet tutuyolardı nöbet bitince uyuyolardı hemen zaten uyandıklarında yemek yiyip yine nöbete gidiyolardı ot gibi anlıyacağın.. son 15 gün söyledi komutanına ben gündüze geçmek istiyorum uyku düzenim düzelsin diye öyle gündüze geçirdiler.. neyse ki bitiyo rahat nefes alıcak bitanemdarısı size canım
hahahhahaha işte buna kahkahalarla gülüyorummmmmmmmmmmm arada dövüyo pasooo !! hahahahhoop dersin ciddiyetini bozma çocucuğumo günkü dersi tekrar edelim istersen çabuk söyle o gün kimin şafağıydı 18 peki kaç gün geçti o günden sonra peki şimdi o malum şahsın şafağı kaç senn kaç benim kaç onun kaç şunun kaç kaç kaç kaç kaç
kaç kaç kaç kime ne kaç
kaçı boşver evine kaç
kaç olurşa olsun şafak kaç
askerim benimle evimize kaç
kaç perişkom kaç
regl geliyor kaç kaç kaç kaç kaç maaaaaa
bu laflar ne saçmaaaaaaaa
Kaç kere yemin ettim diil miydi o özookaç kere şafak saydı
kaç kere evci çıktı
kaç kere mehtap saydı
bensiz yapamadı
aaaah bak yine geri geldi
Ayyyyyyyy violem koptummmmmmmm valla yedik kayalarrrıııııııaz önce kafayı yemece dicektim kayayı yemece yazmışım yedik kafaları
az kaldı violem ya şarkı öle diyor ama sen ancak hazırlanacaksın zaten
O bu geceeeeeeee gelecekkkkk, hasrettt sona erecekkkkkkkkkkkkk, söyler banaaaaaaaa kuşlarrrrrrrrrrrrrrrr, o bu geceeeeeeeeeeeee gelecekkkkkkkkkkkkHaftaya bugün söyleyeceğim şarkıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Oleyyyyyyyyyyyyperim kıyafetler yıkandı şimdi ütü faslı var ama yapmıcam bu akşam çok yoruldum çünkü.. şimdi şarap bardaklarımı boyamaya başladım minik minik kırmızı kalplere güzel oluyo bitince gösteririm size de
Hoşgeldin canımmmmmmslm kızlar nasılsınız?az önce kocişi aradım ordaki asker burda yok dedi astsubayın yanına tezkere hesaplatmaya gittiler dedi.bakalımkesin belli olsun cıkıs tarihi safak 14 allahım azaldıkca gecmeyecek gibi sanki:18:
sende alıntı yapmışsın kendin üretsene hazıra konmuş inşallah perişkom haftaya bugün sizin sevincinizi paylaşacağız bende 10 dan geriye saymanın gururunu yaşayacağım gelsin pazarrrrrrrrrrrrr
evet az kaldı artık gercekten geliyorlar.hazırlıklarınız nasıl gidiyor? ben evde spor yapıyorum biraz fark oldu gibi.dün de bronzlastırıcı aldım son 7 gün kala baslıcam bakalım işe yarayacak mı?baska da pek hazırlık yok su an ben de.az daha yaklasmasını bekliyorum
Ben haftasonu alışverişe çıkacaktm ama dün aşkım hastaydı keyfim yoktu bugünde ben hastalandım anlicağın tüm haftasonu evde geçtiolsun haftaiçi halledicem solaryum ve alışverişii. Dove un bronzlaştırıcısını mı aldın canm konuşmuştuk o çok güzel
bu arada gecmiş olsun canm inş hemen iyilesirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?