- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #16.121
niye çalışmadın haaa niye çalışmadınnn her zamn söylediğimiz şeylerrr dersi dinlemeyip arkaya geçmiş burnunu karşıtırıyorsunnnnçabuk tahtaya geçç arkanı dön 1 saat tek ayak üstünde bekleeeeeeeeeee
Donlara gell donlaraaa ister popoyaaa ister kafayaaaaa. Üşürsen tak kafaya bere olsunnn, baktın don giymeyi unuttun kafadan çıkar tak altına en kıral don olsun icabındaaa, sonra kafan mı üşüdü tak geri kafayaaa akmaz kokmazz gel ablaa giiieell:92::92::92: :98::97:
ablaa ikizlere takke var mı
benimki 120:92:
varmı elinde 120
üşümesin benim ikizler
AAAAAAAA ben elini burnunda gördümm demekki dötünü karıştırıpp parmağını kokluyordun haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! bu daha fenaaaaaaaaaaaa çabuk tahtaya geçççç bütün gün tek ayak cezasııı sanaaaaaaaaa piisssssssssssssssssssssöğretmenii m affet :18:elektrikler kesildiii:26:mum da kalmamış bakkaldaben burun karıştırmadım popom kaşınıyordu onu kaşıdım siz şifreli konuşuyorsunuz burun değil döt
kafanmı üşüdü tak geri kafaya ay yarıldımmm
var çocuğum maaşallah kafam kadar mış ölçülerin hollanda inekleri geldi aklıma birden kocaman olur ya memeleri
besili hindi bulunur
kuluçkaya adam yatırılır...
itina ile asker beklenir
ay ben karpuzlarımın ölçüsünü vermiştim don içinne biçim satıcısın leb demeden popoyu anlamalısın
ay ben karpuzlarımın ölçüsünü vermiştim don içinne biçim satıcısın leb demeden popoyu anlamalısın
ikizlere takke demek sütyen demekkk sen nası alıcısınn ne alacağından bi habersinnallah bilir don niyetine sütyen takıyorsundur popona da !!! ahh tembel öğrenci aahhhh ÇABUK GİT ELLERİNİ YIKAAAAAAAAAAA
öğretmenim ama şeyyy:18:kokmuyordu vallahaaa:18:o koku sidikli tutiiden geliyordu tuti gaz kaçıdı örtmenim
sussssss kendi suçunu arkadaşına atma bu en kötüsüüü!! bütün sınıf poh koktu senin yüzündenn karıştırırken anal keseni mi patlattın ne poh yedinn çık çabuk sınıfımdan çıkkkkkkkkkkkk:88::88::88::88:
topaaaağ yıkılıyo ama yanlış gün iş var perişkom okula kim gidecek öğretmenim
Ben gitmicem benim okulum bittiiisadece akşam ingilizce öğretmenliğim kaldıı !!!
ben poh yemedim annem kuru fasülye yapmış yanına da soğan kırmışonu yedim
ikizlere takke demek sütyen demekkk sen nası alıcısınn ne alacağından bi habersinnallah bilir don niyetine sütyen takıyorsundur popona da !!! ahh tembel öğrenci aahhhh ÇABUK GİT ELLERİNİ YIKAAAAAAAAAAA
öğretmenim ama şeyyy:18:kokmuyordu vallahaaa:18:o koku sidikli tutiiden geliyordu tuti gaz kaçıdı örtmenim
ben ellrimi sizin üstünüze sildim
işte suçun kaynağı bulunduuu sana yasaklıyorum artık kuru fasulyeyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?