335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

öğretmenii m affet :18:elektrikler kesildiii:26:mum da kalmamış bakkaldaben burun karıştırmadım popom kaşınıyordu onu kaşıdımsiz şifreli konuşuyorsunuz burun değil döt

kafanmı üşüdü tak geri kafaya ay yarıldımmm

ablaa ikizlere takke var mı
benimki 120:92:
varmı elinde 120
üşümesin benim ikizler

var çocuğum maaşallah kafam kadar mış ölçülerin hollanda inekleri geldi aklıma birden kocaman olur ya memeleri

öğretmenii m affet :18:elektrikler kesildiii:26:mum da kalmamış bakkaldaben burun karıştırmadım popom kaşınıyordu onu kaşıdımsiz şifreli konuşuyorsunuz burun değil döt
AAAAAAAA ben elini burnunda gördümm demekki dötünü karıştırıpp parmağını kokluyordun haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! bu daha fenaaaaaaaaaaaa çabuk tahtaya geçççç bütün gün tek ayak cezasııı sanaaaaaaaaa piisssssssssssssssssssss ayyyy ayyy
kafanmı üşüdü tak geri kafaya ay yarıldımmm

var çocuğum maaşallah kafam kadar mış ölçülerin hollanda inekleri geldi aklıma birden kocaman olur ya memeleri

hollanda ineği memesi memeler hahahhaha :92::92::92: 120 miii hey maşallahhhhhhhhhhh

ay ben karpuzlarımın ölçüsünü vermiştim don içinne biçim satıcısın leb demeden popoyu anlamalısın

ikizlere takke demek sütyen demekkk sen nası alıcısınn ne alacağından bi habersinn allah bilir don niyetine sütyen takıyorsundur popona da !!! ahh tembel öğrenci aahhhh ÇABUK GİT ELLERİNİ YIKAAAAAAAAAAA

perim ayyyy hahahhaaha of midem ağrıdı gülmekten yaaaa
özom ne yazık ki silsemde ben sen alıntı yaptığın için yinede gözükecek asker beklenir yazısı

öğretmenim ama şeyyy:18:kokmuyordu vallahaaa:18:o koku sidikli tutiiden geliyordututi gaz kaçıdı örtmenim

sussssss kendi suçunu arkadaşına atma bu en kötüsüüü!! bütün sınıf poh koktu senin yüzündenn karıştırırken anal keseni mi patlattın ne poh yedinn çık çabuk sınıfımdan çıkkkkkkkkkkkk :88::88::88::88:

heee perim doğru söylüyorrr çabuk elelrini yıka

öğretmenim ama şeyyy:18:kokmuyordu vallahaaa:18:o koku sidikli tutiiden geliyordututi gaz kaçıdı örtmenim

hadi ya pışıııııııııııııııık bikelem yayan söylüyorsun derste büyük tuvaletin gelince öğretmen izin vermeyince sende çantana mıçtın senin çantandan geliyor o koku :89:

ben ellrimi sizin üstünüze sildim

böööööööööööööööö ne yedinde bu kadar ağır kokuyor gazın kurufasulyemi yedin yohsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…