335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

3 misomuz var ben dize diyimmm çabukk koku sıkın topağaaaaaaaaa [/COLOR]

akorda yapalım mı perim zortlarkendo zort re zortttttt mi fa sol la zortttttttt es zort do re zorttttttttttt mi fa sol laaaaaaaaaaaaa zorttttttt

özel eğitim zihin engelliler sınıf öğretmeni canım zihin engelliler için

doğru ya nasılda unutmuşum

özel eğitim zihin engelliler sınıf öğretmeni canım zihin engelliler için

çok kutsal bi meslek bu ya... Yalnız yanlış hatırlamıyorsam bikaç kez gece kuşuna konuşurken ben vuruyorum bazen çocuklara demiştin umarım yanlış hatırlıyorumdur eğer öyleyse çok büyük günah çünkü....

seni kastetmiştimcanım yha benim çocuklar öyle ağır zekalı dğiller ya çok hafif öğrenme güçlüğü gibi birşey tabiki insanı kızdırdıkları zaman oluyo ama dövmek denmez ona ayrıca bıçak çeken ısıran bana vuran bile var canım biliçliler yani

Ooohh yeah senaoo yea macaron sesao macaron
Shark around,shark around,shark around, shark around
ıhni binni dimi dini min y anitaime
ıhni binni dimi dini van mor taime
Or ihni binni dini mini any taime
O ihni binni dini one mor taime
Sharka around sharka around

Bıçak çeken ısırıan vuran var diyorsun ve bilinçli olduklarını söylüyorsun özo, dalga mı geçiyosun? Biliçli insan yaparmı bunları... Bence tahammül edemiyorsan yanlış meslek seçmişsin adı üstünde zihinsel engel annede ve öğretmende büyük sabır gerektirir. Nolursa olsun hali hazırda zihninden engeli olan bi insana bağırmak bile yanlış bence... Doğru meslekte olduğunu düşünmüyorum şahsen. Çok büyük sabır ve ilgi ister bu meslek. Yazık... Benim acım var bu tarz konularda dayanamıyorum o yüzden. Kusura bakmayın. Tutim sen biliyorsun, ben çıkıyorum.. İyi geceler

canım önyargılı düşünüyorsun kesinlikle ben çocukları çok seviyorum ve öğrencilerim de beni çok severler sandığın gibi kötü bir öğrtmen değilim ben çok üzüldüm yanlış anlaşıldığıma

ben sürekli kızan bağıran vuran bir öğretmen değilim kesinlikle çocuklara akşama kadar sarılmak tan yoruluornm bana sürekli seni seviyorum öğretmenim diyen öğrencilerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…