- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #16.161
canım önyargılı düşünüyorsun kesinlikle ben çocukları çok seviyorum ve öğrencilerim de beni çok severler sandığın gibi kötü bir öğrtmen değilim ben çok üzüldüm yanlış anlaşıldığıma
Çok net hatırlıyorum arkadaşım gece kuşuna ben sinirlenince çakıyorum iki tane gibi bi laf ettin.İngilizce öğretmeni olmaya hazırlanan ve hergün bunun için emek veren çocuk psikolojisinden bilmemnesine kadar öğrenmeye çalışan bi insan olaran ben çok kınamıştım. Üstüne zihinsel engelliler deyince bende kayış koptu açıkcası. Ya ben ufacık köpeğime salonun ortasına pisleyince bağıramıyorum bile. Aklı yokki onun bilmiyorki bilinci yok.. Bilincini kaybetmiş huzurevindeki yaşlı ananelerimizi görünce ben tv karşısında ağlıyorum. Senin öyle bir çocuğun olsa (Allah korusun) ve öğretmeni ona iki tane çaksa ne yaparsın? Çok açık söyliym ben kan çıkarırım.Herşey sevgiyle olmalı ya herşeyyy, o eli kaldırdığında çocuk onu seveceğini bilmeli vuracağını değil. Kaldıki bu yasak artık. Kusura bakma ben ŞİDDET konusunda babamı tanımam. Ama öğrencilerine daha şefkatli davranmanı umuyorum.. Çünkü onların tek ihtiyacı bu sevvgiyle öğretmek zaten marifette bu. Neyse özo beni çok şaşırttın ama.
ben ne dersem diyeyim anlamayacaksın beni eminim kafan da öyle şeyler canlandırdın ki çünkü beni tanımıyorsun sadece sözler üzerinden hareket ediyorsun şiddet kelimesini kullanman bile içimi acıtıyor acaba neler dşünğyorsun
enim moralim acayip bozuldu şaka yapalım derkenn dayakçı öğretmen olduk hatta şiddet uyguluyor oldum çok üzüldüm sizi de üzdüm ama bunları haketmiyorum neler düşünüpte bunları söylediğini merak ediyorum perim
Doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulur zaten bu memlekette. Ben söylemedim arkadaşım bu lafı vakti zamanında sen söyledin gece kuşuna dün gibi hatırlıyorum ona da önerdin hatta, ben kafamdan uydurmadım yani... Şimdide zihinsel engelli diyince ben çok kötü oldum haklı olarak, gözlerim doldu ya.. Herneyse sende belki öyle demek istemedin, ortamın çok gevşediği bi anda boş bulundun söyledin... Ben buna inanmak istiyorum, çünkü ben seni böyle tanımadım. Gene de seviyorum seni, ama tekrar söylüyorum benim içim parçalanıyor, gerçekten o yavrulara daha özenli davran olurmu özom? üzülme de lütfen, benim amacım seni üzmek değil... sadece eğer gerçekten yaptıysan bunun yanlış olduğunu söylemekti.. Samimiyetmize güvenerekTatlı rüyalar
sende ingilizce öğretmeni olduktan sonra atanırsın inşallah canım da sabrının tükendiği yerde aklına ben gelirim inşallah ama kafanda ne canlandırdıysan öğrencilerin durumu ve benim hakkımda eminim çok farklı düşünüyorsun tabiki eğitimde sevginin yeri vardır ben sürekli aillerle görüşüp ödüllendirmenin önemini anlatıyorum öyle uzaydan falan inipte bu sınıfa öğretmen olmadım ben
annem dibimde asıl dayağı ben yicem şimdi annemden hadi sarılın koklaşın öyle gidiyim...
annem dibimde asıl dayağı ben yicem şimdi annemden hadi sarılın koklaşın öyle gidiyim...
Tutim ben yumuşatmaya çalıştıkça olmuyor yani. Öğretmen olunca aklına ben gelym ne demk ya.. Ben bunun üzerine bişe demiyorum artık canım. Sen de bekleme daha fazla ve uyu tatlım.. İyi geceler seni seviyorum... iyi tatiller bitanem
perim ya ben seni gerçekten arkadaşım olarak çok seviyorum ve söylediğin herşeyi dikkate alıyorum ve şu an çok üzgünüm canım seni ve tutiyi de üzdüm zaten ben ödülle ve sevgiyle kaç tane öğrenci kazandım ve en büyük gsyretim bu şekilde öğrenci kazanmak bir daha kızmak bile olsa aklıma seni getirecem canım
Bunu en başta söyleseydin bu kadar şey anlatmak zorunda kalmicaktım arkadaşım... Ben de seni seviyorum çocuklara da aşığım, yoksa bu kdar şey söylemezdim emin ol....daha kızmak bile olsa aklıma seni getirecem canım bunu yürekten söylemen yeterliydi... Hadi sen de uyu canım.. Yarın şiş gözlerle karşılama yavrularını... İyi gecelerrr :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?