335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Çok net hatırlıyorum arkadaşım gece kuşuna ben sinirlenince çakıyorum iki tane gibi bi laf ettin.İngilizce öğretmeni olmaya hazırlanan ve hergün bunun için emek veren çocuk psikolojisinden bilmemnesine kadar öğrenmeye çalışan bi insan olaran ben çok kınamıştım. Üstüne zihinsel engelliler deyince bende kayış koptu açıkcası. Ya ben ufacık köpeğime salonun ortasına pisleyince bağıramıyorum bile. Aklı yokki onun bilmiyorki bilinci yok.. Bilincini kaybetmiş huzurevindeki yaşlı ananelerimizi görünce ben tv karşısında ağlıyorum. Senin öyle bir çocuğun olsa (Allah korusun) ve öğretmeni ona iki tane çaksa ne yaparsın? Çok açık söyliym ben kan çıkarırım.Herşey sevgiyle olmalı ya herşeyyy, o eli kaldırdığında çocuk onu seveceğini bilmeli vuracağını değil. Kaldıki bu yasak artık. Kusura bakma ben ŞİDDET konusunda babamı tanımam. Ama öğrencilerine daha şefkatli davranmanı umuyorum.. Çünkü onların tek ihtiyacı bu sevvgiyle öğretmek zaten marifette bu. Neyse özo beni çok şaşırttın ama.

offffff benim gözlerim doldu yaaa ne diyeceğimi bilemedim ben bu konuda bende çok hassasım özo cum keşke sonu böyle olmasaydı perim bu konuda gerçekten çok hassas ben çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum

ben ne dersem diyeyim anlamayacaksın beni eminim kafan da öyle şeyler canlandırdın ki çünkü beni tanımıyorsun sadece sözler üzerinden hareket ediyorsun şiddet kelimesini kullanman bile içimi acıtıyor acaba neler dşünğyorsun

enim moralim acayip bozuldu şaka yapalım derkenn dayakçı öğretmen olduk hatta şiddet uyguluyor oldum çok üzüldüm sizi de üzdüm ama bunları haketmiyorum neler düşünüpte bunları söylediğini merak ediyorum perim

Neyi anlamamı bekliyorsunki, samimiyetimize güvenip söylüyorum bunları, bu işi en doğru şekilde öğrenebilmek için gecemi gündüzüme katıyorum ben, ve neler öğreniyoruz biliyor musun ? İnanamazsın, bi çocuğu incitmeden kırmadan anne babasının odasına izinsiz girmemesi gerektiğinin nasıl söyleneceğini bile öğreniyoruz. Bu iş ince ince dokunacak çok hassas bi iş. Tecrübe hiç önemli değil, 10 yıl tecrübe edersin ama işini yanlış yapıyorsan kimseye faydası olmaz. Tabikide seviyorsun her dakika dövüyorsun demedim ben sen kendin söyledin zaman zaman yaptığını benim savunduğum şey zaten bunun hiç olmaması gerektiği. Tabiiki severler seni zavallı yavrucaklar ne anlasın şurda seversin şurda öpersin unutur yani.. Herneyse benim içim yumuşamıyor bu konuda üzgünüm, hiçbir türlüsü kabul edilebilir değil ama. Senin vicdanın senin işin benim diceğim bu kadar...

ben yarın sabah yola çıkıyorum bu yüzden çıkmak zorundayım moralim çok bozuldu kelimeler düğümlendi boğazımda iyi geceler lütfen birbirinizi kırmadan konuşun olurmu aklım sizde kalmasın...

Doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulur zaten bu memlekette. Ben söylemedim arkadaşım bu lafı vakti zamanında sen söyledin gece kuşuna dün gibi hatırlıyorum ona da önerdin hatta, ben kafamdan uydurmadım yani... Şimdide zihinsel engelli diyince ben çok kötü oldum haklı olarak, gözlerim doldu ya.. Herneyse sende belki öyle demek istemedin, ortamın çok gevşediği bi anda boş bulundun söyledin... Ben buna inanmak istiyorum, çünkü ben seni böyle tanımadım. Gene de seviyorum seni, ama tekrar söylüyorum benim içim parçalanıyor, gerçekten o yavrulara daha özenli davran olurmu özom? üzülme de lütfen, benim amacım seni üzmek değil... sadece eğer gerçekten yaptıysan bunun yanlış olduğunu söylemekti.. Samimiyetmize güvenerekTatlı rüyalar

sende ingilizce öğretmeni olduktan sonra atanırsın inşallah canım da sabrının tükendiği yerde aklına ben gelirim inşallah ama kafanda ne canlandırdıysan öğrencilerin durumu ve benim hakkımda eminim çok farklı düşünüyorsun tabiki eğitimde sevginin yeri vardır ben sürekli aillerle görüşüp ödüllendirmenin önemini anlatıyorum öyle uzaydan falan inipte bu sınıfa öğretmen olmadım ben

canım ben gecekuşuna şaka olarak dedim çak iki tane diye öermek ne kelimetavsiyelerin için sağol canım bu konuda ki duyarlılığının farkındayım ama lütfen benim nasıl biri olduğuma bir kaç salakça sözümle karar verme hem seni üzdüm hem kendimi

perim ve özom topiğe nazar değdirdiler...bakıp bakıp gidiyorlar zaten deli oluyorum...
ben hepinizi çok seviyorum özo kulağını çekmeye gelicem şurda az zamanımız kaldı ne olur aklım sizde kalmasın giderayak :84:görüşmek üzereeeeee

Bi dakika bi dakikaa. Ben köpeğime vurmuyorum diyorum yaaa. Haklı olduğum halde yumuşatmaya çalışıyorum ama ne fayda....
sende ingilizce öğretmeni olduktan sonra atanırsın inşallah canım da sabrının tükendiği yerde aklına ben gelirim inşallah
bu ne demek şimdi? ben ASLA ve ASLA bugüne kadar kimseye tek bi tiske vurmadım. Öğretmen olduğumda aklıma gelmeyeceğinden emin ol canım.
Benim daha dicek bişeyim yok... Alkış.. Bye..

perim ya ben seni gerçekten arkadaşım olarak çok seviyorum ve söylediğin herşeyi dikkate alıyorum ve şu an çok üzgünüm canım seni ve tutiyi de üzdüm zaten ben ödülle ve sevgiyle kaç tane öğrenci kazandım ve en büyük gsyretim bu şekilde öğrenci kazanmak bir daha kızmak bile olsa aklıma seni getirecem canım

annem dibimde asıl dayağı ben yicem şimdi annemden hadi sarılın koklaşın öyle gidiyim...

Tutim ben yumuşatmaya çalıştıkça olmuyor yani. Öğretmen olunca aklına ben gelym ne demk ya.. Ben bunun üzerine bişe demiyorum artık canım. Sen de bekleme daha fazla ve uyu tatlım.. İyi geceler seni seviyorum... iyi tatiller bitanem

canım yanlış ifade ettim kendimi bu haklılığı falan göstermez ama benim şu an düştüğüm durumu anlamnı istiyorum inan çok utandım ya çünkü ben bu değilim perim

Bunu en başta söyleseydin bu kadar şey anlatmak zorunda kalmicaktım arkadaşım... Ben de seni seviyorum çocuklara da aşığım, yoksa bu kdar şey söylemezdim emin ol....daha kızmak bile olsa aklıma seni getirecem canım bunu yürekten söylemen yeterliydi... Hadi sen de uyu canım.. Yarın şiş gözlerle karşılama yavrularını... İyi gecelerrr :80:

perimmm beni affettin mi, annem ne olur beni zihnide koyduun o kötü resimden çıkar lütfennnn ya seni sevmesem sende beni sevmesen bu kadar uzatırmıydık canım inan ben çok utandım bura yazanları silecek durumum olsaydı keşke hele bu olayı senle yaşamak çok seviyorum çünkü seni yemiin ederim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…