335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlar ben uyur daha fazla dayanamıciiim benim adıma da attırın şafağı atarsa 5 tatlı rüyalar canlar hadi öptüm hepinizi

bnm sıpa aramadı bugn kesin uyuyakaldı neyseki ona kızmıcm yarn bogazları şişti zatn kalmş 7 gn kızmıym dmi belkide kızablrm snra öperim geçer uyku tutmuyo bnii ya
odam kireç tutmuyorrrrrr demk gldi içimdn

kızmaaa kızmaaa paso kızıyosun çocuğa ne bu böyle aaa
Ya varya ben dün sabah 5 te uyudum mümkün değil uyuyamıyorum yatakta dönüp duruyorum sürekli kavuşma anımızı hayal ediyorummmm

kızmaaa kızmaaa paso kızıyosun çocuğa ne bu böyle aaa
Ya varya ben dün sabah 5 te uyudum mümkün değil uyuyamıyorum yatakta dönüp duruyorum sürekli kavuşma anımızı hayal ediyorummmm
o alıştı kızmaynca şaşırır
bnde uyuyamıyorm kafayı yicm :97: ama bu böyle olmaz uyumalıym sınavlarm wr uykum gel gelsene gel gel korktun mu hele son iki gün hyatta uyuyamam 40 saat uykusuzlukla matematk finaline girerm ne mikemmel

Çağlom gidip söyle tatlım, ayıp yani rica et kıssınlar biraz.

perimm benim apartman öyle sacmaki yanimdaki evle sadece duvarim birlesik, onun apartman girisi farkli yerde ev numarasi bile farkli
bilmiyorumki hangi evle duvarimin bir oldugunu
mecburen yatmaya calisacagim bir sekilde, sabah dersim var yine..
öpüyorum hepinizi canlarrr, iyi gecelerr

İyi geceler Çağlommmmm :79:
Tatlı rüyalar violemmmm :79:

Padişahh padişahh padişahh halıııı, evlerin sultanlarına padişahh halıııı

şafağının altı üstü 6
yarinle edecen kahvaltı
altta kalanın canı çıktı
üstte kalan masaj yaptı:89:

Bu bir uyarıdır, bu yüzden PEMBE yazmıyorum bile.
Şu günden 6 gün sonrasına dek benden akıl fikir beklemeyin anacım bende beyin namına bişe kalmadı un ufak oldu her türlü çılgınlığı manyaklığı ve deliliği yapabilme kapasitsine sahibim şu dakikadan sonra kendimden korkar oldum o haldeyim düşünün artıkn bacılar

yap yavrum yap 153 gündür neyi bekledim kuşum yap tabi hakettiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…