- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #16.301
kimse beni özlememiş....
perişko ancak yüz üstü olabilir ben çok akıllıyım annem çözdüm olayı ama masaj mı yaparsınız yoksa :89: bilemem
kimse beni özlememiş....
Omaaaaaaaaşşşşşşşşşşşş :78:
azcik paylasimci olsak yani fenami olur perimm, bugün bana yarin sana
neyse bende deneye deneye ögrenirim
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa TUTİMMMMMMMMMMMMMMM buldun mu neeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttt walla içim çok buruktu 1 hafta olamicaksın diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oleyyyyyyyy çok sevindmmmm vardın mı yerinee nasıllllllllll
yavrum niye özlemeyelim geri mi döndün tatilden daha bir gün bile olmadı gittiğim yerde iternet var de de sevieyim
oda ne demekkkk tutimmm
hosgeldin sefalar getirdinnnn
açtırtma kutuyu söyletme kötüyü Çağloş iki tür var zaten bi sırtüstü bi yüzüstü sırtüstü değilse nedir haa nediirrrrrrrrr
vardım cnm burda varmış internet devremülklerde canım...walla çok güzel havası buranın cnmmmsizinleyim bende çareler tükenmez perim napar eder bulurum ben net
yemin ederim içim rahatladıı. çok buruktum sen olamicaksın diyeoley yaaa
özom yok cnm burada internet varmış ücretsiz santrali aradım kablosuz ağ şifresi aldım
oda ne demekkkk tutimmm
muju cnm hoşbulduk...
anaaa masaj mı yapıyoruz kime mümkünse aşkım bana masaj yapsın malum 155 gündür ben bekliyorum onu hıııh
perim net olmasaydı bile wınn alırdım wınnlardım cnm sizi yanlız bırakırmıyım ya ben sizi daha askerlerinize kavuşturcaz depüklicez
oda ne demekkkk tutimmm
açtırtma kutuyu söyletme kötüyü Çağloş iki tür var zaten bi sırtüstü bi yüzüstü sırtüstü değilse nedir haa nediirrrrrrrrr
evet tamam haklisin, uzun zamandir bu tür olaylardan uzak olunca herseyi unutmusum perim napim, askim gelsinde pratik yapayim tekrar
oda ne demekkkk tutimmm
muju cnm hoşbulduk...
anaaa masaj mı yapıyoruz kime mümkünse aşkım bana masaj yapsın malum 155 gündür ben bekliyorum onu hıııh
tutimde benim gibi altta kalmayi tercih edenlerden
haa perim ne sorcam yine benim ödevle ilgili..
internette alman sayfalarinda türkiyede kardeslerin birbiriyle evlenmesinin yasak olmadigi yaziyor, bunun asli varmi?? sonucta evlenince kan testi yapiliyor, o birsey ifade etmiyormu??
Canım Türkiyede yasak değil malesef akraba evlilikleri yapılıyor. Kardeş kardeşe evlenen varmıdır bilmiyorum ama yasal yani daha çok mal bölünmesin diye Doğuda felan yaygın hala, kan testi yapılıyor ancak daha çok bilgilendirme amaçlı, sonrası kişilere kalmış, bi engel teşkil etmiyor kan testleri canm.
coooooook tesekkür ettm perimmm, acayip yardimci oldun yau bana
bu söylediklerinide ekleyip bitiriyorum artik sunumumu
özom 12 den sonra benim şafak kaç olucak ?
offf deli olcam yau, yan komsular sabahtan beri son ses müzik acmislar party yapiyorlar bagirtilar felan.. deli olcam basim catladi gürültülerinden sanki burda benim evin icindeler gibi, nasil uyucam bu gece yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?