335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa TUTİMMMMMMMMMMMMMMM buldun mu neeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttt walla içim çok buruktu 1 hafta olamicaksın diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oleyyyyyyyy çok sevindmmmm vardın mı yerinee nasıllllllllll

vardım cnm burda varmış internet devremülklerde canım...walla çok güzel havası buranın cnmmmsizinleyim bende çareler tükenmez perim napar eder bulurum ben net

yavrum niye özlemeyelim geri mi döndün tatilden daha bir gün bile olmadı gittiğim yerde iternet var de de sevieyim

özom yok cnm burada internet varmış ücretsiz santrali aradım kablosuz ağ şifresi aldım

perim net olmasaydı bile wınn alırdım wınnlardım cnm sizi yanlız bırakırmıyım ya ben sizi daha askerlerinize kavuşturcaz depüklicez

vurun depüüü popomaaaaaaaaaaaaaaaa önce vioşşş sonra peroşşş sonra denoşşş sonraaaa herkes sıraylan yeycek depükleriiiiiiiiii

haa perim ne sorcam yine benim ödevle ilgili..
internette alman sayfalarinda türkiyede kardeslerin birbiriyle evlenmesinin yasak olmadigi yaziyor, bunun asli varmi?? sonucta evlenince kan testi yapiliyor, o birsey ifade etmiyormu??

haa perim ne sorcam yine benim ödevle ilgili..
internette alman sayfalarinda türkiyede kardeslerin birbiriyle evlenmesinin yasak olmadigi yaziyor, bunun asli varmi?? sonucta evlenince kan testi yapiliyor, o birsey ifade etmiyormu??

Canım Türkiyede yasak değil malesef akraba evlilikleri yapılıyor. Kardeş kardeşe evlenen varmıdır bilmiyorum ama yasal yani daha çok mal bölünmesin diye Doğuda felan yaygın hala, kan testi yapılıyor ancak daha çok bilgilendirme amaçlı, sonrası kişilere kalmış, bi engel teşkil etmiyor kan testleri canm.

coooooook tesekkür ettm perimmm, acayip yardimci oldun yau bana
bu söylediklerinide ekleyip bitiriyorum artik sunumumu

offf deli olcam yau, yan komsular sabahtan beri son ses müzik acmislar party yapiyorlar bagirtilar felan.. deli olcam basim catladi gürültülerinden sanki burda benim evin icindeler gibi, nasil uyucam bu gece yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…