335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

başka çare yok .... çarşı iznini bekleyeceğiz artık...

aklına ceza geliyo da daha kötüsünü mü soruyo sevgiline acaba ne ilginç insanlar var.
tabi canım o da diğer askerlere kıyamıyodur

Çok sevindim canımmm şafak 100 derede yüzzzzzzzzsempatiksalakcinnisırnaşık şey

selam kızlar of ya moralim çok bozuk aramadı bugün en son konuştuğumuzda 9 12 nöbeti vardı içim daralıyosenağlama

yorgundur cnm bu ara eğitimler çok sıkı nedenseeee...merak etme tatlım arar

inşaalh canım, tartışmadık yani, bilerek yaptığını sanmıorum (

100'e çok sevindim, gözün aydın :)

saol tatlım merak etme cnm bak diğer arkadaşınkide aramamış muhakkak ararlar benimki bi keresine acemideyken 2 gündür arayamamıştı

gerçektende mantıktan eser yokya ne biçim bişey bu böyle. gerçektende ters bişey olsa eniştemizin canı sıkılacak. Allah iyilerle karşılaştırsın valla işleri çok zor çokkk

aklına ceza geliyo da daha kötüsünü mü soruyo sevgiline acaba ne ilginç insanlar var.
tabi canım o da diğer askerlere kıyamıyodur

aynen ya birde tuhaf tuhaf bakıyor askerlere dedi yazık hepsi yeni ve uzun dönemmiş askerler nasıl kıayım diyor hepsinin ailesi sevdikleri uzak kalkmış bana ceza soruyor dedi komutanda demişki sen kısa dönemsin onlar uzun benimkide ne farkeder komutanım asker değilmiyiz hepimiz demiş komutanda avukat olduğun nerden belli herşeye verecek cevabın var demiş hahahaha

bozulmus bi de :)) "" avukat dııl mısın her seye cavabın var""" :)))

kızlar ben artık yatmalıyım yoksa sabah geç kalıcam yine.. çok öpüyorum sizi. kendinize iyi bakın. iyi geceler.

Askeriniz'inde yanınızda olduğu huzurlu rüyalar....

Allah rahatlık versin..

bye bye..

Son düzenleme:
selencım sorma benımkıde dıyo fena bozdu benı dıe hahahah ama bole olması lazımdı dıo yoksa basıma ıs alacaktım dedı haklı...

red_wine ıyı geceler cnmmm

gevezem şafak 100

80

90

100

lavaboda yüzzzzzzzzzzzzz

Günaydin kizlarr, az önce askim aradi..
Ilce Karakoldan 25 kilometre uzaktaki Belde Karakoluna vermisler..
CUmartesi oraya gidiyor.. Ordan oraya ordan oraya yaptilar resmen sinirlerim alt üst oldu..
tam bir yere alistik derken nedir bu ya yine dagitima gitti bebegim=(
bide daha gitmeden orayla ilgili sinir bozucu ne varsa anlatmislar, kuzumunda cani skilmisti sanki moral verdim, dedim nereye giderken iyi birsey anlattilarki simdide iyi birsey duymak istiyorsun..
onlar sirf moral bozmak icin neler neler anlatiyorlar neler..inanin cok sinirliyim..

caglocum bir yüzümüz gülmedi wallahi heeeee askerlik değilmi illa kötü anısını anlatacaklar werildikleri yerlerle alakalı halbuki öyle birşeyde yoktur he maksat korkutmak benim aşkıma neler demişler bu karakolun arkası sırf mayın tarlası demişler benimkide ne güzel işte pkk lılar buraya gelemez demiş asker şaşmış benimkinin verdiği cevaba aşkım diyor baksan mayın tarlası demessin evler var diyor orası mayın tarlasıysa ben cennetteyim o zaman diyor kim sivillerin hayatını tehlikeye atabilirki adamlar her gün tarlasını biçiyor diyor mayın tarlası diye korkutmaya çalışıyorlar gece aklıma geldı gülmeye başladım dedi yanındaki asker sormuş neye gülüyon diye anlatmış hepsi gülmeye başlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…