- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #1.721
ya bi de cnm benimki kapıda hemen aldı kargosunu, eğer kapıda arkadası varsa onun yerine alabilir. ama acemilikte içeri yiyecek ve içecek sokmak yasaktı, usta nasıl olur bilmiyorum. sen istersen çarşı izni kesinleşince kargo şubesine gönder ordan alsın ?
saol tatlım inşallah komutan kıllık yapmazyeni bi tane komutan gelmiş çok kılmış benimki avukat olduğu içinsürekli odasına çağırıyormuş bazı askerler ceza alıyormuş diyormu şki benimkine buna nasıl ceza verelim buna nasıl ceza verelim diye benimkne soruyormuş benimki şaşırmış komutanım sizin bileceğiniz bişey o diyor benimki şimdi bişey söylesem o asker bana kıl kapacak dedi al başına bir iş dedi komutana ben bilmem komutanım demiş ne saçma şeyler dönüyor yaaa askeriyede
selencim muhakkak ya eğitimdedir yada teller bozukturr...
gevezem 100 dedin aklıma geldi benim aşkımın komutanı bugün odasına çağırmışizin günleri ile alaklalı bişeyler olmuş komutan demişki 2 gün yol izini vardı ya birde kastamonudan istanbula geliş için 1 günyol izini vardı toplam 3 gün yol izini vardı bişey olmaz senin şafağın 100 demiş benimkine bizim şafak normalde 106 bugün ama şafağı 100 e indirmiş komutanı çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
selam kızlar of ya moralim çok bozuk aramadı bugün en son konuştuğumuzda 9 12 nöbeti vardı içim daralıyosenağlama
inşaalh canım, tartışmadık yani, bilerek yaptığını sanmıorum(
100'e çok sevindim, gözün aydın :)
saol tatlım inşallah komutan kıllık yapmazyeni bi tane komutan gelmiş çok kılmış benimki avukat olduğu içinsürekli odasına çağırıyormuş bazı askerler ceza alıyormuş diyormu şki benimkine buna nasıl ceza verelim buna nasıl ceza verelim diye benimkne soruyormuş benimki şaşırmış komutanım sizin bileceğiniz bişey o diyor benimki şimdi bişey söylesem o asker bana kıl kapacak dedi al başına bir iş dedi komutana ben bilmem komutanım demiş ne saçma şeyler dönüyor yaaa askeriyede
aklına ceza geliyo da daha kötüsünü mü soruyo sevgiline acabane ilginç insanlar var.
tabi canım o da diğer askerlere kıyamıyodur
gerçektende mantıktan eser yokya ne biçim bişey bu böyle. gerçektende ters bişey olsa eniştemizin canı sıkılacak. Allah iyilerle karşılaştırsın valla işleri çok zor çokkk
sorma gevezem çakılıp kaldılar burda
aynen ya birde tuhaf tuhaf bakıyor askerlere dedi yazık hepsi yeni ve uzun dönemmiş askerler nasıl kıayım diyor hepsinin ailesi sevdikleri uzak kalkmış bana ceza soruyor dedi komutanda demişki sen kısa dönemsin onlar uzun benimkide ne farkeder komutanım asker değilmiyiz hepimiz demiş komutanda avukat olduğun nerden belli herşeye verecek cevabın var demiş hahahaha
kızlar ben artık yatmalıyım yoksa sabah geç kalıcam yine.. çok öpüyorum sizi. kendinize iyi bakın. iyi geceler.
Askeriniz'inde yanınızda olduğu huzurlu rüyalar....
Allah rahatlık versin..
bye bye..
kızlar ben artık yatmalıyım yoksa sabah geç kalıcam yine.. çok öpüyorum sizi. kendinize iyi bakın. iyi geceler.
Askeriniz'inde yanınızda olduğu huzurlu rüyalar....
Allah rahatlık versin..
bye bye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?