335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ben arada uğrayabiliyorum , ama sizi takip ediyorum , çok eğleniyorum okurken, teselli buluyorum benim gibi bekleyenleri görünce iyiki varsınız:enbuyukkk:

amin canım aminnnn cümlemizi inşallah...
insan sevdiğinden 2 dk bile ayrı kalmak istemiyorki bu yüzden maalesef bazı insanlar bunu anlamıyor bizimde çok düşmanımız var kısa dönemiz diye uzun dönemler bizi askerden saymıyorlar bizimkiler asker değilmiş maalesef bu düşünceler hep var varolacakta sizinki gerçi yakın olduğu için sinir oluyorlarmış ama kimse kimsenin halinden anlamıyorki gülüm boşverrr yemişsiniz şafağı keyfini sürün inşallahhh herşey çok güzel olur sizin içinde...
opuyorumnanaktanturkbayragi

ben arada uğrayabiliyorum , ama sizi takip ediyorum , çok eğleniyorum okurken, teselli buluyorum benim gibi bekleyenleri görünce iyiki varsınız:enbuyukkk:

arada sıradada olsa gel gülüm kafan dağılsın valla bende sırf kafam dağılsın diye geliyorum siteye başk atürlü zaman geçmiyor kitap okuyorum arada kitapta bazen bayıyor tv desen hep evlilik programları var sevmiyorum o programlarıda odamda böyle kk da vakit geçiriyorum...arada bloğuma yazıyorum...kaydirigubbakcemile5

canım benim sakın uymayın öylelerine
evet benim kocam üni mezunu ve kaybedicek fazlasan 1 senesi olmamalı
hayatı okumakla geçmiş birde askerlikle erteleyemez hayatını işte bu kadar:))
öpüorum sizi
hayırlı tezkereler görüşürz yine opuyorumnanaktan

doğru söze ne hacet:lepi:
saol cnm yine gel aramızda hürgeneralim

Tutiiii sana bir sarki önericem dinlemelisin=)
Grup Doganay - Adana köprü basi=)
en sevdigim halay türkülerinden biridir dün dinlerken sen aklima geldin=)

Adana köprü basi
Otur saraya karsi
Gel beraber gezelim
Dosta düsmana karsi

Vur çapayi çapayi
Vur kazmayi kazmayi
Kiz basina baglamis
Oyali da ipek yazmayi

Pamuk içinde çigit
Elinde altin divit
Hem sararmis hem solmus
Bir kiz için bir yigit

Vur çapayi çapayi
Vur kazmayi kazmayi
Kiz basina baglamis
Oyali da ipek yazmayi

:teytey::teytey::teytey::teytey:

neşenizi bozucm üzgünüm mafoldumben Bin yıılın soğuğu geliyomş poffff zaten bnmki habire hasta oluyoo hasta hasta nöbettemi tuttrcaklr Red-wine cnm aranız rüzgarlı olsada kasıma kadr çoktaaaaannn düzelir ne alcazz ??

kasım geç mi olur bilmiyorum ama mp3 çalarlı saatler var. bi asker için güzel bi hediye olabilir :)

bugun de aramadı, en sonunda ben dayanamadım öğlen 3 gibi aradım. çocuga ismini söyledim, bi iki gündür konuşmadık sağlığı nasıl merak ettim dedim. çocuk tanıyomuş sanırım iyi yok bi sorunu dedi.akşam ararsanız ulaşırsınız dedi.moralim bozuldu telefonumu kapattım. bi yarım saat sonra açtığımda aradığını gördüm.(muhtemelen çocuk söyledi.)
dayanamadım akşam yine aradım, bi 5 dk önce. ordan bi çocuk açtı yine bakıyım, bi 5 dk sonra arayın dedi.bekledim aradım, çocuga da derdimi anlatıyorum, biraz önce bi arkadasınız açmıstı bakıcaktı 5 dk sonra ara dedi, diye. ordan söyledi çocuk uyumaya gitmiş. yarın akşam arayın ulaşırsınız dedi.
moralim çok bozuldu, ortada hiç bi şi yokken bu saçma davranışları niye yaptığını anlamıyorum, iki hafta içinde iki kitap gönderdim. hiç mi değer bilmez insan. hadi sevgili olayını geçtim, arkadaşı bile olsa böyle davranmamalı (

Son düzenleme:
selencm haklısn ama yarın arar aradıgında açmadın die kızmıştr belki bncede saçma bi sebep ama napıcakları blli olmuyo :/:/ hediyede dha anlamlı bişy olsn istiyorm ilk yılımızz (L) atkı ördüm btane onu yollıcm zaten ama yanınada hediye dşünüyorm napıym die :/

selencim belki canı sıkkındır cnm belkide teli açmadığında kasıtlı açmadın sanmıştır kızmıştır malum erkek milleti... üzülme yarın arar konuşursunuz cnm

esmeralda hoşgeldin cnm aramıza...

benimde aşkım aradı konuştuk biraz çok soğukmuş ekimin 15 de yakacaklarmış kaloriferleri ne saçma ya şimdi yaksalar ne olurki sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…