335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hehehe bizde özledik cnm seni...bugün çok durgun buralar herkes işinde gücünde tabeee ya bende özledm çalışmayı ama benimki ben gelene kadar çalışma diyorrr

ben calısmıorm cnm ya malum okl var ya,bın pısmanım ztn su yuksegı yaptgma hıc sorma,dun bı cıktm evden sbh 7buckta aksm gldm 9da o kdr yorulkmustumkı anlatamam...

cnm yaa herşeyde hayır vardır boşver...bende okulu bitirdim okul bitince reklam ajanslarında çalışmaya başladım sonra işten çıktım şimdi erkek arkadaşım askerde ya istemiyor o gelene kadar çalışmamı ama geldiğinde çalışmayı düşünüyorum onun düşünceside şu şimdi istanbulda işe girersen evlenince adanaya geliceksin ne gerek var kıs asüre için çalışmaya diyor adanaya gelince işstersen çalışırsın diyor esasında mantıklıda şimdi askerden gelince allah izin veirse nişan olur bir kaç ay sonrada düğün zaten düğün telaşı zamanı çok çabuk geçiriyor...

Son düzenleme:
selann cim hoşgeldin cnmmm

ben şu çizelgemi düzelteyim malum benimki 17 ocakta geliyor şafaktan düşünce takvimde 22 ocak gösteriyor ...düzeltip geliyorum...

ay canim sorma, benimkinede kangalin en kötü karakolu demisler sadece onu vermisler birde oraya..gecen aylarda daha saldiri olmus o karakola, iste hep piskopat adamlar varmis sürgün yeriymis cok zormus felanda filanda..
yaa rütbesinide daha almadiki nalet olsun..alirsa eger daha rahat edecek eminim..
tam kangala alistik simdi yine baska yer yaaa..hayatimda böyle sacmalik görmedim yemin ediyorum..

cnm yaaa üzülme bir şekilde atlatacaklar allahın izni ile ama dediğin gibi cağlo'cum ordan oraya gönderdiklerinde adamın düzeni bozuluyor yeni ortam yeni insanlar yeni komutanlar falan ayyyyyyyy neyseki az kaldı benimkide bugün hiç aramadı komutanı silah vermiş benimkine karakolda oldukları için belirli kişilere silah vermişler duydum varya aklıma saçma saçma şeyler geliyor dedim lütfen dikkat et en sevmediğim şeydir silah falan oyuncağını bile sevmem o meretin...

Tutim silah meselesi tam sacma zaten..cuma günü köy karakolundan silahi ilceye gönderiliyormus, orda sifirlama yapacakmis cumartesi silahinida alip gidecek..
ne yapmaya calistiklari belli degilki..sinir küpü oluyorum düsündükce basim catliyor, sabah erkenden arayip söyleyince uyuyamadim bir daha=(

selam kizlar nasilsiniz bakalim, keyifler yerinde mi?
bende yemek yaptim firina patates koydum bide köfte yaptim, yogurt hazirlicam sarimsakli.
ee daha ne olsun demi.
aksam arkadasima davetliyim giderken kurabiye yapmayi dusunuyorum daha cok isim var.
öpüldünüz

cnm onlar herkese silah vermezler, demekki bi güven teşkil etmiş sevgilin. üzme kendini , askeriye orası, silahının olması çok normala.s.

ooo hamarat asker gülü afiyet olsun balım kurabiyede yap akşam bizede getir bakalım eheheh benim keyfim yerinde balımm ...saol sende iyisindir umarımmm hepimiz iyi olalım yeter valla...

cnm onlar herkese silah vermezler, demekki bi güven teşkil etmiş sevgilin. üzme kendini , askeriye orası, silahının olması çok normala.s.

gülüm belki dediğin doğrudur ama çok korkuyorum diyorum hep dikkat et bana diyorki güvende olmam için silahım olması şart dedi...
az evvel aradı napıyorsun dedim kankamla geziyorum dedi (silahı kankası oluyor ) hahahaha hiç bişey yapmıyorum dedi bugünde bitti allaha çok şükür dedi

ay kızlar ara sıra gelip okuyorum yazıp gidiyorum fln ama salakça da olabilir şuan bende inanamıorum bunu dediğime bu duygular çok güzeldi ya özlüorum bazen
tabi benim kadar rahat asker yolu bekleyen yoktu
her hafta sonu beraberdik biz ozamanlar :) nişanlımla
çerkezköyde askerlik yaptı
bütün çarşı izinlerinde beraberdik
hatta bazen haftada iki gün görüşürdük fln :))
warmı çerkezköyde askeri olan ??

Son düzenleme:

ooooo çok güzel hürgeneral oldun yani tatlım allah başka ayrılık yaşatmasın ne güzel askerinle görüşebilmişsin herkese nasip olmuyor böyle asker beklemek şansınız açık olsun cnm benim bildiğim şuan aramızda çerkezköyde askeri olan yok tatlım...benimki haritanın bir ucunda zaten =) doğubeyazıtta kaydirigubbakcemile3

askerim iyi canım, henüz pek bişey yaptıkları yok, izindekilerin gelmesini bekliyorlarmış.. benim askerim telefon sokabilmişti, gün içinde ara ara mesajlaşabiliyoruz şükür:asigim:

derken yazmışsın.
oooooo maaşallah tatlım rahatınızı kimse bozmasın cnm izindekilerin şimdiye gitmesi gerekmiyormu sanırım izindekiler gidince daha rahat edecekler...benimkide bugün bir kaç tane daha uzun dönem geldi dedi koskoca karakolda 3 tane kısa dönem var dedi biri revirdeymiş dr olduğu için diğerini komutanın postacısı yapmışlar benimki şuan cezalı askerlere bakıyor :hulya:

orasıda burasıda bir aslında tek avantajı yakın olmak
ay bizim dönemin kızları sinir oluolardı buna
çok azar işittim herhafta görüosun bide ağlıosun diolardı :)))
inş. sizinkilerde gelicek hayırlısıyla allah sağlık sıhhat versin zaman dediğin akıııppp gidiooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…