- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #1.741
hoşgeldin miracle cnmmmm
caglocum bir yüzümüz gülmedi wallahi heeeee askerlik değilmi illa kötü anısını anlatacaklar werildikleri yerlerle alakalı halbuki öyle birşeyde yoktur he maksat korkutmak benim aşkıma neler demişler bu karakolun arkası sırf mayın tarlası demişler benimkide ne güzel işte pkk lılar buraya gelemez demiş asker şaşmış benimkinin verdiği cevaba aşkım diyor baksan mayın tarlası demessin evler var diyor orası mayın tarlasıysa ben cennetteyim o zaman diyor kim sivillerin hayatını tehlikeye atabilirki adamlar her gün tarlasını biçiyor diyor mayın tarlası diye korkutmaya çalışıyorlar gece aklıma geldı gülmeye başladım dedi yanındaki asker sormuş neye gülüyon diye anlatmış hepsi gülmeye başlamış
cnm yaaa üzülme bir şekilde atlatacaklar allahın izni ile ama dediğin gibi cağlo'cum ordan oraya gönderdiklerinde adamın düzeni bozuluyor yeni ortam yeni insanlar yeni komutanlar falan ayyyyyyyy neyseki az kaldı benimkide bugün hiç aramadı komutanı silah vermiş benimkine karakolda oldukları için belirli kişilere silah vermişler duydum varya aklıma saçma saçma şeyler geliyor dedim lütfen dikkat et en sevmediğim şeydir silah falan oyuncağını bile sevmem o meretin...
selam kizlar nasilsiniz bakalim, keyifler yerinde mi?
bende yemek yaptim firina patates koydum bide köfte yaptim, yogurt hazirlicam sarimsakli.
ee daha ne olsun demi.
aksam arkadasima davetliyim giderken kurabiye yapmayi dusunuyorum daha cok isim var.
öpüldünüz
cnm onlar herkese silah vermezler, demekki bi güven teşkil etmiş sevgilin. üzme kendini , askeriye orası, silahının olması çok normala.s.
ay kızlar ara sıra gelip okuyorum yazıp gidiyorum fln ama salakça da olabilir şuan bende inanamıorum bunu dediğime bu duygular çok güzeldi ya özlüorum bazen
tabi benim kadar rahat asker yolu bekleyen yoktu
her hafta sonu beraberdik biz ozamanlar :) nişanlımla
çerkezköyde askerlik yaptı
bütün çarşı izinlerinde beraberdik
hatta bazen haftada iki gün görüşürdük fln :))
warmı çerkezköyde askeri olan ??
gdogan cnm seni gördüm nasılsın bebem askerin nasılll ???
askerim iyi canım, henüz pek bişey yaptıkları yok, izindekilerin gelmesini bekliyorlarmış.. benim askerim telefon sokabilmişti, gün içinde ara ara mesajlaşabiliyoruz şükür:asigim:
ooooo çok güzel hürgeneral oldun yani tatlım allah başka ayrılık yaşatmasın ne güzel askerinle görüşebilmişsin herkese nasip olmuyor böyle asker beklemek şansınız açık olsun cnm benim bildiğim şuan aramızda çerkezköyde askeri olan yok tatlım...benimki haritanın bir ucunda zaten =) doğubeyazıtta kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?