- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #1.921
hadi size ilgnc bi pskljı testı yapaym arkdslr, kişilkle alaklı bi sunumum var arastrma yaprken rastladm hosuma gıttı,bklm sızde ne cıkck=)))
Öykünün kahramanı bir genç kız. Bu genç kız, kendi annesinin cenaze töreninde daha önce kim olduğunu hiç bilmediği bir genç adamla karşılaşıyor. Bu genç adam kızın rüyalarının adamı ve kız görür görmez adama aşık oluyor. Aradan bir kaç gün geçiyor. Genç kız, kız kardeşini öldürüyor.
Polis neden öldürdüğünü sorduğunda, genç kız cevap veriyor…
Kızın, kız kardeşini öldürme sebebi nedir?
Şafak Doğan GüneeeeeeeeeeeeeeeeeeşŞşŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ay hadı bekletmym dha fazla acıklym cvbı=))) ama cok sevndm valla selen ve tuti sizina dınıza neden dersenız cvbı acıklaynca dha ii anlıcaksınız bnı=))
Genç kız, adamın kardeşinin cenazesine geleceğini ve adamı orada göreceğini umuyor. Bunu doğru cevapladıysanız, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin. Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş. Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş. Seri katillerin çogu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler. Doğru cevabı bulamadıysanız, ne güzelkaydirigubbakcemile3
ay hadı bekletmym dha fazla acıklym cvbı=))) ama cok sevndm valla selen ve tuti sizina dınıza neden dersenız cvbı acıklaynca dha ii anlıcaksınız bnı=))
Genç kız, adamın kardeşinin cenazesine geleceğini ve adamı orada göreceğini umuyor. Bunu doğru cevapladıysanız, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin. Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş. Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş. Seri katillerin çogu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler. Doğru cevabı bulamadıysanız, ne güzelkaydirigubbakcemile3
kendme bı faydam yok gelıp burda serzenıslerımle boguyorum sızı ama arada eglendıreymde dıorm bole seylerle hehehe
Bende birsey sormak istiyorum=D
3 tane karinca arka arkaya cölde ilerliyormus..
En basta olan karinca demiski benim arkamda 2arkadasim önümde kimse yok.
Ortadaki karinca demiski benim önümde 1 arkamdada 1 arkadasim var.
En sondaki karincada demiski benim önümde 2 arkamda 2 arkadasim var.
Nasil oluyor bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?