335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Şimdi bu kızın aşık olduğu adam kızkardeşinin gizli sevgilisi.Bu kız kardeşi ve gizli sevgilisi anneyi eceliyle öldü göstererek öldürdü sıradada bu kız var çünkü bütün mirasa konmak istiyorlar.Ama kız öğreniyor ve kız kardeşini öldürüyor.sempatiksalakcinniTam dizi kıvamına getirdim olayı ya inanamıyorum kendimeakannehir

viole cnm benim şafağıma erkek arkadaşım 100 demişti 2 gün önce bugün 98 sanırım ama pek inanasım gelmiyorşafak bu iniyor çıkıyor anlamadımkiii

Gecekuşu: DİYARBAKIR
Perisoko: DİYARBAKIR
Caglo: SİVAS/Kangal/Cetinkaya
Tuti: AĞRI/Dogubeyazit
Geveze: ÇANAKKALE
Red_wine: KAYSERİ
Huzursuz: ESKİŞEHİR
Miracle_84: İZMİR
335dc: CANAKKALE/Gelibolu
Gdogan: HAKKARİ/Cukurca
GuerillaTanya: TRABZON
Selenn: ZONGULDAK
Esmeralda: DIYARBAKIR
Viole: Hakkari

Son düzenleme:
ay hadı bekletmym dha fazla acıklym cvbı=))) ama cok sevndm valla selen ve tuti sizina dınıza neden dersenız cvbı acıklaynca dha ii anlıcaksınız bnı=))
Genç kız, adamın kardeşinin cenazesine geleceğini ve adamı orada göreceğini umuyor. Bunu doğru cevapladıysanız, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin. Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş. Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş. Seri katillerin çogu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler. Doğru cevabı bulamadıysanız, ne güzelkaydirigubbakcemile3

Allahım ya bunu diyebilecek gün gelecek mi ya püffff geçmiyor gibi zaman:çok üzgünüm:

Ben de seri katilden çok dizi senaristi ruhu var kanımca şakkıdı

yaa nası düşünemedim bunu :)) yani seri katil olmadığıma sevindim ama yine de düşünmek gerekirdi :))

kizlar benden korkmayin ama bu testi ben 28 kisilik siniftan tek dogru cevaplayan olmustum=)
ve o zaman 17yasindaydim, hala öldürmedim kimseyi=D

Bende birsey sormak istiyorum=D
3 tane karinca arka arkaya cölde ilerliyormus..
En basta olan karinca demiski benim arkamda 2arkadasim önümde kimse yok.
Ortadaki karinca demiski benim önümde 1 arkamdada 1 arkadasim var.
En sondaki karincada demiski benim önümde 2 arkamda 2 arkadasim var.
Nasil oluyor bu?

slencim bukdr hırpalama kendnı dgru cvplayamadn dıe bosver herseyde bı hayır vardır tatlım bende cvplayamadım=)
caglo benı korkutmaya basladın hehehekaydirigubbakcemile3
geveze,nedemek efenım buldgm ılgınc seylerı sızlerle paylasmaya dvm ederım)

sondaki karıncanın kafası güzelmiş :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…